ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΙΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ 3 ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ...

Πρωινή φωτογραφία (25/1) από την διαδρομή για Αμόλοχο. Μόλις πριν λίγο τα μηχανήματα του Δήμου και ο ΣΕΔΑ διάνοιξαν τον δρόμο από Φελλό μέχρι Αμόλοχο απεγκλωβίζοντας το χωριό. Ταυτοχρόνως πέρασαν από Κατάκοιλο κι έφτασαν και μέχρι την Άρνη ελευθερώνοντας δύο ακόμα χωριά. 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

25.01.2022

Εντυπωσιακή πρωινή φωτογραφία (25/1) από την διασταύρωση για Σιδόντα στην βόρεια Άνδρο όπου πέρασαν τα μηχανήματα του Δήμου και ο ΣΕΔΑ...

Με ανακοίνωση  του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας δόθηκε παράταση της αργίας, μεταξύ άλλων, και για το νομό Κυκλάδων, οπότε και για αύριο,Τετάρτη, 26/01/22 ισχύουν για το νησί μας:

  • Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, όχι μόνο για τη δια ζώσης εκπαίδευση, αλλά δεν θα πραγματοποιηθεί και η τηλεκπαίδευση.
  • Οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές, όπως και ο ευρύτερος Δημόσιος τομέας, πλην των Σωμάτων Ασφαλείας και των δομών Υγείας. Όμως οι πολίτες θα μπορούν να συνεχίσουν να απευθύνονται στα τηλέφωνα Πολιτικής Προστασίας και στη γραμμή υποστήριξης του Δήμου.
  • Κλειστός θα παραμείνει και ο ιδιωτικός τομέας πλην των επιχειρήσεων τροφίμων, των φαρμακείων, των βενζινάδικων, των ιδιωτικών δομών υγείας, καθώς και οποιουδήποτε άλλου φορεά σχετίζεται με την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.
  • Με απόφαση της Αστυνομικής Αρχής είναι σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας έως αύριο, Τετάρτη, 26/01, στις 09:00 το πρωί, στα εξής τμήματα του οδικού δικτύου:
  • Άνω Άγιος Πέτρος – Βιτάλι
  • Αποίκια - Βουρκωτή
  • Συνετί - Κοχύλου - Γιαννισαίο

Συνεχίζονται οι εκχιονισμοί σε όλο το οδικό δίκτυο του νησιού. Συνίσταται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη μετακίνηση των πολιτών, αφού σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου υπάρχει πάγος.

Παραμένουν πάντα στην διάθεσή σας τα τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Πολιτική Προστασία Δήμου Άνδρου: 6945263277 - 6947576119
  • Γραμμή υποστήριξης του Δήμου Άνδρου 2282022021 είναι στην διάθεση των πολιτών όλο το 24ωρο και παρακαλούνται οι πολίτες να απευθύνονται για την κάλυψη μόνο σοβαρών αναγκών.

Θα σας ενημερώσουμε για κάθε νεότερη εξέλιξη.

Πολιτική προστασία

Δήμου Άνδρου

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Η ποιο ανίκανη κυβερνηση
Την αντιγράφουν και οι δήμαρχοι της
Απαγόρευση κυκλοφορίας σε αποκλεισμένο δρομους γιατί είναι ανίκανοι να ανοίξουν δρομους
Αργία για να μην φένετε η γύμνια τους.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Προσέξτε αυριο διότι ο δρόμοι θα έχουν συνθήκες παγετού.Το νερό απο το χιόνι που θα λιώνει θα είναι άκρως επικίνδυνο στους δρόμους.