ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΡΓΑ (ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ) ΚΑΙ... ΣΤΗ ΜΕΣΑΡΙΑ!!! ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΝΕΙΜΠΟΡΙΟΣ. ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ...

 

Ξεκίνησαν τα νέα έργα για την αποκατάσταση του δημοτικού οδικού δικτύου στην Μεσαριά Πέμπτη 22/10 το πρωί.

Το δελτίο τύπου του Δήμου Άνδρου για την Μεσαριά ξαφνιάζει θετικά. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια άρχισαν ασφαλτοστρώσεις στο νησί. Το τελευταίο ασφαλτικό που θυμόμαστε πηγαίνει πίσω στην περίοδο που ήταν έπαρχος Άνδρου ο Γιάννης Μαλταμπές. Ήταν το 2009 και το 2010!!! Κάποιες επισκευές στο επαρχιακό δίκτυο έγιναν από το επαρχείο και το 2018. Αν μετράμε καλά έχει περάσει πάνω από 10ετία για να ξεκινήσουν ασφαλτικά έργα του Δήμου στην Άνδρο!!!

Ολοκληρώθηκαν τα έργα των δημοτικών δικτύων και το φρεζάρισμα στο Νειμποριό. Αναμένεται η ασφαλτόστρωση τις επόμενες μέρες.

Από το 2009-2010 φτάσαμε στο 2018 όταν ο τότε έπαρχος Δ. Λοτσάρης είχε ασφαλτοστρώσει μερικές στροφές (Σκανδαλόρεμα, Πιτροφό, Αμόλοχο). Έπρεπε να αλλάξει δήμαρχος, να φύγει ο δήμαρχος με τα πολλά λόγια στο facebook και το μηδέν έργο στο νησί, για να βρουν οι "βομβαρδισμένοι" από λακκούβες και μπαλώματα δρόμοι της Χώρας και του Νειμποριού μια σοβαρή παρέμβαση αποκατάστασης τους.

Επιπλέον να δουν οι χωραΐτες και οι ανδριώτες ένα σωστό έργο ασφαλτόστρωσης - όπου πρώτα αποκαθίστανται τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης και γίνονται οι συνδέσεις - και μετά πέφτει ο ασφαλτοτάπητας. Ώστε να μην έχουμε συνεχή ράβε-ξήλωνε.

Νέα δίκτυο ύδρευσης στο Νειμποριό πριν την ασφαλτόστρωση.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής αντιπολιτευόμενος κ. Σουσούδης χρησιμοποιώντας τις "αθάνατες τεχνικές" Τσίπρα έχει βγει στο ξάγναντο λέγοντας ότι θέλει για τα έργα και καταγγέλλει ότι θέλει για τα δικά του άεργα!!! Και βεβαίως... "θα τα έκανε όλα αν ήταν στην διοίκηση ακόμα!!!" Και παρακαλώ γιατί δεν έκανε τίποτα 5 χρόνια; "Γιατί δεν πρόλαβε", η απάντηση. Ατυχώς για την Άνδρο ο πρώην δήμαρχος δεν πρόλαβε να αφήσει πίσω ΚΑΜΙΑ μελέτη, κανέναν προγραμματισμό, κανένα σχεδιασμό για έργα. Ήταν μόνο λόγια...

Ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης στο Νειμποριό. Θα ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση.

Να θυμίσουμε πως ακόμα και οι προεκλογικές εξαγγελίες του ήταν μια αυτάρεσκη αναφορά και λόγια. Δεν είχε να επιδείξει ΤΙΠΟΤΑ!!! Γράφουμε τα παραπάνω γιατί ο κ. Σουσούδης αντιπολιτευόμενος τα πάντα και τους πάντες νομίζει πως απευθύνεται σε... λωτοφάγους!!! Και να κλείσουμε με μια φράση που απαντά σε κάποιους που λένε πως στηρίζουμε τη σημερινή διοίκηση. Το ΕΝ ΑΝΔΡΩ δεν στηρίζει διοικήσεις εδώ και πολλά χρόνια: ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΡΓΑ.

Όπου είχε κάνει κάποιο έργο ο προηγούμενος δήμαρχος (ολοκλήρωση μελέτης ΧΥΤΥ στην Πλούσκα τον στηρίξαμε). Όπου κάνει έργο η σημερινή διοίκηση την στηρίζουμε. Όπου έλεγε λόγια ο προηγούμενος δήμαρχος κ. Σουσούδης (κι είπε πολλά) ασκήσαμε κριτική. Όπου έκανε ανηλεή και άγρια αντιπολίτευση ο κ. Καπάκης στον κ. Σουσούδη ασκήσαμε κριτική. Όπου κάνουν λάθη οι σημερινοί ασκούμε κριτική. Αλλά όπου κάνουν έργα τα προβάλουμε. Προβάλουμε έργα, όχι λόγια... 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

Ακολουθεί δελτίο τύπου του Δήμου Άνδρου προς τους πολίτες για τα οδικά έργα της Μεσαριάς: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Τα έργα για αποκατάσταση του οδικού δημοτικού δικτύου στη Μεσαριά ξεκίνησαν.

Λόγω αποκατάστασης φθαρμένου ασφαλτοτάπητα στην Δ.Ε Άνδρου, σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Πέμπτη 22 και μεθαύριο Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, από 07.30 το πρωί έως 07.30 το απόγευμα θα εκτελούνται εργασίες στο τμήμα του δρόμου  από το Ηρώον Μεσαριάς μέχρι την διασταύρωση της Κεντρικής οδού με την παρακαμπτήριο (Κουμανή).

Ως εκ τούτου, για τις δυο αυτές ημέρες, παρακαλούμε:

  1. Και συστήνουμε, προς διευκόλυνση, η γενική μετακίνηση να διεξάγεται όλο το 48ωρο μέσω των εναλλακτικών, οδικών δικτύων και της παρακαμπτηρίου.
  2. Για την πραγματοποίηση προσεκτικά και μόνο απαραίτητων μετακινήσεων των μονίμων κατοίκων της περιοχής του δρόμου, που αναφέρθηκε.
  3. Για προσεκτική οδήγηση κατά την μετακίνηση στο τμήμα του εν λόγω δρόμου.
  4. Για την αποφυγή στάθμευσης οχημάτων στα σημεία των έργων.
  5. Τους ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν σταθμεύσει ήδη στ’ αναφερόμενο τμήμα του δρόμου να τ’ αποσύρουν πριν από την έναρξη των εργασιών.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συμβολή σας στην ολοκλήρωση του έργου.   

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ