ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ - ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΙΜΠΟΡΙΟΣ 

 

Μετά την πρώτη στρώση τέλος Απριλίου και την ολοκλήρωση των συνδέσεων νερού στο νέο δίκτυο ήρθε η ώρα της σφραγιστικής ασφάλτου ώστε να ολοκληρωθεί το έργο.

(Έφτασε κι ώρα της τελικής ασφαλτόστρωσης στο Νειμποριό. Αφού πέρασε το νέο δίκτυο ύδρευσης και έγιναν οι συνδέσεις και έγιναν όλες οι συνδέσεις της αποχέτευσης, που δεν είχαν γίνει από το 2014, και στρώθηκε η πρώτη στρώση ασφάλτου, αύριο ολοκληρώνεται το έργο με την σφραγιστική άσφαλτό σε μήκος περίπου 800 μέτρων: από το Ναυτικό Όμιλο μέχρι τον δρόμο που ανηφορίζει στη Χώρα μετά το γεφύρι. Για το λόγο αυτό θα υπάρξει και διακοπή κυκλοφορίας αυτοκινήτων – ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ, 14/6 ΣΤΟ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟ

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Νειμποριό πρόκειται να γίνουν τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Λόγω των εργασιών, παρακαλούμε:

  1. Ν’ απομακρύνετε το αργότερο μέχρι την Κυριακή το βράδυ όλα τα σταθμευμένα οχήματα από την περιοχή, για τη διευκόλυνση των εργασιών.
  2. Να αποφύγετε τη χρήση του δρόμου αυτού μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Συνιστάται η προσεκτική διέλευση καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το οδικό δίκτυο μέσω Λαμύρων και Μαινήτων, καθ’ όλο το διάστημα διεξαγωγής των εργασιών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Υπάρχει έλλειψη σχολιαστών. Έχουν μείνει Αθήνα πολλούς μήνες και χαθήκανε στο ίντερνετ οι τέσσερις του Καπάκη. Πότε θάρθουν να δουν και να σχολιάσουν;

This comment was minimized by the moderator on the site

Πρώην αντιδήμαρχος του Σουσούδη έλεγε στην Αγορά της Χώρας: τι να λέμε και να μεμφόμαστε για τα έργα αυτών όταν εμείς δεν στρώσαμε ούτε 100 μέτρα άσφαλτο σε ένα διαλυμένο οδικό δίκτυο της Χώρας επί 5 χρόνια...

This comment was minimized by the moderator on the site

Με το γνωστό μεράκι.