Κλείνει ο δρόμος στα Λειβάδια. Ημερήσια κίνηση μέσω Σταυροπέδας. Προσοχή και στο Νειμποριό…

Ξεκίνησαν σήμερα τα έργα αποχέτευσης στα Λειβάδια που ουσιαστικά αποκόπτουν την Χώρα και το Κόρθι για 8 ώρες κάθε μέρα και για διάστημα αρκετών ημερών. Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα έχει ολοκληρωθεί η σύνδεση του δικτύου των Λειβαδίων με τον βιολογικό της Χώρας. Στη φωτογραφία ο εργάτης και το μηχάνημα που κόβουν την άσφαλτο, ενώ η κυκλοφορία ακόμα διεξάγεται.

 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙ ΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟ

Λόγω εργασιών κατασκευής δικτύου αποχέτευσης, σας ενημερώνουμε ότι από Τετάρτη, 02/12/2020 και μέχρι νεωτέρας, από 8.30 το πρωί έως και 4.30 το απόγευμα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί (κλειστή πρόσβαση) στον δρόμο από την Διασταύρωση Δημοτικού Σχολείου Λειβαδίων (Θέση Αγ. Κωνσταντίνος) μέχρι το γεφύρι Παραπορτίου (θέση Μανιτάρι). 

Το χάραγμα του δρόμου για την κοπή ώστε να μπει η αποχέτευση. Ο χρόνος των έργων σχεδιάστηκε προσεκτικά σε μια εποχή που η Άνδρος είναι ουσιαστικά κλειστή τουριστικά. Έπεσε και η πανδημία με τις απαγορεύσεις και οι μόνοι που διαμαρτύρονται είναι οι κακόπιστοι που δεν θέλουν έργα...

Ως εναλλακτική διαδρομή ο Δήμος  Άνδρου συστήνει καθ' όλη την ημέρα όσοι θέλουν να μετακινηθούν από Χώρα προς Κόρθι ή το αντίστροφο να κινούνται μέσω Σταυροπέδας, Επίσης ζητά οι ιδιοκτήτες οχημάτων, που έχουν σταθμεύσει ήδη στ’ αναφερόμενα τμήματα του δρόμου, να τ’ αποσύρουν πριν από την Τετάρτη, 02/12/20. Ακόμα να γίνονται προσεκτικά και μόνο οι απαραίτητες μετακινήσεις των μονίμων κατοίκων της περιοχής του δρόμου. 

Στο Νειμποριό ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του μισογκρεμισμένου τοιχίου της παραλίας από την κακοκαιρία.

Οι παραπάνω φωτογραφίες για να μην διαμαρτύρονται οι της ενωμένης αντιπολίτευσης που γράφουν ανοησίες περί "στρατηγικού σχεδιασμού" και ζητούν ασφαλτοστρώσεις (α) πριν τις συνδέσεις (Μεσαριά, αρχίζουν τις επόμενες μέρες) και (β) πριν τα τοιχία (Νειμποριός). Κατά τα άλλα αντιγράφουν οδηγίες "στρατηγικής" από το ίντερνετ για να κάνουν οι αδαείς τους έξυπνους...

Τέλος, οι οδηγοί που διέρχονται από το δρόμο του Νειμποριού να λαμβάνουν υπόψη τους πως ξεκίνησαν τα έργα ανακατασκευής τοιχίου της παραλίας που το χτύπησε η κακοκαιρία την περασμένη χρονιά.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλό ότι γίνεται, αλλά να γίνεται καλή δουλειά και όχι αρπακολα
Επίσης να λένε το κόστος του κάθε έργου, γιατί όλο το νησί λέει ότι γίνεται μεγάλο πάρτυ.
Δεν υπάρχει διαφάνεια και η αντιπολίτευση δεν κάνει τιποτα
Είναι μεγάλο το χρέος βλεπεις

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μα προκειται για διαγωνισμό που έγινε επί Σουσούδη. Απέτυχε να το ξεκινήσει ο Σουσούδης και τον άφησε ο εργολάβος στα κρύα του λουτρού. Και το ξεκίνησε ο Λοτσαρης με τον δεύτερο μειοδότη. Το έργο είναι στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Το ελέγχουν όλοι. Έχει ελεγχθεί από τον επίτροπο, την αποκεντρωμένη. Η Αντιπολίτευση που δεν μπόρεσε να ξεκίνησει ένα έργο 5 χρόνια έει ότι θέλει. Τα στοιχεία είναι δημόσια.
Αυτά για όσα γράφετε με βάση αυτά που γνωρίζουμε από το 2019...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro