ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Καλοκαιρινές παραχωρήσεις κι ανοιξιάτικες απουσίες και… ομοφωνίες!!!

 

Ο πρόεδρος Λ. Μπάλλας διεκπεραίωσε για πρώτη φορά εδώ και ενάμιση χρόνο ένα συμβούλιο σε 10 λεπτά και με πλήρη ομοφωνία!!! Θα το θυμάται χρόνια. Φωτογραφία αρχείου...

Για να φτάσουμε στο συντομότερο δημοτικό συμβούλιο εδώ και χρόνια και στις συντομότερες ομοφωνίες εδώ και ενάμιση χρόνο χρειάστηκαν τρία άκαρπα συμβούλια όπου η πλειοψηφούσα αντιπολίτευση (13 σύμβουλοι) απουσίασε συντριπτικά! Και όπου η διοίκηση (8 σύμβουλοι) δεν συγκροτούσε απαρτία!

Για την ιστορία: από την αντιπολίτευση παρουσιάστηκαν εναλλάξ στα προηγηθέντα συμβούλια οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης: Τσατσομοίρου, Ψωμάς, Τρανάκος… Στο τρίτο (που μπορεί να γίνει και χωρίς τον απαραίτητο αριθμό των 11 συμβούλων) ξεκίνησε με 7 συμβούλους! Και κατέληξε με 11!

Από την αντιπολίτευση στο τρίτο – μετά τρεις απουσίες - παρών από την αρχή ο Β. Αδάμης, ο οποίος κι ήταν ο μόνος που έθεσε θέμα γιατί δεν παραχωρήθηκε για καλοκαιρινή χρήση και η παραλία του Φελλού.

Ο πρόεδρος Μπάλλας του απάντησε πως δεν έχει παραχωρηθεί ποτέ πριν. Ίσως ενθυμούμενος και τις παλαιότερες κινητοποιήσεις των κατοίκων Φελλού, πριν μερικά χρόνια, που απέτρεψαν την όποια παραχώρηση του.

Ήταν το πιο σύντομο και ομόφωνο δημοτικό συμβούλιο εδώ και ενάμιση χρόνο. Χρόνος μόλις 10 λεπτά!!! Χρειάστηκαν όμως τρία άκαρπα συμβούλια όπου η πλειοψηφούσα αντιπολίτευση ήταν απούσα ομαδικά!!! Μετά όμως την απουσία φτάσαμε με όσους ήρθαν στην… πλήρη ομοφωνία!!!

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πράγματι γιατί δεν απάντησαν στα αιτήματα δύο πολιτών που ζητούσαν την παραλία Φελλου.
Υποχρεωμένοι είναι και να απαντήσουν και να το συζητήσουν στο ΔΣ.
Η αντιπολίτευση κοιμάτε και ο Δημαρχος κάνει τη δουλίτσα του...
(διαγράφεται μια φράση με νομικές συνέπειες - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)
Ντροπή γιατί η τουριστική ανάπτυξη του νησιού είναι στις παραλίες να υπάρχει και ένα οργανωμένο τμημα

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Το παραπάνω επιχείρημα είναι λογικό. Όμως εξίσου λογικό είναι και το επιχείρημα της κινητοποίησης ολων των κατοίκων του Φελλού που σε ανάλογο αίτημα το 2016 επί δημαρχίας Σουσούδη, δεν ήθελαν να μετατραπεί η παραλία τους σε οργανωμένη. Τότε ο ιατρός - και όχι εστιάτωρ - Σουσούδης σταμάτησε το θέμα. Γράφετε για συμφέροντα. Μόνο που δεν εξηγείτε τι συμφέροντα εμπόδισαν τον Σουσούδη να μην προχωρήσει το 2016 στον Φελλό. Και έκτοτε να μην ξαναβγάλει την περιοχή σε δημοπρασία ποτέ;
Μιλάτε σήμερα για συμφέροντα. Μόνο που δεν σας ενδιαφέρουν τα συμφέροντα των κατοίκων του Φελλού που όλοι έχουν υπογράψει από το 2016 διαμαρτυρία. Αλλά και τα συμφέροντα αυτών που θέλουν και δύο ελεύθερες παραλίες στην δυτική Άνδρο όπου ΟΛΕΣ οι παραλίες έχουν καντίνες και μπαρ.
κάτοικοι και επισκέπτες
Το ΕΝ ΑΝΔΡΩ το 2016 ΣΤΗΡΙΞΕ επώνυμα την μαζική διαμαρτυρία των κατοίκων και στηρίζει και σήμερα επώνυμα το δικαίωμα τους να έχουν το ίδιο αίτημα. Έχουν κι αυτοί συμφέροντα. Ή, μήπως δεν έχουν κατά τη γνώμη σας;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro