Το πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη Γιάννη Γλυνού

Με πρωτοβουλία της οικογένειας Γλυνού και σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου ετελέσθη σήμερα Κυριακή πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη του δημάρχου Άνδρου (2011-2014) και Κορθίου (1998-2010) Γιάννη Γλυνού, που απεβίωσε το 2018. Στην συγκέντρωση που έγινε στο συνεδριακό κέντρο Κορθίου "Ι.Γλυνός" παραβρέθηκαν κάτοικοι του Κορθίου και της Άνδρου σε περιορισμένο αριθμό και με προσκλήσεις λόγω των μέτρω για τον κορονοϊό.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι Γ. Πουσαίος και Δ. Σταυριανός και αναφέρθηκαν στο αυτοδιοικητικό και εκπαιδευτικό έργο του Γ. Γλυνού. Η Μ. Κορκοδείλου διάβασε ανακοινώσεις αυτών που δεν μπόρεσαν να έρθουν. Ανάμεσα τους ήταν και μήνυμα του απόντος κ. Καπάκη. Ακόμα μίλησαν οι Γ. Βρούτσης π. υπουργός, ο Γ. Μαλταμπές π. έπαρχος, Δ. Λάσκαρης έπαρχος. Και Γ. Τρανάκος που ανήγγειλε την λύπη του κ. Σουσούδη για την απουσία του! Την εκδήλωση έκλεισε με σύντομη παρέμβασή του ο δήμαρχος 'Ανδρου Δ. Λοτσάρης. Ουσιαστικότερη  ομιλία - από πολιτικής άποψης - αυτή του Γ. Μαλταμπέ. 

ΠAPEYPEΘHΣAN: ο βουλευτής και πρώην υπουργός Γ. Bρούτσης, ο έπαρχος Άνδρου Δ. Λάσκαρης,  ο πρώην δήμαρχος Άνδρου Δ. Γιαννίσης, οι αντιδήμαρχοι Α. Μακρή και Δ. Τηνιακός και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Γ. Tρανάκος, Α. Aντώνογλου και γ. Ψωμάς. Ακόμα ο Γ. Πουσαίος, ο Πρώην έπαρχος Γ. Μαλταμπές, κασι οι σύμβουλοι του δημάρχου Άνδρου Γ. Μαντζώρος, Σ. Τουντασάκη και Ι. Σαραβάνου.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"