Συντριπτική η επικράτηση ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ - Προς επτακομματική Βουλή - Mάχη για θέσεις 5, 6, 7

 

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: PRONEWS.GR

Ένα πολύ υψηλό ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας που δεν απεικονιζόταν σε καμία δημοσκόπηση, αλλά και επτακομματική Βουλή (στο όριο του στατιστικού λάθους για ένα τουλάχιστον κόμμα) καταγράφει  μεγάλη  ξένη  δυτική πρεσβεία, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα για τις έρευνες ψήφου που διεξήγαγε σήμερα το «Τμήμα Πολιτικών Θεμάτων» της ίδιας ξένης αντιπροσωπείας.

Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πηγή της πρεσβείας με την οποία συνομίλησε το πολιτικό τμήμα του pronews.gr, η Νέα Δημοκρατία στην σημερινή έρευνα ψήφου, καταγράφει ποσοστό σαφώς επάνω από 40%, ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω από το 25% και από εκεί και πέρα οι προβλέψεις σε ότι αφορά τα υπόλοιπα πέντε κόμματα διαφέρουν οριακά σε σχέση με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και κυρίως ως προς «την ουρά» εκείνων των αποτελεσμάτων.

Τρία κόμματα, Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, Ελληνική Λύση και ΜεΡΑ25 κινούνται μεταξύ του 3-4%. Πιθανότατα θα υπάρξει κίνηση προς τα επάνω, όσων κομμάτων έχουν ισχυρές «νεανικές» εφεδρείες, που ψηφίζουν αργότερα εντός της ημέρας.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση τα στοιχεία της συγκεκριμένης έρευνας της ξένης πρεσβείας τα οποία τέθηκαν σε γνώση του pronews.gr, δείχνουν συντριπτική επικράτηση της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα και αν περιοριστεί η διαφορά από το «νεανικό κύμα του απογεύματος» έναντι του μέχρι σήμερα κυβερνητικού κόμματος (καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ παραδοσιακά καταγράφει καλύτερα αποτελέσματα στις νεαρότερες ηλικιακά ομάδες) δύσκολα αυτή θα πέσει κάτω από το 13%!

Και βέβαια, προκύπτει ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με έδρες περί τις 155-158 ακόμα και με επτακομματική Βουλή.

Αν κάποιο από τα κόμματα των θέσεων 5-6-7 μείνει από «καύσιμα» εντός της ημέρας και πάμε σε εξακομματική Βουλή, τότε οι έδρες της ΝΔ στη Βουλή μπορεί να αγγίξουν και τις 163.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ: Τα παραπάνω στοιχεία που προέρχονται από το PRONEWS.GR τα διασταυρώσαμε και με άλλη πηγή και επιβεβαιώνονται. Με βάση την μέχρι σήμερα εμπειρία η απόσταση αναμένεται να μειωθεί προς το τέλος της μέρας. Όμως και έτσι ακόμα μιλάμε για αυτοδυναμία της ΝΔ και μεγάλη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ με ότι αυτό σημαίνει για τα πολιτικά πράγματα της χώρας.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet