Ευχαριστίες του Δημάρχου Άνδρου προς Αστυνομική και Λιμενική αρχή του νησιού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 27.04.2022

Ευχαριστίες του Δημάρχου Άνδρου προς την Αστυνομική και Λιμενική Αρχή του νησιού

Με ιδιαίτερη επιτυχία και χωρίς προβλήματα, λειτούργησε το λιμάνι και ο πέριξ του λιμανιού χώρος με τις άοκνες δικές σας προσπάθειες. Με ιδιαίτερο επαγγελματισμό καταφέρατε να διαχειριστείτε τον πολύ αυξημένο όγκο του Πάσχα σε πεζούς και αυτοκίνητα, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα και χωρίς παράπονα από τους επισκέπτες του νησιού μας.  Η συνεισφορά σας στην τουριστική ανάπτυξη της Άνδρου είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού η λειτουργία του λιμανιού αποτελεί την πύλη του νησιού και την πρώτη εικόνα των επισκεπτών μας. Θέλω να γνωρίζεται ότι ο Δήμος μας βρίσκεται δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των οικονομικών του δυνατοτήτων. Θα είμαστε συνεχώς σε επικοινωνία και συνεργασία.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Διοικητή Α.Τ. Άνδρου κ. Μάινα, τον Υπολιμενάρχη Λ.Σ. Άνδρου κ. Μανιδάκη και τους τοπικούς προϊσταμένους του Λιμενικού και της Αστυνομίας της περιοχής Υδρούσας, εκ μέρους όλων των Ανδριωτών. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κόπηκαν τέσσερα υβριστικά σχόλια. Δοκιμάστε κάπου αλλού να αναρτήσετε τα χολερικά σας σχόλια. Αν έχετε κάποιο πολιτικό σχόλιο ευχαρίστως το δεχόμαστε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro