Η περίπτωση Τρανάκου ή «στην τρέλα τους επάνω»!!!

Ο Γ. Τρανάκος - εδώ με την διοικούσα του Μουστακείου - κάθισε επί 5ετία πλάι στον έπαρχο Δημήτρη Λοτσάρη χωρίς να βγάλει τσιμουδιά. Μόλις εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του Σουσούδη επιτέθηκε στο νέο έπαρχο Δ. Λάσκαρη και στο νέο δήμαρχο Δημήτρη Λοτσάρη! Τους αποκάλεσε "υποχείρια" και "τρελούς"! Ιδού το επίπεδο πολιτικού πολιτισμού από το οποίο ξέφυγε η Άνδρος στις 2/3/19.

Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τρανάκος δημοσίευσε στο F/B κείμενο το οποίο έστειλε για να αναδημοσιευτεί προεκλογικά και στο Εν Άνδρω σαν σχόλιο. Το διαβάσαμε και μείναμε άναυδοι. Το κρατήσαμε και απαντάμε σήμερα με ηρεμία στυλιτεύοντας το απίστευτο επίπεδο αθλιότητας που ο κ. Τρανάκος έριξε τον πολιτικό διάλογο στην Άνδρο, αλλά και τα παράλογα των ισχυρισμών του: 

ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΤΡΑΝΑΚΟΥ

(α) Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο νεοεκλεγείς Τρανάκος - που ομολογεί πως ψήφισε Βουραζέρη/Μ. Γλυνό (ΣΥΡΙΖΑ/ΚΙΝΑΛ) - ζητά από τον Δημήτρη Λάσκαρη που εξελέγη με τον συνδυασμό Γ. Χατζημάρκου (ΝΔ) να… παραιτηθεί!!!  Ως λόγο επικαλείται πως δεν θα μπορεί να συνεργαστεί "με τον Θεοδόση"  όταν εκλεγεί δήμαρχος!!! Τι πρέπει να γίνει τώρα - κατά τον κ. Τρανάκο - αφού δεν εξελέγη δήμαρχος ο "Θεοδόσης";  Να παραιτηθεί ή όχι ο Λάσκαρης; Αυτό δεν το προέβλεψε ο νέος πολιτικός ανήρ. Λέτε να ζητήσει τώρα και την παραίτηση και του νέου δημάρχου ο κ. Τρανάκος!!! Τρελά πράγματα...

(β) Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο νέος πολιτικός ανήρ κ. Τρανάκος αποκάλεσε τον έπαρχο Λοτσάρη και τον δήμαρχο Λοτσάρη "υποχείρια" του "Ρασπούτιν" Χατζημάρκου!!! Τρελά πράγματα. Κι όλα αυτά αφού πρώτα περίμενε ο "παντελονάτος" κ. Τρανάκος να εκλεγεί σύμβουλος του Θεοδόση! Μετά ξιφούλκησε κατά του επάρχου! Με τον οποίο όλως περιέργως συνεργάστηκε στο Μουστάκειο επί 5ετία χωρίς να βγάλει τσιμουδιά! 

(γ) Ο νεοεκλεγείς πολιτικός ανήρ Τρανάκος δεν έμεινε όμως μόνο στα "υποχείρια" και στον "Ρασπούτιν"! Προχώρησε και σε αξιολογήσεις του είδους: "μέσα στην τρέλα τους"...  Και μετά προέβλεψε σίγουρη νίκη "του Θεοδόση"! Ζητώντας όπως είπαμε από τον Λάσκαρη να παραιτηθεί μετά από αυτή! 

(δ) Το δύσκολο είναι πως δεν του βγήκαν του Τρανάκου οι προβλέψεις και οι βλέψεις! Βιάστηκε να βγάλει γλώσσα! Και σήμερα βρίσκεται μπροστά στη νέα ηγεσία της Άνδροθ: τον δήμαρχο Δ. Λότσαρη και τον έπαρχο Δ. Λάσκαρη! Που και τους δύο έβρισε λυσσαλέα!!! Τι θα πει σήμερα ο πολιτικός ανήρ Τρανάκος μετά την αυτογελοιοποίηση του; Με τι μούτρα θα συνεργαστεί την επόμενη 4ετία με το νέο δήμαρχο, με το νέο έπαρχο, αλλά και με άλλους περί αυτών; 

(ε) Την ώρα που η Άνδρος είχε ανάγκη ηρεμίας ο κ. Τρανάκος έκανε ότι μπορούσε να τινάξει με τις αθλιότητες που έγραψε στον αέρα το προεκλογικό κλίμα! Ευτυχώς κανείς δεν του απάντησε - όλοι τον αγνόησαν - και η Άνδρος πορεύθηκε ήρεμα προς τις εκλογές. 

(στ) Περιμένουμε λοιπόν την παραίτηση του κ. Τρανάκου. Ότι είπε για τους άλλους πρέπει να ισχύει και γι' αυτόν. Η παραίτηση του σήμερα θα διευκόλυνε το Κόρθι να συνεργαστεί αρμονικά με τις νέες αρχές της Άνδρου, καθώς θα το εκπροσωπούσε ο Ιακωβος Σκόρδος. Ένας σύμβουλος ήπιων τόνων που δεν δημιούργησε ποτέ εντάσεις και συνεργάστηκε με όλους χωρίς προβλήματα. Η Άνδρος χρειάζεται σύνεση και μετριοπάθεια μετά τις extreme καταστάσεις που έζησε επί Σουσούδη και τις οποίες επιβεβαίωσε με τον φανατισμό του ο κ. Τρανάκος. Αντιγράφουμε αυτό που ο ίδιος έγραψε για τους άλλους: "Το νησί μας δεν αντέχει τέτοια καραγκιοζιλίκια"...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

Ο ΛΙΒΕΛΟΣ ΤΟΥ κ. ΤΡΑΝΑΚΟΥ:

 

"ΣΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ - ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ

Αυτό που συνέβη στο νησί μας δεν έχει πολιτικό προηγούμενο!! Ο νεοεκλεγείς Έπαρχος να δηλώνει ότι αποχωρεί από την Δημοτική παράταξη με την οποία συμπορεύτηκε μέχρι που εκλέχθηκε Έπαρχος γιατί λέει, δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον Δήμαρχο του Θεοδόση Σουσούδη!!

Και το θυμήθηκε μόλις τέσσερις ημέρες πριν τις Δημοτικές εκλογές, αφού είχε χρησιμοποιήσει τις παρουσιάσεις του Δημάρχου και στην Άνδρο και στην Αθήνα για να παρουσιάζεται!!! (Ποιον μου θυμίζει άραγε??)

Δεν τον έχει πλέον ανάγκη, εκλέχτηκε ο εκλεκτός.

Ένας αιρετός που δεν άρθρωσε λόγο στο νησί μας πλην στημένων συνεντεύξεων, που καλύφθηκε πίσω από την κομματική παράταξη της Ν.Δ και πίσω από το έργο του Περιφερειάρχη Χατζημάρκου. (Ποιον μου θυμίζει άραγε??)

Ειλικρινά, Χαίρομαι που δεν τον ψήφισα.

Το λέω, το γράφω και το υπογράφω.

Περίμενα να πέσουν οι μάσκες αλλά όχι τόσο γρήγορα!!!

Στην τρέλα τους επάνω για την θέση του Δημάρχου δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα. Αλλά ένα του λέω : όταν βγει Δήμαρχος πάλι ο Θεοδόσης Σουσούδης την Κυριακή, να φορέσει το παντελόνι του και να παραιτηθεί από την θέση του Επάρχου, αφού δεν θα συνεργαστεί μαζί του!!

Δεν αντέχει άλλο το νησί μας τέτοια καραγκιοζιλίκια, πάρτε το χαμπάρι!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΥΣ ΤΟΥ"

 

ΥΓ: Σκεφτείτε τι περίμενε την Άνδρο αν είχε εκλέξει δήμαρχο ο "συνεργατικός" κ. Τρανάκος; Τίποτα άλλο...