Μεταστροφή του λιμενάρχη Άνδρου! Έστειλε τελικά το επίμαχο δελτίο! Σχετικό σχόλιο του Εν Άνδρω…

 

Ας σκεφτεί ο λιμενάρχης πριν αρχίσει τις προσωπικές ή δημόσιες αντιδικίες του πως αυτές από ένα σημείο και μετά - όταν υπερβούν τα εσκαμμένα - προσλαμβάνουν πολιτικό χαρακτήρα. Κάτι που δεν συνάδει με τη θέση του ως ενστόλου... 

Να τελικά που η δημόσια καταγγελία μας προς το ΥΠΕΝ για τον λιμενάρχη Άνδρου Θ. Κραψίτη είχε αποτέλεσμα. Ο λιμενάρχης Άνδρου αναίρεσε την θέση του για αποστολή του Δελτίου Τύπου την Δευτέρα 21/6 (μετά το τέλος του τριημέρου) και το έστειλε εσπευσμένως σήμερα Κυριακή 20/6 και ώρα 12:02. 

Είχαμε ζητήσει κάτι πολύ απλούστερο (συγκεντρωτικά τρεις αριθμούς για Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο). Απαξίωσε να μας απαντήσει. Και στο τέλος μετά τη δημόσια διαμαρτυρία μας και προς το ΥΠΕΝ λάβαμε εκτενή ανάλυση με πλήθος συγκρίσεων (Παρασκευή-Σάββατο) που επιβεβαιώνουν απολύτως τα στοιχεία που μας είχε δώσει η Golden Star Ferries. 

Παραθέτουμε το δελτίο χωρίς σχόλια μιας και τον σχολιασμό για την κίνηση τον κάναμε χτες: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ 

Σας αποστέλλουμε συνημμένα στατιστικά στοιχεία επιβατικής κίνησης τριημέρου Αγίου Πνεύματος 2021 μετά σχετικών συγκριτικών στοιχείων προηγούμενων ετών. 

Αφίξεις την περίοδο

του Αγίου Πνεύματος το έτος 2017

Χρονική περίοδος

Επιβάτες

Ι.Χ.Ε.

Παρασκευή 02-06-2017

και Σάββατο 03-06-2017

6.031

1.437

 

Αφίξεις την περίοδο

του Αγίου Πνεύματος το έτος 2018

Χρονική περίοδος

Επιβάτες

Ι.Χ.Ε.

Παρασκευή 25-05-2018

και Σάββατο 26-05-2018

4.793

1.105

 

Αφίξεις την περίοδο

του Αγίου Πνεύματος το έτος 2019

Χρονική περίοδος

Επιβάτες

Ι.Χ.Ε.

Παρασκευή 14-06-2019

και Σάββατο 15-06-2019

6.608

1.541

 

Αφίξεις την περίοδο

του Αγίου Πνεύματος το έτος 2020

Χρονική περίοδος

Επιβάτες

Ι.Χ.Ε.

Παρασκευή 05-06-2020

και Σάββατο 06-06-2020

3.431

940

 

Αφίξεις την περίοδο

του Αγίου Πνεύματος το έτος 2021

Χρονική περίοδος

Επιβάτες

Ι.Χ.Ε.

Δίκυκλα

Παρασκευή 18-06-2019

και Σάββατο 19-06-2019

6.444

1.661

189

 

Ποσοστιαία μεταβολή κατ’ έτος

Επιβάτες

Ι.Χ.Ε.

Έτος 20182019

+37,86 %

+39,45 %

Έτος 20192020

-48,07 %

-39 %

Έτος 20192021

-2,48%

+7,79%

Έτος 20202021

+87,82%

76,70%

ΣΧΟΛΙΟ "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

Δραττόμεθα της ευκαιρίας της πλήρους μεταστροφής του Λιμενάρχη Άνδρου για να σχολιάσουμε την κατάσταση που δημιουργήθηκε χτες από την διπλά άστοχη συμπεριφορά του:

  1. Δεν υπήρχε - κατά τη γνώμη μας - κανένας λόγος ο λιμενάρχης Άνδρου να μην επιτρέψει στον σκοπό υπηρεσίας του λιμεναρχείου Γαυρίου να μας δώσει τέσσερα νούμερα. Και αντιθέτως να διαμηνύσει απαξιωτικά πως θα έστελνε τα στοιχεία τη Δευτέρα 21/6! Δηλαδή, μετά την λήξη του τριημέρου! Κάτι που μας οδήγησε να προβούμε για πρώτη φορά σε δημόσια καταγγελία για συμπεριφορά αξιωματικού του λιμενικού στην Άνδρο…
  2. Δεν ήταν ανάγκη να μας επιχειρήσει να κάνει καψώνια ως συνέχεια προγενέστερης γραπτής επισήμανσης μας για τη λάθος συμπεριφορά του έναντι του υπεύθυνου του Λιμενικού Ταμείου. Αλλά και προς τη δημοτική αρχή με την οποία δυσκολεύεται να συνεργαστεί εδώ και αρκετό καιρό σε απλά πράγματα. Μια λάθος συμπεριφορά που την συνέχισε και εχτές Σάββατο 19/6 όταν αντιδίκησε δημόσια και δια μακρών στο Facebook (!!!) με τον αρμόδιο του Λιμενικού Ταμείου!!!
  3. Η δημόσια αντιδικία με πολιτικά πρόσωπα δεν αρμόζει σε ένστολο. Αν δεν το ξέρει ας το μάθει. Γιατί κάθε δημόσια προσωπική αντιδικία ένστολου με τον αρμόδιο του Δήμου Άνδρου για το Λιμενικό Ταμείο (παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις του) έχει και χαρακτήρα πολιτικής αντιπαράθεσης. Ιδίως όταν συμπλέει ή σιγοντάρει πολιτικά δημόσια την ακραία, επιθετική και ισοπεδωτική  αντιπολίτευση της ομάδας Καπάκη. Αν δεν το έχει καταλάβει είναι πρόβλημα του. 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καμία εξέλιξη έχουμε από το Υπουργείο; Τίποτα δεν θα. Γίνει δεν θα ανοίξει ρουθούνι. Ποιος θα τον αγγίξει; Οι δικοί του; Είναι πολλοί οι πλούσιοι που τον προστατευουν

This comment was minimized by the moderator on the site

Νομίζω και στη πλατεία γηροκομείου χρειάζεται μια τουαλέτα. Τόσος κόσμος περναει από εκει κρίμα δεν είναι να μην έχουν μια ευρωπαϊκών προδιαγραφών και εκεί?

This comment was minimized by the moderator on the site

Σαν καταστήματαρχης της παραλίας σας λέω ποια είναι η αλήθεια και όχι αυτά που γράφετε.
Κανένας επαγγελματίας της παραλίας δεν ήθελε μπροστά μας τις τουαλέτες και αυτό είπαμε στον (διαγράφεται μια λέξη ΕΝ ΑΝΔΡΩ) Μαντζωρο που επέμενε.
Το λιμεναρχείο απλά ζήτησε να βγει άδεια και τα άλλα δύο μέλη του λιμενικού ταμείου, είπαν ότι αφού δεν τις θέλουν οι επαγγελματίες και δεν έχουν άδεια να μπουν στο σημείο δίπλα από την γλυστρα που εκεί χρειάζεστε άδεια από την κτηματικη.
Αυτή είναι η αλήθεια και τίποτε άλλο.
Ο αυτάρχισμος είναι κακός συμβουλος
Το Γαυριο είναι ένα απέραντο πάρκινγκ που ο Δήμος δεν κάνει τίποτα με αποτέλεσμα τα μαγαζιά να εχουν καταστραφει

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ευχαριστούμε για την πληροφορία ποιος κάνει κουμάντο σε θέματα πολιτισμού, τάξης και ευπρέπειας στο Γαύριο. Οι καταστηματάρχες και οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης με την βοήθεια του Λιμενάρχη στα θέματα τουαλέτας λιμανιού (που δεν υπάρχει) και την οποία θέλουν να την στείλουν στη γλίστρα 700 μέτρα μακριά από το λιμάνι. Και ο Δήμος Άνδρου σε θέματα πάρκινγκ κι όχι ο Λιμενάρχης που έχει την αρμοδιότητα να γράφει όσους παρκάρουν εμποδίζοντας τη λειτουργία του λιμανιού.
Είστε υπέροχος. Συνεχίστε τις "αλήθειες" σας...
ΥΓ όχι προσωπικούς χαρακτηρισμούς παρακαλούμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί;; Το τέως άξιο λιμεναρχείο Άνδρου έγινε ξαφνικά ανίκανο και η τέως ανίκανη αστυνομία Άνδρου που δε μπορούσε να διαχειριστεί τη "μάχη" του λιμανιού(σιγα το πρωταρχικής σημασίας πρόβλημα εδω που τα λένε κιολας αν θα αργήσει ο τουριστας να μετακινηθεί για λιγα λεπτα λες και απο την αθηνα έρχεται χωρίς φαναρια)...

ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
(α) ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟ
Προφανώς είστε προβοκάτορας. Ποιος μίλησε ή έγραψε κάτι για το λιμεναρχείο και τους λιμενικούς της Άνδρου;
Γράψαμε συγκεκριμένα για την λάθος και συγκρουσιακή συμπεριφορά σε 2-3 μη σοβαρά ζητήματα (τουαλέτα, κάγκελα κλπ) του λιμενάρχη Άνδρου πλωτάρχη Θ. Κραψίτη και μόνο.
Το λιμενικό της Άνδρου δεν είναι ο λιμενάρχης Άνδρου, που ήρθε και θα φύγει. Είναι όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες που υπηρετούν σε αυτό. Και μάλιστα επείδη ψεύδεστε ασυστόλως σας παραπέμπουμε στις τελευταίες διακομιδές για Σύρο και Ραφήνα που αναφέραμε πριν λίγες μέρες με επαίνους για την δράση του λιμενικού.
Το ζήτημα υπάρχει στην ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ του λιμενάρχη Άνδρου που διέταξε τον σκοπό επιφυλακής το Σάββατο να μην δώσει 3 νούμερα για να μας κάνει καψώνι επειδή γράψαμε πως κάνει λάθος να συγκρούεται με την πολιτική αρχή του λιμανιού και του Δήμου Άνδρου. Έφτασε στο σημείο να συγκρούεται για ήσσονος σημασίας πράγματα κάνοντας πολιτικό λόμπινγκ στην Τήνο και στο faqcebook για να περάσει το δικό του.
Δεν είναι αυτός ο ρόλος του. Όπως ρόλος του εκ του νόμου είναι να διευκολύνει με πληροφορίες την κίνηση ώστε να λαμβάνουν πρόνοια οι ενδιαφερόμενοι...
(β) ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Το αξιοπερίεργο είναι πως δεν έχετε πάρει είδηση πως από το 2017 και το 2018 που γράφτηκαν τα ρεπορτάζ για την αστυνομία έχει αλλάξει διοικητής. Και η αστυνομία έχει βελτιώσει την αποδοση της.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τίποτα δεν μένει στατικό στη ζωή εκτός από την βλακεία και το ψέμα...
Την καλημέρα μας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Μα καλά εσείς τι δουλειά έχετε να μπλέκεστε …. δήθεν ότι είσαστε ενημερωτικό site… με όλα όσα αναφέρονται , για το θέμα των δημοσίων τουαλετών στο λιμάνι Γαυρίου ?

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Προφανώς είναι δουλειά μας να σχολιάζουμε τις πολιτικές συγκρούσεις που προκάλεσε στο Γαύριο η ισοπεδωτική και ακραία αντιπολίτευση των Β. Αδάμη και Γ. Τρανάκου που στόχο είχε να μην τοποθετηθούν δημόσιες τουαλέτες στο λιμάνι. Και είναι δουλειά μας επίσης να σχολιάζουμε τη συμπλέουσα στάση του λιμενάρχη που τις απαγόρευσε γιατί... θα μύριζαν!!!
Σήμερα είμαστε το μόνο λιμάνι της γραμμής χωρίς WC για τους πολίτες και τα ΑΜΕΑ. Αν δεν τοι ξέρετε σας λέμε πως οι τουαλέτες είναι δείγμα πολιτισμού και εξυπηρέτησης ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Κάτι που προφανώς μερικοί επιμένουν να αγνοούν...
Όντως η απαξίωση σε ζητήματα πολιτισμού ορισμένων που είχαν ή έχουν σχέση με το λιμάνι του Γαυρίου συνεχίζεται...
ΥΓ Από πότε εσείς διαβάζετε και σχολιάζετε "δήθεν ενημερωτικά σ'αιτ";

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Όταν εφαρμόζετε ο νόμος κύριε μου σας πειραζει...
Ο νόμος είναι πάνω από όλους...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όχι καθόλου δεν μας πειράζει ο νόμος. Απόδειξη πως σήμερα ο λιμενάρχης αποφάσισε - μετά τις χθεσινές ΝΟΜΝΙΜΟΤΑΤΕΣ καταγγελίες μας στο Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας - να κάνει το καθήκον του πληροφορώντας ΩΣ ΩΦΕΙΛΕ ΑΠ¨Ο ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΨΩΝΙΑ για όσα ζητήσαμε. Στέλνοντας ακόμα περισσότερα. Δεν μας έκανε χάρη. Μάλλον θυμήθηκε το νόμο ή του τον θύμισαν οι από πάνω!!!
Τα ΝΟΜΙΜΑ ζητήσαμε κι αυτός έκανε ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΘΕΣΕΩΣ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΥΓ Προς πληροφορία σας και γιατί είμαστε νομιμότατοι στείλαμε στο Γραφείο Τύπου του ΥΠΕΝ και το σημερινό σημείωμα όπου στο τέλος αναφέρουμε την δημόσια πολιτική σύγκρουση του με τον εκπρόσωπο του Δήμου Άνδρου στο λιμενικό ταμείο. Να δούμε τι θα απαντήσει ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του υπουργού και του υπουργείου. Η συνέχεια λοιπόν στο υπουργείο Ναυτιλίας. Όπως πολύ σωστά γράφετε κι εσείς "ο νόμος πάνω από όλους". Ακόμα και από τον λιμενάρχη θα προσθέταμε εμείς...
ΥΓ 2 Τα όσα επιπλέον χυδαία και ψεύτικα γράφετε στο σχόλιο σας φυσικά κόπηκαν.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro