Η ανατομία ενός μηδενικού! Ή, "ανατολικά της Εδέμ ήταν ένας τύπος μποέμ"!

 

Πόσα χρόνια έχουν να πλυθούν οι κάδοι σκουπιδιών στην Άνδρο; Ερώτημα ρητορικό. Γιατί δεν πλύθηκαν ποτέ. Και δεν πλύθηκαν ποτέ γιατί δεν ήταν σχεδόν ποτέ στο νησί το ακριβό αυτοκίνητο-πλυντήριο κάδων που αγοράστηκε και ξεχάστηκε. Το πλυντήριο κάδων δούλεψε όσο δούλεψε από την στιγμή που αγοράστηκε ο 2007. Το κοντέρ του γράφει μόνο 3.300 χιλιόμετρα! Χάλασε κάποια στιγμή κι εστάλη από την διοίκηση 2011-2014 για επισκευή στην Αττική.

Εκεί το βρήκε η διοίκηση 2014-2019. Ο τότε υπεύθυνος θέλησε να πληρώσει και να το επαναπατρίσει. Όμως ο δήμαρχος 2014-2019 ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ΟΧΙ!!! Ο ίδιος μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο της 19ης Σεπτεμβρίου 2020 είπε πως όταν ανέλαβε το 2014 βρήκε: "τα πάντα υπό το μηδέν"!!! Και αφού "βρήκε τα πάντα υπό το μηδέν" άφησε και το αυτοκίνητο για την καθαριότητα εκεί που το βρήκε. Που; Μα στο μηδέν! Ή, για να είμαστε ακριβείς στην Αττική επί 5ετία. Μηδέν από μηδέν μηδέν που μας έλεγε ο καθηγητής των μαθηματικών κάποτε! 

Ή, δεν είναι μηδέν εις το πηλίκο κ. πρώην δήμαρχε ότι το αυτοκίνητο-πλυντήριο κάδων το ξεχάσατε επί 5εία; Και αφίχθηκε στο νησί τον Σεπτέμβριο του 2020 επισκευασμένο και έτοιμο, αλλά από την επόμενη διοίκηση!!! Κύριε πρώην δήμαρχε αν βρήκατε τα πάντα "υπό το μηδέν" - όπως λέτε - η ιστορία του αυτοκινήτου-πλυντηρίου διδάσκει πως τα αφήσατε κι εσείς στο μηδέν!!!Ατυχώς τα μαθηματικά του πρώην δημάρχου μηδένισαν και το κοντέρ του αυτοκινήτου-πλυντηρίου κάδων. 

Όχι φυσικά ο πρώην δήμαρχος... δεν παρελθοντολογεί όταν μιλά για το 2013! Απλώς αποτυπώνει την θεωρία του περί μηδενικών, την οποία λανσάρει συνεχώς επί 1οετία (2010-2019)! Και την οποία έβγαλε και πάλι από τη ναφθαλίνη ως αντιπολίτευση και την λανσάρει ξανά σήμερα. Όλα - εκτός από αυτόν - είναι "υπό το μηδέν". Και στο μηδέν στέκει ακλόνητος αυτός!!! Το ότι δεν το καταλαβαίνει δεν σημαίνει πως οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν πια...

 

Τις επόμενες μέρες θα δείτε το παραπάνω αυτοκίνητο πλυντήριο στους δρόμους να πλένει κάδους! Αλλά να πλένει και πλατείες (!) και πεζοδρόμους (!) και πεζοδρόμια!!! Γιατί λένε πως έχει και τέτοιες προσαρμογές και εφαρμογές! Ιδού πως από το μηδέν μπορεί κανείς να πάει παραπάνω με έργα. Όχι με λόγια και facebookia...

Τα παραπάνω με κανέναν τρόπο δεν είναι παρελθοντολογία. Απλώς παρακολουθώντας το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 στο δημοτικό συμβούλιο Άνδρου τον πρώην δήμαρχο να περιαυτολογεί και να αντιμάχεται τα τέλη καθαριότητας που αυτός θέσπισε ακολουθήσαμε άθελα μας τους λαβυρινθώδεις συλλογισμούς του στο απώτερο παρελθόν. Και κάπου εκεί επιχειρήσαμε μια σύντομη ανατομία του μηδενός που αυτός περιέγραψε ανατέμνοντας εποχές όπου όλα ξεκίνησαν "υπό το μηδέν" και κατέληξαν... στο απόλυτο μηδέν!!! Και όλως περιέργως μετά όλα αυτά φτάσαμε κάπου... "ανατολικά της Εδέμ που ήταν ένας τύπος μποέμ"!!!

Αυτά τα λίγα και εξαιρετικά. Και καλό πλύσιμο...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet