Περί παράνομου παρκαρίσματος στην Άνδρο κι άλλων βλαβερών συνηθειών των Ελλήνων…

 

Βράδυ 3 Αυγούστου. Πάρκινγκ Νειμποριού. Η πλειοψηφία ΙΧ επισκέπτών. 

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση για τα πρόστιμα της αστυνομίας για ΠΑΡΑΝΟΜΟ παρκάρισμα το πρωί του Σαββάτου 31 Ιουλίου και εκπλαγήκαμε από την φαντασία, την σπατάλη, την διάθεση ατιμωρησίας, την βαριεστιμάρα, την μετάθεση της ευθύνης, την ακραία αντιπολιτευτικότητα και τον ωχαδερφισμό ορισμένων σχολιαστών.

Τα ίδια σχόλια από αρκετούς και όταν γράψαμε και για την απελευθέρωση από το ΠΑΡΑΝΟΜΟ της πλατείας Αγίας Όλγας και της στροφής των λεωφορείων στην είσοδο της πλατείας. Οργή, αγανάκτηση, σύγχυση, πόλωση αντιπολιτευτική γιατί «χάθηκαν» 10 θέσεις ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ παρκαρίσματος στον κύκλο της πλατείας και 2 θέσεις παρκαρίσματος στην είσοδο της, που όλες εμπόδιζαν την κίνηση των ΙΧ και των λεωφορείων σε αυτήν.

Διαβάσαμε και ευφάνταστες (αλλά και ανεφάρμοστες λόγω κόστους και νόμων) απόψεις για υπόγειο πάρκινγκ απέναντι από τον κινηματογράφο! Για τριώροφο πάρκινγκ στη θέση του Ξενία! Για διώροφο πάρκινγκ στο εμπρός προαύλιο του δημοτικού σχολείου!

Διαβάσαμε πως όλες αυτές οι επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ είναι υποχρέωση του Δήμου! Και όλες τις προτείνουν χωρίς μελέτη οι οπαδοί της θεωρίας "τα πρόστιμα δεν λύνουν το πρόβλημα"!!! Και προτείνουν άμεσα υποδομές εκατομμυρίων γιατί κάποιοι πάρκαραν κι έκλεισαν την αγορά το Σάββατο 31 Ιουλίου!!!

Επιπλέον οργίζονται μερικοί σχολιαστές που ο σημερινός δήμαρχος (σε διάστημα δύο χρόνων) δεν έχει κάνει διώροφα πάρκινγκ!!! Είναι οι ίδιοι που ξεσηκώθηκαν γιατί καθυστέρησε ένα άλλο έργο υποδομής όπως ήταν τα δίκτυα και οι δρόμοι στη Μεσαριά και στη Χώρα. Καθυστέρησαν 4 μήνες και... σκονίστηκαν τα σπίτια! Και δεν μπορούσαν να τρέξουν τα αυτοκίνητα! Όμως έγιναν και τέλειωσαν! Αυτοί τώρα προτείνουν νέες μεγαλύτερες και ακριβότερες υποδομές που θα χρειαστούν 2-3 χρόνια για να γίνουν! Αλλά αυτοί τις θέλουν αύριο!! Και μέχρι που θα γίνουν αυτοί "καβάλα θα πηγαίνουν στην εκκλησιά, καβάλα θα προσκυνάνε..." Γιατί... "τα πρόστιμα δεν είναι λύση"!!!

Απομεσήμερο 3 Αυγούστου. Πάρκινγκ Λυκείου. Η συντριπτική πλειοψηφία επισκέπτες.

Κανείς όμως από όσους διαμαρτυρήθηκε με τόση θέρμη για την πλατεία Αγίας Όλγας δεν είπε λέξη που έκλεινε η πλατεία και μπλόκαραν όλοι από τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ παρκαρισμένα ΙΧ. Γιατί όταν όλα «δικά μας παιδιά»!!! Και βεβαίως το επιχείρημα μερικών τα λεωφορεία να πάνε εκτός πόλης είναι σωστό. Το ζητάει και το ΚΤΕΛ. Υπάρχουν όμως δύο λεπτομέρειες. Η μια αφορά το ΚΤΕΛ. Μας την είπε η διεύθυνση του: «πέστε εσείς το που κι εμείς πήγαμε». Η δεύτερη την λένε οι χρησιμοποιούντες τα λεωφορεία που είναι όλοι όσοι ΔΕΝ έχουν ΙΧ ή οι επισκέπτες που μετακινούνται με αυτά: «πόσο μακριά θα σέρνουμε βαλίτσες ή ψώνια;»

Απαντήσεις δεν έχουν δοθεί χρόνια τώρα από καμία διοίκηση του Δήμου Άνδρου. Δεν έχει γίνει ποτέ συγκοινωνιακή μελέτη. Δεν είναι εύκολο να καταστραφεί ένας χώρο πρασίνου (Πευκάκια, παιδική χαρά στο δημαρχείο κλπ). Και δεν είναι εύκολο να βρεθούν και να αγοραστούν πολλά στρέμματα για νέο πάρκινγκ σε μικρή απόσταση από το κέντρο ή τις παρυφές της πόλης. Μια αναμεταβίβαση επιβατών εκτός πόλης είναι εύκολο να την λες δύσκολο να την κάνεις…

Όλα τα παραπάνω γιατί θέσεις μπορεί να βρεθούν σε μια κάποια απόσταση, αλλά πως να να περπατήσουν κάποιοι 300 ή 500 μέτρα. Να σημειώσουμε πως η Χώρα έχει πολύ περισσότερες θέσεις πάρκινγκ από όλους μαζί τους οικισμούς της Άνδρου. Υπάρχει πάρκινγκ πολλών δεκάδων ΧΑΡΑΓΜΕΝΩΝ θέσεων μεταξύ Λυκείου και Ανοιχτού Θεάτρου. Υπάρχει πάρκινγκ πολλών θέσεων απέναντι από τον κινηματογράφο. Υπάρχει χώρος παρκαρίσματος στον κατηφορικό δρόμο προς τον ποταμό. Υπάρχει χώρος δεκάδων θέσεων στο παλιό ελικοδρόμιο στο Νειμποριό.

Φυσικά και δεν αρκούν όλοι αυτοί οι χώροι για τον Αύγουστο. Όμως ποιος φρόντισε εδώ και δύο δεκαετίες που η Άνδρος αναπτύσσεται να γίνει μια συγκοινωνιακή μελέτη και να υποδειχτούν τρόποι κυκλοφορίας στην Χώρα και στο Γαύριο που υποφέρουν από την πίεση του Αυγούστου. Και η μία μελέτη που έγινε στο Μπατσί - επί δημαρχίας Θωμά - πολεμήθηκε, συκοφαντήθηκε, λασπώθηκε, Μέχρι που ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ από εκείνους που… την πολέμησαν!!! Ξεχνάτε τι έλεγαν και τι έκαναν οι τοπικοί άρχοντες στο Μπατσί το μακρινό 2011;

Στην Χώρα ο αντιδήμαρχος απλώς εφάρμοσε το ΝΟΜΟ για να μην τριπλοπαρκάρουν στην πλατεία Αγίας Όλγας και οι «ειδήμονες» μιλήσανε για «καταστροφή παραδοσιακού οικισμού»! Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί «ειδικοί» και πολλές δικαιολογίες στην παρανομία, αλλά ελάχιστοι νομιμόφρονες.

Πάρκινγκ Νειμποριού. 3 Αυγούστου...

Ποια είναι λοιπόν η λύση στο ΠΑΡΑΝΟΜΟ παρκάρισμα; Βραχυπρόθεσμα αυτή που εφαρμόζουν οι περισσότεροι ξένοι επισκέπτες από μόνοι τους στη Χώρα όταν ρωτάνε ευγενικά: «που έχει παρκινγκ;»

Το 70% των ΝΟΜΙΜΑ παρκαρισμένων στο πάρκινγκ του Λυκείου είναι επισκέπτες!!! Το 80% των ΝΟΜΙΜΑ παρκαρισμένων στο πάρκινγκ του παλιού ελικοδρομίου το βράδυ είναι επισκέπτες!!! Σε αντίθεση με αυτούς το 100% των ΠΑΡΑΝΟΜΑ παρκαρισμένων στην πλατεία Αγίας Όλγας ήταν «έξυπνοι» ντόπιοι!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο μια συγκοινωνιακή μελέτη για τη Χώρα ο Δήμος Άνδρου και ο αντιδήμαρχος Χώρας. Να την βάλουν σε διάλογο. Και στο τέλος να την ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ!!! Υπάρχει βέβαια το περιβόητο «πολιτικό κόστος»!!! Υπάρχει και η μόνιμη συκοφαντία πως τέτοιες αποφάσεις «διχάζουν την κοινωνία»!!! Υπάρχουν πολλά που θα λεχθούν από τους ανειδίκευτους ειδικούς. Μόνο ένα δεν υπάρχει: εύκολος δρόμος προς το σωστό και την αλήθεια.

Ή, για να το πούμε αλλιώς. Παλιός κι έμπειρος πολιτικός που αποσύρθηκε μόνος του από την πολιτική είπε: "οι Έλληνες είναι λαός που ζητά πάντα την αλήθεια από τους πολιτικούς. Και μετά πηγαίνει και ψηφίζει... ένα ωραίο ψέμα!!! Κι όσο πιο ωραίο είναι το ψέμα με τόσο μεγαλύτερο φανατισμό το ψηφίζει!!!" Και για το ΠΑΡΑΝΟΜΟ παρκάρισμα υπάρχουν πάντα τα ωραιότερα ψέματα. Ρωτήστε κι αυτόν που τόλμησε κι έκανε κι εφάρμοσε κυκλοφοριακή μελέτη στο Μπατσί το 2010 το τι άκουσε. Και μετά το 2011 την εφάρμοσαν σιωπηλά... αυτοί που τον έβριζαν!! Αλήθεια πως θα ήταν το Μπατσί χωρίς εκείνη την μελέτη που τόσο συκοφαντήθηκε;

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν νομίζω να εξύβρισα κανέναν... Το ήθος μου δεν μου επιτρέπει να υβρίζω, όσο και αν διαφωνω ριζικά με τον συνομιλητή μου !

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Τα όσα αναπόδεικτα και εξυβριστικά σε προσωπικό επίπεδο κόπηκαν πάλι. Αν μπορείτε γράψτε κάτι πέρα από τα παινέματα για τον εαυτό σας και τις ιδέες σας για τις τσιμεντένιες αιμασιές πάρκινγκ!!! Θεωρούμε την ιδέα σας καταστροφική για το τοπίο της Χώρας. Αν για εσάς αυτό αποτελεί εχθρότητα τότε δεν ξέρετε από διάλογο...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

(συγνώμη γιατί πρέπει να ανεβάσουμε τις ύβρεις σας πριν αναλύσετε το ζήτημα που νομίζετε πως δίνει λύσεις στο πάρκινγκ... με τσιμεντένιες αιμασιές;;;;;;;;;;;;;!!!)
Θα περιοριστώ λοιπόν για την Ιστορικότητα του θέματος να αναφέρω ότι Όντως υπήρξαν - τουλάχιστον 2 Προτάσεις για Χωροθέτηση οργανωμένων Κτιρίων Στάθμευσης στην Χώρα , στην δεκαετία του '90, με το ενδιαφέρον και την στήριξη του Βουλευτή και Υπουργού των Κυβερνήσεων της Ν.Δ. αείμνηστου Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου (που διαθέτει εξοχική οικογενειακη κατοικία στην Χώρα) , ώστε να χρηματοδοτηθεί με τις τότε Ειδικές Προβλέψεις - έως 150000 Δραχ.. ανα θέση.η κατασκευή του. Μου ζήτησε της επιστημονική - Τεχνική μου βοήθεια και πρότεινα : Α- το οικόπεδο του πάρκιγκ απέναντι απο τον θερινο Κινηματογράφο "ΑΛΕΞ" και Β- το επικλινές οικόπεδο του Ιδρύματος - Γηροκομείου Εμπειρίκου, που ξεκινά από την οδό που οδηγεί στην Πλατεία Αγίας Όλγας και καταλήγει στον Νότιο τοίχο του Γυμναστηρίου - έως πλέον κατάλληλο γιατί ακόμη και 4 σε ύψος επίπεδα στάθμευσης θα διαμιρφωνοντας στην πρόσοψη παραδοσιακά ως "αιμασιές" με μπετονένια τοιχεια επενδυμένα με πέτρα, ομορφαίνοντας την πλαγιά σε όψη, ενώ 2 ράμπες (Εισόδου - Εξοδου) θα εξυπηρετούσαν ισως και 200 αυτοκίνητα. Προτάθηκε στους τότε Δημάρχους αλλά δεν πείσθηκαν.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αυτό που δεν ειπώθηκε ποτέ από κανέναν και φυσικά ούτε και από την εκάστοτε δημοτική αρχή, η οποία δςν έχει αρμοδιότητα ως προς την χωροθέτηση του κτελ, είναι το γεγονός του οτι η νομοθεσία για τα κτελ ορίζει χώρο στάθμευσης των λεψφορείων και άφιξη τους στο χώρο αφετηρίας 15 με 20 λεπτά πριν το εκάστοτε προγραμματισμένο δρομολόγιο. Στην περίπτωση της Ανδρου, θα μπορούσε να μισθωθεί ο χώρος που καθαρίστηκε από τα εγκαταλειμμενα οχήματα κοντά στον Αγιο Σπυρίδωνα και διαμορφούμενος κατάλληλα να λειτουργήσει ως το parking των λεωφορείων. Πριν την εκάστοτε αναχώρηση τους αυτά να κατεβαίνουν στην Αγία Ολγα και να επιβιβάζουν τον κόσμο. Ομοίως κατά την άφιξή τους αφού αποβιβάζουν και στην περίπτωση που δεν υπάρζςι αμέσως επόμενο δρομολόγιο, να επιστρέφει το συγκςκριμένο λεωφορείο στο χώρο στάθμευσης (parking). Είναι σχςτικά μικρή η απόσταση απο την παρακαμπτήριο και το ύψος του Αγ. Σπυρίδωνα εως την πλατεία της Αγ. Ολγας και με αυτό τον τρόπο αποσυμφωρείται και η περιοχή, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ο χώρος που θα απελευθερωθεί θα γίνει σημςίο άναρχης στάθμευσης ιχ ή και άλλων τύπων οχημάτων.

This comment was minimized by the moderator on the site

Γελάνε και οι πέτρες με το "Lsmogia"...... Άλλα είναι τα Λαμόγια και μερικά βγάζουν και ανακοινώσεις....... Για να δούμε ποιοι θα αναχωρήσουν δια θαλάσσης και ποιοι δια αέρος!!!! Δυστυχώς έχετε χάσει το μέτρο και ευτυχώς φαίνεται!!!! Χα Χα Χα

This comment was minimized by the moderator on the site

Με ελικόπτερο θα φύγετε όλοι σας

ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Θα έρθουν τόσα πολλά ελικόπτερα στο ελικοδρομιο του Γαυρίου;;;;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Εντάξει αφού κολλάς τόσο πολύ αλλάζω το διαπόμπευση με χλευασμό. Αν και επειδή μπορείς να βρεις ποιος είμαι άσχετα με την παρούσα ανωνυμία και να στέκει ο όρος διαπόμπευση!
Δεν είπα ένας πήγε να κάνει αλλά δεν έκανε. Είπα ίσα όσα εφάρμοσε αυτό που περιέγραφα. Την αλλαγή μέσω της εφαρμογής του μέτρου. Αλλά πάλι δεν το κατάλαβες. Ξαναδιάβασε το! Μου πετάς κατηγορίες ότι δήθεν είπα είπες κλπ. Θα σου ξαναπώ εγώ εμένα και μένω εδώ, έχω ζήσει πράγματα που εσένα απλά σε πληροφορούσαν μέσω τηλεφώνου, χαλασμένους φυσικά και για το λόγο αυτό χλεύαζες με λάθος τρόπο λάθος ανθρώπους. Με πολύ απλά λόγια όταν πήγαινες εγώ γυρνούσα. Όλα τα παραπάνω και η επίθεση χλευασμού που μου κανεις δεν έχουν κανένα νόημα. Εγώ απλά είπα ότι έχεις λάθος στο να πιστεύεις κάποια πράγματα. Τα υπόλοιπα ειναι για να λες καληνύχτες. Καληνύχτα λοιπόν!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Εντάξει κρύψου μην βρω ποιος είσαι!!! Το ότι μένεις εδώ δεν είναι επιχείρημα. Αν έχεις κανένα καλύτερο πέστο. Πάντως ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟΪ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ 2011-2014 στο ΜΠΑΤΣΙ. Ακύρωσαν κάτι που δεν καταλάβαιναν για υπακούοντας σε λαϊκιστικά κελεύσματα. Άλλωστε ο Άγγελος Ψήτος συγκρούστηκε μετωπικά με τον Θεολόγου κι έφυγε. Ο Γλυνός δεν μπόρεσε να κρατήσει ισορροπίες. Ούτε να δει το Μπατσί την επόμενη μέρα. Τα είχα συζητήσει και με τον Γλυνό αυτά. Όλοι κάνουν λάθη λοιπόν.
Αυτά μιας και νομίζεις πως όλα ήταν σπασμένοι τηλέφωνο...
Καλά αφού δεν θες δεν σου λέω καληνύχτα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Η δυσκολία το να παρκάρουμε το αυτοκινητο μας απέκλεισε από το να επισκεπτουμε την Χώρα δεύτερη φορα ,μέναμε κοντά στο Μπατσί.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η διαπόμπευση γίνεται μόνο ονομαστικά; Από τη στιγμή που αφήνεις ανώνυμα σχόλια στο site σου προσπαθείς να ρεζιλέψεις όποιον έχει μια σωστή άποψη ενάντια στη δίκη σου. Τι είναι αυτές οι ειρωνίες και τα σχολιακια που κανεις; Όσο για τη λογοκρισία να μη μιλήσουμε καλύτερα. Διάβασες το έγραφα στην τελευταία παράγραφο και κατάλαβες. Δεν περίμενα να το ανεβάσεις φυσικά γιατί δε σε συμφερει. Αν θες να μην θεωρείται σκόπιμη λογοκρισία σβήσε και την τελευταία πρόταση που έβαλες γιατί δίνει άλλο νόημα πλέον.
Τέλος έχω να σου πω ότι μπορεί να κοροϊδεύεις για τα περισπούδαστα πραγματα που λέω όμως εγω ήμουν εδώ και τα ζούσα κάθε μέρα. Πιστεύω να πιάνεις τι λέω!

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Η διαπόμπευση γίνεται ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ!!! Δεν γίνεται χωρίς ονόματα! Χωρίς ονόματα μόνο ιδέες και συμπεριφορές μπορείς να διακωμωδήσεις.
Δεν είναι λογοκρισία να περικόπτουμε ένα ΨΕΜΑ. Λες 12 χρόνια δεν έγινε τίποτα και μετά λες ένας πήγε να κάνει αλλά δεν έκανε έκανε!!! Κι έφταιγα εγώ που δεν παίνεψα το τότε ψέμα ότι θα καταργούσε την μονοδρόμηση, που δεν κατήργησε!!! Κι ότι διόρθωσε μην κάνοντας τη μισή!!! Και σταμάτησε μια πεζοδρόμηση που θα έκανε το Μπατσί ολόκληρο περίπατο και θα είχαν δουλειά τα μαγαζιά μέχρι τον Άγιο Νικόλαο...
Γιατί τώρα που είναι περίπατος μόνο τα 350 μέτρα δεν σου αρέσει...
Και λες και πως ζεις εδώ...
Καληνύχτα αγαπητέ μου...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Θέατρο αδελφέ. Όχι στάδιο. Καλά τα λες. Αλλά μην κανείς πως δεν ξέρεις. Πολλά τα λάθη. Και σαν να βλέπω να το σκεπάζει το εν Άνδρο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μια και συνεννοηθήκαμε πως μιλάμε για θέατρο κι όχι στάδιο να σας πως πως έχετε ΔΙΚΙΟ!
Ακόμα να σας πω πως το έχουμε γράψει από το 2015! Ιδίως όταν τα δύο πρώτα χρόνια έγινε ένα μεγάλο άνοιγμα που όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια γιατί οι διοργανωτές ξέκοψαν από την κοινωνία της Άνδρου και η κοινωνία της Άνδρου έμεινε μόνο στις 2-3 μεγάλες παραστάσεις του καλοκαιριού και τέρμα.
Κι εφέτος έτσι είναι. Συνεπώς στις 2-3 παραστάσεις που είναι sold out χρειαζόμαστε πάρκινγκ. Στις άλλες όχι.
Αυτά. Δεν κρύβουμε τίποτα. Θέλουμε το καλύτερο...
Ευχαριστούμε για την παρέμβαση...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αοριστολογίες και αερολογίες όπως πάντα. Δε με εκπλήσσετε! Η κατηγορία του έτσι είναι επειδή έτσι νομίζω δεν με αγγίζει. Συγκοινωνιολόγος δεν είμαι όμως έχω παρεμφερές επάγγελμα που με κάνει να γνωρίζω κάποια πράγματα. Για τους μη γνωρίζοντες όπως εσείς θα σας ελεγα να κάνετε μια έρευνα να δείτε πως οι συγκοινωνιολόγοι για το κέντρο της Αθήνας έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Πιστεύετε ότι το νομίζω αυτό; Πιστεύετε ότι μια μελέτη η εφαρμογή της και τέλος αυτό ειναι; Ναι αυτό πίστεψαν και κάποιοι άλλοι και την πάτησαν. Τέλος πάντων καλό ειναι να μιλάτε για την ταμπακιέρα αν θέλετε. Αν δε θέλετε μπορείτε να σιωπάσετε. Μη νομίζεται ότι με φθηνές διαπομπεύσεις μπορώ να καμφθω.
Όσο για τα 12 χρόνια σύμφωνω δεν έγινε τίποτα.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Περαστικά σας. Είστε απολύτως ακριβής. Δεν αοριστολογείτε καθόλου. Είστε απολύτως συγκεκριμένος Μιλάτε για την ταμπακέρα. Μόνο που δεν έχει ταμπάκο...
Μια ερώτηση μόνο στα όσα περισπούδαστα γράφετε:
Πως διαπομπεύουμε κάποιον χωρίς όνομα: Ποιος σας ξέρει ποιος σας είδε αγαπητε;
ΥΓ Όσο για την τελευταία παράγραφο δεν σας παίρνει να τη λέτε γιατί τα λάθη όπως λέτε στο τέλος κλείνουν 12ετία. Έτσι λέτε κι εσείς. Άρα η τελευταία παράγραφός είναι ψέματα. Έτσι κόπηκε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
Περισσότερα