Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας & Βιομηχανίας και Φυσικών Πόρων Κυκλάδων ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λάσκαρης!...

 

Φωτογραφία από την ορκωμοσία...

Από το γραφείο του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη μας ανακοινώθηκε τηλεφωνικά σήμερα το μεσημέρι πως ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λάσκαρης προήχθη σε αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Βιομηχανιας και Φυσικών Πόρων Κυκλάδων. Κάτι που σημαίνει πως η Άνδρος είναι κατά κάποιο τρόπο στην διοίκηση της Περιφέρειας Κυκλάδων. Μια εξέλιξη θετική για το νησί, που δείχνει πως η Περιφέρεια παρακολουθεί στενά και αξιολογεί την Άνδρο και τα στελέχη της.

Η εξέλιξη αυτή οφείλετε στην εργατικότητα, στη συνέπεια, στο χαμηλό προφίλ και στην πολύ καλή πολιτική στάση που έχει επιδείξει στην Περιφέρεια όλο αυτό το εννεάμηνο ο - για πρώτη φορά εκλεγόμενος περιφερειακός σύμβουλος και έπαρχος Άνδρου - Δημήτρης Λάσκαρης.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Λάσκαρης νωρίτερα υπήρξε αντιδήμαρχος Άνδρου επί 2,5 χρόνια και στη συνέχεια υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Άνδρου επί 2 χρόνια στη διοίκηση Σουσούδη. Ατυχώς ο πρώην δήμαρχος κατάφερε με την πολιτική και προσωπική τακτική του στα θέματα του Δήμου και της Περιφέρειας να τον αποξενώσει. Κάτι που καταγράφηκε και στη διπλή πολιτική σύγκρουση που είχε προεκλογικά ο πρώην δήμαρχος και με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκο, αλλά και με τον εκλεγμένο Έπαρχο Δ. Λάσκαρη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ευχαριστούμε τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτη για την προσωπική ενημέρωση που έκανε στο Εν Άνδρω γι' αυτή την θετική εξέλιξη για την Άνδρο.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»