Εξώδικο δημάρχου Άνδρου κατά Γ. Καπάκη για ύβρεις, ψεύδη και συκοφαντίες...

Ο κ. Καπάκης και η σφόδρα αντιπολιτευτική ομάδα του στο δημοτικό συμβούλιο της Άνδρου

Ήταν λογικό να φτάσουν τα πράγματα εκεί που έφτασαν με το ύφος και τον τρόπο που έχει επιλέξει ο κ. Καπάκης και η ομάδα του να ασκούν επιθετική και απόλυτη αντιπολίτευση στους πάντες και στα πάντα και για όλους τους πιθανούς ή απίθανους λόγους. 

Το έκανε επί 5ετία στον προηγούμενο δήμαρχο ο κ. Καπάκης και το συνεχίζει και με τον σημερινό. Το μόνο που άλλαξε είναι το ύφος και ο τρόπος, που έγιναν πολύ επιθετικότεροι, μετατρέποντας τις πολιτικές αντιπαραθέσεις, εντός και εκτός συμβουλίου, σε "ροντέο", όπως είχε απειλήσει πριν λίγο καιρό δημοτικός του σύμβουλος.

Δημοσιεύουμε παρακάτω - με καθυστέρηση - εξώδικο του δημάρχου Άνδρου. Το θέμα προέκυψε μετά το δημοτικό συμβούλιο της 27ης Απριλίου που έγινε με τηλεδιάσκεψη. Δημιουργήθηκε σε απάντηση ρεπορτάζ μας που δεν άρεσε στον κ. Καπάκη. Ως απάντηση, λοιπόν, εξαπέλυσε εναντίον μας ένα απίστευτο υβρεολόγιο "πολιτικού κουτσαβακισμού" - όπως το αποκάλεσε ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Μπάλλας - που ξεκίναγε με ψευδείς καταγγελίες... κατά του δημάρχου!

Στον κ. Καπάκη απάντησε ο δήμαρχος Άνδρου και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διαψεύδοντας τον. Απαντήσαμε κι εμείς παραθέτοντας τα στοιχεία. Ο κ. Καπάκης απάντησε τρεις φορές μέχρι σήμερα, αλλάζοντας κάθε φορά ύφος (σεμνότερο) και τροπάριο (πεδίο αναφοράς). Δεν δημοσιεύσαμε τις απαντήσεις του διότι ποτέ δεν εστάλησαν στο Εν Άνδρω.

Το "σήριαλ" συνεχίζεται σήμερα με την δημοσίευση του εξωδίκου του δημάρχου κατά του κ. Καπάκη, που εστάλη την 4η Μαΐου 2020. Όπως φαίνεται η "νέα περίοδος" στην "Άνδρο της Ζωής" του πρώην ΓΓ Πολιτικής Προστασίας (αποπέμφθηκε λόγω της εθνικής τραγωδίας και τους 102 νεκρούς στο Μάτι) αποκτά πλέον εκτός από πολιτικές και νομικές διαστάσεις...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΚΑΤΑ Γ. ΚΑΠΑΚΗ...

 

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ –ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Δημητρίου Λοτσάρη του Ανδρέα, Δημάρχου Άνδρου, κατοίκου Χώρας Ανδρου  

ΚΑΤΑ

Του Ιωάννη Καπάκη του Γεωργίου, δημοτικού συμβούλου Ανδρου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Η Άνδρος της ζωής μας», ατομικά και ως διαχειριστή – ιδιοκτήτη: α) της ιστοσελίδας – ιστότοπου https://androstiszoismas.blogspot.com», β) της σελίδας στο κοινωνικό ιστότοπο “facebook”, με την ονομασία «Η Άνδρος της Ζωής μας» με 7.108 μέλη (ομάδα)  και γ) της σελίδας στο κοινωνικό ιστότοπο “facebook”, με την ονομασία «Άνδρος της Ζωής μας”,  κατοίκου Απροβάτου Άνδρου, άνευ οδού και αριθμού.

 ________________________________

Όπως είναι γνωστό, τυγχάνετε διαχειριστής – ιδιοκτήτης: α) της ιστοσελίδας – ιστότοπου https://androstiszoismas.blogspot.com», β) της σελίδας στον κοινωνικό ιστότοπο “facebook”, με την ονομασία «Η Άνδρος της Ζωής μας» με 7.108 μέλη και γ) της σελίδας στο κοινωνικό ιστότοπο “facebook”, με την ονομασία « Άνδρος της Ζωής μας ».

Όπως, επίσης, είναι γνωστό, στις ανωτέρω ιστοσελίδες σας, δημοσιεύετε  κυρίως  άρθρα δικά σας, αλλά και ανώνυμα και αναδημοσιεύετε άρθρα από άλλες ιστοσελίδες.

Τον τελευταίο καιρό το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών σας έχει ξεπεράσει  τα όρια της ευπρέπειας και προσβάλλει την τιμή, την αξιοπρέπεια και την υπόληψή μου. Συγκεκριμένα:

Την 27η Απριλίου 2020 διεξήχθη, με τηλεδιάσκεψη,  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άνδρου, η παρακολούθηση της οποίας επετράπη μετά από πρόσκληση του Προέδρου ΔΣ κου Μπάλλα Ελευθερίου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων είναι και το «Εν Άνδρω» που εκπροσωπεί ο κος Διαμαντής Μπασαντής. 

Την 28η Απριλίου 2020 αναρτήσατε στο Blog της δημοτικής παράταξής σας   δημοσίευμα, το οποίο κοινοποιήσατε σε όλες τις ιστοσελίδες σας, που περιέχει πλήθος ψευδών και συκοφαντικών ισχυρισμών  κυρίως εναντίον μου ως Δημάρχου Άνδρου.  Συγκεκριμένα δημοσιεύσατε άρθρο με τίτλο «O ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΔΙΧΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ», στο οποίο αναφέρετε επί λέξει «…Το ότι βρισκόταν ο κίτρινος  μέσα στο Δήμο την ώρα της τηλεδιάσκεψης είναι γνωστό και προφανώς μη τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορονοιού,…», και συνεχίζετε:  «..Τελικά μήπως το συνδυασμό σας  κ. ΔΗΜΑΡΧΕ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΝΔΡΟ» θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικό να το μετονομάσετε «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ»;…», καθιστώντας σαφές και ξεκάθαρο ότι καταγγέλλετε πως ο διαχειριστής του «Εν Άνδρω» κος Μπασαντής βρισκόταν την ώρα της συνεδρίασης του ΔΣ στον χώρο του Δημαρχείου.

Ο ανωτέρω ισχυρισμός σας περί δήθεν παρουσίας του δημοσιογράφου και διαχειριστή του ΕΝ ΑΝΔΡΩ στον χώρο του Δημαρχείου κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης /4/2020, κατά παρέκκλιση των διατάξεων της Κ.Υ.Α για την αντιμετώπιση της διάδοσης του CONVID-19,  γνωρίζετε πολύ καλά ότι είναι ψευδής, αλλά παρόλα αυτά τον προβάλλατε και τον διαδώσατε με αποκλειστικό σκοπό να στηρίξετε τις συκοφαντικές και ανήθικες επιθέσεις σας προς το πρόσωπό μου που περιλαμβάνονται στο ίδιο δημοσίευμα («Το ότι συντάσσεται όλη η συμπολίτευση πίσω από τα κίτρινα δημοσιεύματα αυτού του ατόμου που σας στηρίζει είναι πλέον γνωστό σε όλη την Άνδρο», «του κίτρινου εκπροσώπου σας» κ.α.)  

Ακολούθως, την 30ην Απριλίου 2020 και προς αποκατάσταση της αλήθειας, δημοσίευσα στην ιστοσελίδα μου στον κοινωνικό ιστότοπο “facebook” απάντηση στο ανωτέρω αναληθές και συκοφαντικό δημοσίευμά σας,  αναφέροντας επί λέξει ότι : «Ο κ. Δ. Μπασαντής είχε ζητήσει κι είχε κληθεί να παρακολουθήσει, ως επαγγελματίας δημοσιογράφος (μέλος της ΕΣΗΕΑ και διαχειριστής του “Εν Άνδρω”) το συμβούλιο της 27ης Απριλίου 2020, το οποίο θα γινόταν με τηλεδιάσκεψη, όπως και άλλοι εκπρόσωποι ΜΜΕ του νησιού. Για τεχνικούς λόγους δεν κατέστη δυνατόν να συνδεθεί στην τηλεδιάσκεψη. Ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του παρείχαν από κάποιο σημείο τηλεφωνική πρόσβαση, μέσω της σταθερής τηλεφωνικής γραμμής του Δημαρχείου με το τηλέφωνο της οικίας του στο Υψηλού Άνδρου, γεγονός που ευκόλως αποδεικνύεται μέσω των τηλεφωνικών παρόχων σταθερής τηλεφωνίας και το οποίο θα ζητήσουμε να γίνει τις επόμενες μέρες.».

Παράλληλα, με την ίδια ως άνω απάντησή μου, σας  κάλεσα να ανακαλέσετε άμεσα όσα ψευδή και συκοφαντικά αναφέρονται στο δημοσίευμά της 28ης/4/2020 στο Blog “H Ανδρος της Ζωής μας”, αφού η αναλήθεια αυτών δύναται να επιβεβαιωθεί τόσο από τους παρόχους σταθερής τηλεφωνίας όσο και από τις μαρτυρίες του Προέδρου και του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και του τεχνικού που χειριζόταν την τηλεδιάσκεψη.

Παρόλα αυτά, εσείς, όχι μόνο δεν συμμορφωθήκατε, αλλά την ίδια ημέρα (30-04-2020) προβήκατε σε δημοσίευση νέου άρθρου στο ίδιο Blog “H Ανδρος της Ζωής μας”, με τίτλο «Μία οφειλόμενη απάντηση» και με το οποίο επιμένετε στον αρχικό ψευδή ισχυρισμό σας και δεν τον ανακαλείτε, αναφέροντας μάλιστα επί λέξει: «..Αν δεν ήταν έτσι, παρότι τα γεγονότα οδηγούν σ’ αυτό το συμπέρασμα, …», αποφεύγοντας εντέχνως να παραθέσετε αυτά τα «γεγονότα», ακριβώς επειδή γνωρίζετε ότι δεν ισχύουν και είναι αναληθή.

Πέραν του ανωτέρω κατάφωρου ψεύδους, προβήκατε με τα ίδια δημοσιεύματα και σε άλλο ανήθικο και ιδιαίτερα προσβλητικό για την προσωπικότητά μου ψευδή ισχυρισμό. Συγκεκριμένα ισχυριστήκατε ότι, κατά τη συνεδρίαση της 27ης-04-2020, «..στην ίδια αίθουσα του Δήμου, ήταν και όλα τα άτομα της συμπολίτευσης, σύνολο 8, με τον πρόεδρο κοινότητας Λαμύρων 9, την κ. Χαβιάρου 10, τον κ. Νικολάου 11, τον κίτρινο παπαγάλο 12 και ίσως και κάποιοι άλλοι από τους γνωστούς παρατρεχάμενους, όλοι μαζί σε ένα μικρό κλειστό χώρο και χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης όπως φαίνεται και στο βίντεο..»  και ότι «..το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ και είσθε ο πρώτος που έχετε καταπατήσει την καραντίνα, παρά τα διαγγέλματα σας, αλλά χθες, βάλατε σε κίνδυνο και όλους τους ανωτέρω παρευρισκόμενους…» (αποσπάσματα από το δημοσίευμα της 28ης-04-2020) και  «…στην ουσία του δημοσιεύματος μας που ήταν ο συνωστισμός συμβούλων, συνεργατών και υπαλλήλων μέσα σε μια αίθουσα,  εν μέσω ειδικών συνθηκών….» (απόσπασμα από το δημοσίευμα της 28ης-04-2020)

Ολα τα ανωτέρω αναφερόμενα είναι ψευδή και συκοφαντικά, καθώς ουδεμία «καταπάτηση» της καραντίνας έλαβε χώρα, αφού, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν κατ΄ εξαίρεση δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης στα πλαίσια των καθηκόντων τους. Δηλαδή η παρουσία  την συγκεκριμένη ώρα στο Δημαρχείο τόσο κάποιων αιρετών όσο και κάποιων υπαλλήλων ήταν απολύτως νόμιμη και δεν «καταπατούσε την καραντίνα».  Άλλωστε, σύμφωνα με  την ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΦΕΚ Α' 55/11-03-2020) με θέμα Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του και το άρθρο 10 αυτής: «1. Κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, η λήψη των αποφάσεων των πάσης φύσεως συλλογικών οργάνων των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων μπορεί να λαμβάνει χώρα είτε διά περιφοράς κατά τις προβλέψεις της παρ. 5 του άρθρου 67 και της παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/2010 (Α’87), είτε διά τηλεδιάσκεψης με κάθε πρόσφορο τηλεπικοινωνιακό μέσο. Στην περίπτωση της δια ζώσης σύγκλησης των συμβουλίων, οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών.»

Από τα ανωτέρω είναι προφανές ότι ουδεμία διάταξη νόμου παραβιάστηκε, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, αλλά και ότι δεν υπήρξε κανένας συγχρωτισμός 12 και πλέον ατόμων σε ένα μικρό κλειστό χώρο, αφού, όπως γνωρίζετε, η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου μπορεί να φιλοξενήσει 8 (και πλέον) αιρετούς με απόλυτη ασφάλεια, ενώ υπάρχουν στον ίδιο χώρο πέντε επιπλέον γραφεία. Κατά συνέπεια, εν γνώσει σας διαδίδετε ψευδώς ότι οι συγκεκριμένοι αιρετοί βρίσκονταν δήθεν παρανόμως στον χώρο του Δημαρχείου με την δική μου ανοχή και μετείχαν από εκεί στην τηλεδιάσκεψη με αποκλειστικό σκοπό να με συκοφαντήσετε εμφανίζοντάς με ως ανεύθυνο και μάλιστα ως δήμαρχο που δήθεν παραβιάζει από πρόθεση  το νόμο.

Ειδικά αυτός ο ψευδής ισχυρισμός πλήττει βάναυσα την προσωπικότητά μου και θίγει βαρύτατα την τιμή και την αξιοπρέπειά μου, καθώς εσείς ειδικά, ως μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Κρίσης Δήμου Άνδρου, γνωρίζετε εκ των έσω και πολύ καλά τον μεγάλο και επίπονο αγώνα που έχω διεξάγει και συνεχίζω να διεξάγω ως Δήμαρχος Άνδρου για την προστασία των κατοίκων του νησιού μας από την πανδημία που πλήττει την ανθρωπότητα.

               Επειδή, τα ανωτέρω διαλαμβανόμενα στις επίμαχες αναρτήσεις τόσο στην προσωπική σελίδα σας στο «facebook», όσο και στις ιστοσελίδες των οποίων είστε κάτοχος και διαχειριστής,  είναι ψευδή και συκοφαντικά για το πρόσωπό μου, προβήκατε δε στους εν λόγω ισχυρισμούς εν γνώσει της αναλήθειάς τους, με σκοπό να βλάψετε την τιμή και την υπόληψή μου, ξεπερνώντας τα όρια της ευπρεπούς πολιτικής αντιπαράθεσης, εμφανίζοντας   με ως Δήμαρχο που παραβιάζει τη νομοθεσία, χρησιμοποιώντας κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του, ανήθικες και παράνομες μεθόδους, προκειμένου να διευκολύνει τα προσωπικά του πολιτικά συμφέροντα.

               Επειδή, με τις ανωτέρω αναρτήσεις έχετε τελέσει σε βάρος μου  το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, αφού εν γνώσει σας διαδώσατε αναληθείς ειδήσεις και ψευδή γεγονότα ως αληθινά, προσβάλλοντας την προσωπικότητά μου, την τιμή μου και την υπόληψή μου, προκαλώντας μου ηθική βλάβη, ενώ συγχρόνως οι μειωτικοί για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμοί έλαβαν ιδιαίτερα μεγάλες διαστάσεις και δημιούργησαν υπόνοιες για την ακεραιότητά μου.

Επειδή, σε περίπτωση προσβολής προσωπικότητας που συντελείται με τη διάδοση συκοφαντικών, δυσφημιστικών ή εξυβριστικών ισχυρισμών στο διαδίκτυο, μέσω ιστοσελίδων και ιστολογιών, για την ταυτότητα του νομικού λόγου και ενόψει έλλειψης ειδικής ρύθμισης, εφαρμόζονται τηρούμενων των αναλογιών οι διατάξεις του ν 1178/1981. 

 Επειδή, μάλιστα εξαιτίας της εκτεταμένης εμβέλειας του διαδικτύου και συνεκτιμωμένου του αριθμού των αποδεκτών όσων διαδίδονται, μεγεθύνεται η προβολή εκείνου που θίγεται από την διάδοση μέσω του διαδικτύου συκοφαντικών, δυσφημιστικών ή εξυβριστικών ισχυρισμών (ΑΠ 576/2015, ΕφΑΘ 3071/2014 ΤΝΠ ΝΟΜΟΣ).

Με την παρούσα μου Διαμαρτυρόμενος, εντόνως, για τη παραπάνω παράνομη σε βάρος μου συμπεριφορά σας,  σας Καλώ όπως, εντός προθεσμίας τριών (3) ημερών από τη λήψη της παρούσας:

Α) προβείτε σε άρση της προσβολής της προσωπικότητάς μου με τη διαγραφή των από 28-4-2020 και 30-04-2020 αναρτήσεων από την προσωπική σας σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «facebook» και από α) την ιστοσελίδα – ιστότοπο https://androstiszoismas.blogspot.com»  β) τη σελίδας στο κοινωνικό ιστότοπο “facebook”, με την ονομασία «Η Άνδρος της Ζωής μας» με 7.108 μέλη, και γ) της σελίδας στο κοινωνικό ιστότοπο “facebook”, με την ονομασία « Άνδρος της Ζωής μας », των οποίων είστε κάτοχος και διαχειριστής

Β) προβείτε σε νέα ανάρτηση στις ανωτέρω  ιστοσελίδες, με την οποία να διαψεύδετε και να ανακαλείτε ως αναληθή και συκοφαντικά τα όσα αναφέρονται στις επίμαχες αναρτήσεις,

Γ) παραλείπετε στο μέλλον τη δημοσίευση κειμένων και σχολίων προσβλητικών, συκοφαντικών, απειλητικών κλπ  εις βάρος μου

Άλλως και σε αντίθετη περίπτωση σας δηλώνω ότι, για την προάσπιση απάντων των νομίμων δικαιωμάτων μου, θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ενώπιον αστικών και ποινικών δικαστηρίων αποκατάσταση κάθε ζημίας που έχω υποστεί, από τις παράνομες πράξεις που έχετε τελέσει κατ΄ επανάληψη σε βάρος μου.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα τη παρούσα μου προς τον Ιωάννη Καπάκη του Γεωργίου, δημοτικό σύμβουλο Ανδρου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης «Η Άνδρος της ζωής μας», ατομικά και ως διαχειριστή – ιδιοκτήτη: α) της ιστοσελίδας – ιστότοπου https://androstiszoismas.blogspot.com», β) της σελίδας στο κοινωνικό ιστότοπο “facebook”, με την ονομασία «Η Άνδρος της Ζωής μας» με 7.108 μέλη (ομάδα)  και γ) της σελίδας στο κοινωνικό ιστότοπο “facebook”, με την ονομασία «Άνδρος της Ζωής μας”,  κατοίκου Απροβάτου Άνδρου, άνευ οδού και αριθμού,  για γνώση  του και για τις νόμιμες συνέπειες, αφού την αντιγράψει ολόκληρη στην σχετική έκθεση επίδοσης.

Άνδρος, 4 Μαΐου 2020

Ο εξωδίκως διαμαρτυρόμενος, καλών  και  δηλών

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι μας διοικούσαν επί 5 χρόνια , τα αποτελέσματα πασιφανεστατα και πασίγνωστα . Τώρα από το βήμα της αντιπολίτευσης τι προσπαθούν να πετύχουν? Και για πιο πράγμα προσπαθούν να μας πείσουν? Καλό θα είναι να κάνουν στην άκρη γιατί μόνο κακό προσφέρουν και γελάει και όλος ο κόσμος μαζί τους. Δεν τους μιλάνε οι πιο κοντινοί τους ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Πιστέψτε εκείνους που ψάχνουν την αλήθεια και αμφισβητήστε εκείνους που τη βρήκαν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πολλαί της ασεβείας αι οδοί, της δε αληθείας μία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Για σου Δημήτρη με τα πολλά μολύβια στύλε εξώδικα πολλά και κλασαι μας...
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αφήσαμε το σχόλιο σας για να δουν και το επίπεδο σας. Συμβαδίζει άλλωστε με τον κουτσαβακισμό κάποιων άλλων.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Καιρό τώρα περιμέναμε κάτι τέτοιο να συμβεί. Επιτέλους!!!!
ΜΠΡΑΒΟ Δήμαρχε σωστή κίνηση!!!!
Αυτή η λάσπη, αυτές οι κωλοτούμπες μας ξεπερνούν!!!!
Είμαστε νοήμονες, παρά το ότι μερικοί "ονόματα δε λέμε" δεν το έχουν συνειδητοποιήσει!!!!
Τελικά "Βροντάν όλα τα σίδερα βροντά κι η σακοράφα".

This comment was minimized by the moderator on the site

Τελευταίος ανέβασες τέτοια είδηση! Να μην ενημερωθείς πρώτος; Τι πραγματα είναι αυτά. Ένα έγκριτο δημοσιογραφικό σάιτ έχει η Άνδρος και να μην χαίρει του απόλυτου σεβασμού και της προτεραιότητας αν όχι αποκλειστικότητας των ειδήσεων. Πού βαδίζουμε..... αλίμονο..
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Δώσαμε χρόνο εκεί που πρέπει. Δεν βιαζόμαστε. Η εγκυρότητα θέλει και προσοχή.
Την καλημέρα μας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Βαρεθηκαμε την ανώφελη αντιπολιτευση της συστρατευσης Σουσουδη-Καπακη. Πιστεψαμε, ξεγελαστικαμε-μαλλον και ψηφισαμε Καπακη, και τωρα ζουμε ολο αυτο με τις επιστολες να πηγαινοερχονται. Σταματηστε, και βοηθηστε την Ανδρο και τον Δημο-ως θεσμο. Θελουμε να σας ξαναδουμε στις επομενες εκλογες, αλλα ετσι που το πάτε θα αλωθείτε συντομα, και θα παει περιπατο η Ανδρος της Ζωης μας.. Ηρεμήστε

This comment was minimized by the moderator on the site

Tωρα που ερχονται 8 εξωδικα...
ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Για ποιον; Και γιατί μόνο 8;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

κ. Μπασαντή,

αν θέλετε όταν κοινοποιήσετε το προηγούμενο σχόλιο μου, σημειώστε ότι τροποποιήσατε και το σχόλιο σας εκ των υστέρων, καθώς αρχικά αναφερόσασταν σε ψευδές προφίλ (Πέτρος Στρατής τηλ. 6942902623), γι' αυτό και ακολούθησαν οι δικές μου απαντήσεις.
Ευχαριστώ.
ΥΓ. όσο αφορά το εξώδικο προς τον κ. Καπάκη αναφέρει ότι στο facebook την ομάδα "Η Άνδρος της Ζωής μας" την ακολουθούν 7108 μέλη (εντυπωσιάστικα όταν το διάβασα πραγματικά, νόμιζα ότι ήταν πολύ χαμηλότερα)! Το Εν Άνδρω αν δεν κάνω λάθος 9154 (πολύ καλά και για τους δύο).
Αν τελικά στην Άνδρος της Ζωής μας δεν υπάρχουν αναγνώστες, ποιός ο σκοπός του εξώδικου? Αναρωτιέμαι...
Ωστόσο στη ζωή μου έχω μάθει να διαβάζω αυτό που λένε και "αριστέρες" και "δεξιές" εφημερίδες ώστε να μπορώ να κρίνω και να διαπιστώσω την αλήθεια και αυτό θα συνεχίσω να προσπαθώ να γίνει προς όλους τους συμπολίτες, ώστε να υπάρξει τελικά συνεργασία και εξέλιξη του τόπου. Άλλωστε έχω κάνει και προσωπικές κινήσεις προς την ανάπτυξη Δωρεάν Συστήματος Δημόσιας Διαβούλευσης προς τον Δήμο Άνδρου, κάτι που δεν έχει εισακουστεί (ίσως δεν συμφέρει πολλούς να ακούγεται η φωνή του κόσμου).
Για τα εξώδικα που αναφέρετε προς τον άγνωστο σχολιαστή μην φοβάστε, δεν αναζητούν όλοι τη φίμωση της αλήθειας

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητέ κ. Μπασαντή,
απαντώ για το σχόλιό σας, μόνο και μόνο επειδή αναφέρατε ότι γράφω με ψευδώνυμο.
Σας κάνει εντύπωση που κάποιοι άνθρωποι γράφουν με το ονοματεπόνυμό τους?
Νομίζω όταν κάποιος κάνει ένα σχόλιο στην ιστοσελίδα σας, γράφει και το e-mail του.
Αν το θεωρείτε ψευδώνυμο γιατί δεν επιβεβαιώσατε την ορθότητά του? Ή γράφουν και άλλοι με ψευδώνυμο το όνομά μου (θα με ενδιέφερε να το μάθω)?
Στο παρόν, όπως και το προηγούμενο σχόλιο είχα γράψει το e-mail μου "pstratis@outlook.com". Κρατήστε και το τηλέφωνό μου για όποιον ενδιαφέρεται 6942902623, ανοιχτά προσωπικά δεδομένα για όλους που δεν έχουν να φοβηθούν κάτι.
Άλλωστε αντίστοιχα άφησα σχόλιο και στην σελίδα σας στο facebook.
Όσο αφορά τα νούμερα έχετε δίκιο.... Ωστόσο επειδή αναφέρθηκα στους απεργούς πείνας στην γειτονική Τουρκία, παραπέμπω απλά ένα σύνδεσμο https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%B5%CF%84%CE%B6%CE%AD%CF%80_%CE%A4%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CF%80_%CE%95%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%AC%CE%BD
τα υπόλοιπα μπορεί να τα κρίνει ο κόσμος από μόνος του.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Διαψεύδετε αυτό που ήδη αποσύρθηκε μετά από τηλεφώνημα φίλου. Δεν υπάρχει. Υπήρξε παρανόηση κι όταν έγινε αντιληπτή ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ. Κάτι που δεν κάνατε τον κόπο να δείτε.
Δεν πειράζει. Εμείς τα λάθη μας τα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...
Πάντως μπορούσατε να γράψετε τις απόψεις σας χωρίς περιορισμό. αλλά και χωρίς έμμεσο προμοτάρισμα άλλων. Κανένα πρόβλημα πάντως. Όλοι αναζητούν αναγνώστες εκεί που υπάρχουν όπως σας είπαμε.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον τη νέα σας παρέμβαση...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα