Νίκος Μουστάκας: συνεχίζουμε "Μαζί για την Άνδρο"...

Ζητήσαμε μετά από την φημολογία των ημερών μια δήλωση από το Νίκο Μουστάκα, αντιδήμαρχο Άνδρου, για το ποια είναι η θέση του και ποια στάση θα κρατήσει απέναντι στη διαγραφή Γ. Μπακέλα. Η απάντηση του:

‘Ανδρος, 12 Ιανουαρίου 2020

Κύριε Μπασαντή,

Με έκπληξη διάβασα στα σχόλια του Εν Άνδρω ορισμένους  να προεξοφλούν την παραίτηση μου σαν συμπαράσταση στη διαγραφή του Γιάννη Μπακέλα από την παράταξη μας. Με τον κ. Μπακέλα είμαστε φίλοι. Άλλο η φιλία, άλλο η πολιτική. 

Μεγάλη έκπληξη ένοιωσα επίσης όταν μου μετέφεραν προφορικά πως διάφοροι σε καφενεία, ταβέρνες, φαρμακεία κλπ προεξοφλούν την αποχώρηση μου από την παράταξη του Δημάρχου  Δημήτρη Λοτσάρη.

Πως μπορούν και λένε και γράφουν τέτοια απίστευτα όταν εγώ δεν έχω πει τίποτα δημόσια και όταν στην παράταξη που συνεκλήθη από τον Δήμαρχο  εξέφρασα την στήριξη μου στον συνδυασμό;

Ειλικρινά δεν κατανοώ από πού αντλούν τέτοιες «πληροφορίες».

Να επιβεβαιώσω πως όλως τυχαίως συναντηθήκαμε χτες βράδυ και σας είπα αυτά που ήδη γράψατε απαντώντας σε σχόλια για το άτομο μου και σας ευχαριστώ.

 Να προσθέσω πως ταλαιπωρούμε από μια ίωση και η χτεσινή έξοδος μου για να τιμήσω την κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρνης χειροτέρεψε την κατάσταση μου και δεν πήγα στην πίτα του δημαρχείου μένοντας στο κρεβάτι.

Και τέλος να δηλώσω - ώστε να τελειώσει η σχετική ανεύθυνη φημολογία - πως είμαι και παραμένω σύμβουλος της παράταξης και αντιδήμαρχος Μπατσίου/Υδρούσας και πως στηρίζω τις συλλογικές και πολιτικές αποφάσεις του Δημάρχου κ. Δημήτρη Λοτσάρη με τον οποίο έχουμε πορευτεί και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε «Μαζί, για την Άνδρο» για να προκύψει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για το νησί μας. 

Νίκος Μουστάκας

Αντιδήμαρχος Άνδρου