Η πάγια έκπτωση εισιτήριων 30% στα γκρουπ και ένας πολιτικός από την εποχή του Τζουμπέ

Ο κ. Καπάκης και τα παλαιοκομματικά τερτίπια του...

Ανακοίνωσε ο κ. Καπάκης πως «μετά από συνεννόηση του συνδυασμού μας με τις ακτοπλοϊκές εταιρίες επήλθε συμφωνία για έκπτωση στην τιμή του ατομικού εισιτηρίου σε ποσοστό 30%»!!! Λίγες μέρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως το ίδιο αίτημα είχε καταθέσει γραπτώς για όλους τους εκλογείς της Άνδρου ο έπαρχος. Θελήσαμε να μάθουμε σε ποιο αίτημα ανταποκρίθηκαν οι δύο ακτοπλοϊκές του νησιού μας και ποια είναι η πραγματικότητα για την έκπτωση.

Επικοινωνήσαμε, λοιπόν, με τον κ. Γ. Στεφάνου της Golden Star Ferries και με τον κ. Δημήτρη Τσούμα υπεύθυνο της Fast Ferries. Και οι δύο μας είπαν πως:

"Δεν έχει γίνει καμία συμφωνία με κανέναν! Είναι αλήθεια πως λάβαμε δύο αιτήματα. Όμως δεν αλλάζουμε πολιτική. Παραπέμψαμε τα αιτήματα στην πάγια πολιτική για τα γκρουπ των εταιρειών. Δηλαδή, κάθε γκρουπ από 30 άτομα και άνω έχει διαχρονικά πάγια έκπτωση 30%. Είτε πάνε για εκλογές είτε είναι προσκυνητές είτε είναι ΚΑΠΗ είτε είναι το ράλι Αντίκα. Άρα μπορούν οι συνδυασμοί ή οι παρέες να συγκροτούν γκρουπ των 30 ατόμων και να έχουν την πάγια έκπτωση του 30%. Συνεπώς δεν κάναμε λοιπόν καμία ειδική συμφωνία με κανέναν!!!»

Απλά πράγματα. Οι εταιρείες παρέπεμψαν τους δύο αιτούντες στην πάγια πολιτική εισιτήριων που λέει πως τα γκρουπ των 30 ατόμων και άνω να έχουν έκπτωση 30% είτε πάνε για εκλογές είτε πάνε για διακοπές. 

Τώρα το αν ο κ. Καπάκης επιχειρεί να καπηλευθεί «την πάγια πολιτική των εταιρειών» λέγοντας το παλιό Μαυρογιαλούρικο «κατόπιν δικών μου ενεργειών» και να δείξει πως κάτι κάνει, απλώς επιβεβαιώνει το πόσο λίγος είναι και πως το νέο που λέει πως εκφράζει έρχεται από το παρελθόν όταν η πολιτική ήταν στην εποχή του Τζουμπέ…

 «ΕΝ ΑΝΔΡΩ»