ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ, ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ: Αποκαθήλωση Σανταμούρη από το Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου...

Το Λιμενικό Ταμείο Τήνου - Άνδρου

Με την κοινή γνώμη της Ελλάδας να παρακολουθεί άναυδη και την κοινωνία της Τήνου εξοργισμένη να μην πιστεύει στα όσα βλέπει, ακούει και διαβάζει στα ΜΜΕ όλης της χώρας - έναν ασταμάτητο κατήφορο δηλώσεων Σανταμούρη για τα ΑΜΕΑ.

Βασική πηγή αναφοράς των εξελίξεων εδώ και 10 μέρες (από 13/11) είναι το έγκυρο ΕΝ ΑΝΔΡΩ, που πρώτο ανέδειξε την κατάντια ενός προέδρου που το ρατσιστικό και ασεβές παραλήρημα του έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα. 

Μπροστά σε αυτή την τρομερή πίεση της κοινής γνώμης της χώρας, αλλά και στην οργή της κοινωνίας της Τήνου ο δήμαρχος Τήνου αναγκάστηκε σήμερα να κάνει το επόμενο βήμα μετά την διαγραφή Σανταμούρη από την παράταξη του. Εξέδωσε πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Τήνου με μόνο θέμα την αντικατάσταση από την προεδρία του κοινού Ταμείου Τήνου-Άνδρου του υβριστή και πολιτικά εκβιάζοντα Γ. Σανταμούρη.

Πρόκειται για μια νίκη της κοινής λογικής επί του παραλογισμού της πολιτικής. Για μια νίκη όλων όσων επί μήνες έβλεπαν τον απίστευτο πολιτικό κατήφορο Σανταμούρη και τον κατήγγελλαν.Ο λόγος για τον λιμενάρχη Τήνου, τον σύμβουλο της αντιπολίτευσης Τήνου Π. Κροντηρά. τον δήμαρχο Άνδρου, τον σύμβουλο του ΔΣ Γ. Μαντζώρου. 

Και όλους αυτούς που έκαναν πως δεν έβλεπαν τον κατήφορο Σανταμούρη. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον δήμαρχο Τήνου που δεν έβλεπε και δεν άκουγε τίποτα επί μήνες. Και βεβαίως τους εξ Άνδρου στυλοβάτες του Σανταμούρη τους Αδάμη, Καπάκη και Σουσούδη.

Να θυμίσουμε πως μόλις την Τρίτη 16/11, τρεις μέρες μετά τις αθλιότητες Σανταμούρη κατά των ΑΜΕΑ, οι Σουσούδης-Καπάκης τον στήριξαν στο ΔΣ της Άνδρου επιτιθέμενοι στον δήμαρχο Άνδρου που ζητούσε παραίτηση του.

Ο δε πολύξερος κ. Αδάμης ακόμα και την Πέμπτη 18/11 στο ΔΣ του Ταμείου δεν είπε λέξη για τις ύβρεις Σανταμούρη κατά των  ΑΜΕΑ επιχειρώντας αντιπερισπασμό και μιλώντας κατά... του δημάρχου Άνδρου!!! Ευτυχώς στο ΔΣ της 18.11 ο κ. Τρανάκος δεν συμπορεύτηκε μαζί του περισώζοντας κάτι από την τιμή μιας πλήρως παραπαίουσας αντιπολίτευσης της Άνδρου...

Μόλις το Σάββατο το βράδυ ο κ. Σουσούδης και η ιστοσελίδα του κατάφεραν και εξέδωσαν ανακοίνωση καταδίκης Σανταμούρη για τα ΑΜΕΑ. Άραγε ποια είναι η θέση τους σήμερα όταν ο δήμαρχος Τήνου υπό την πανελλήνια και παντηνιακή κατακραυγή όρισε συμβούλιο με θέμα την αντικατάσταση του εκλεκτού τους από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου - Άνδρου;

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΝΤΑΜΟΥΡΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                   Τήνος,  22 Νοεμβρίου   2021

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ                                                    Αριθμός Συνεδρίασης : 15/2021         

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ              

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

ΠΡΟΣ :

1) Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου.

2) Τον Δήμαρχο Τήνου.

3) Τον Πρόεδρο και τα μέλη τις Δημοτικής Κοινότητας Τήνου.

4) Τους Προέδρους/Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων.

5) Την  Έπαρχο Τήνου.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν.4555/2018 και τροποποιήθηκε από τα άρθρα 177 και 184 του ν.4635/2019 και το άρθρο 10 του Ν.4674/2020, του άρθρου 67 του Ν. 4830/2021 και της υπ’ αριθ. 643/24-9-2021 εγκυκλίου του Υπ. Εσωτερικών, σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12.30 μ.μ, σύμφωνα με τις διατάξεις  του άρθρ. 74 του Ν. 4555/2018 όπως τροποποιήθηκε από τα άρθρα 177 και 184 του Ν. 4635/2019, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω: 

ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ :

Αντικατάσταση Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου.

Εισηγητής: Δήμαρχος

 Ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 Πέτρος Μαρκουΐζος 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων e:presence.