ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ: «Είδαμε μαινόμενους δημοτικούς συμβούλους να μην αφήνουν καν να συζητηθεί το θέμα»!!!

 

Από το επεισοδιακό συμβούλιο του 2017 όταν αποφασίστηκε το κλείσιμο της Αναπτυξιακής. Στην φωτογραφία η εισηγήτρια του κ. Σουσούδη ζητά το κλείσιμο, παρά τις έντονες αντιδράσεις του αντιδημάρχου Οικονομικών. Ο κ. Σουσούδης απέτυχε επί χρόνια να την εκκαθαρίσει - και τώρα που η σημερινή διοίκηση προχωρά στην εκκαθάριση - μαζί με τον κ. Καπάκη αντιδρούν με σφοδρότητα στην ολοκλήρωση της!!!

(Λάβαμε από 6 δικαιούχους χρημάτων από την Αναπτυξιακή την παρακάτω έντονη διαμαρτυρία τους εναντίον της αντιπολίτευσης στον Δήμο Άνδρο – ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

Παρακολουθήσαμε την Τετάρτη, 13/7/2022  την προσπάθεια να συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο για να αποφασίσει την ανάληψη των δικαστικά εκκαθαρισμένων υποχρεώσεων που έχει η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΔΡΟΥ ΑΕ απέναντί μας, για τις προμήθειες και τις υπηρεσίες που εδώ και πολλά χρόνια έχουμε προσφέρει.

Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι η αντιπολίτευση του Δήμου δεν δέχτηκε να συζητηθεί καν το θέμα μας, παρά το γεγονός ότι όλοι εμείς έχουμε τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες έχουμε πλήρως δικαιωθεί από τα δικαστήρια.

Προσφέραμε όλοι τις υπηρεσίες μας στην εταιρεία πριν το 2017, που η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΔΡΟΥ ΑΕ τέθηκε σε εκκαθάριση. Έχουν ήδη περάσει 5 χρόνια από τότε και δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε τα χρήματα μας, ενώ αντίθετα όλοι μας έχουμε επιβαρυνθεί και με τα δικαστικά έξοδα.

Και σήμερα είδαμε μαινόμενους δημοτικούς συμβούλους να μην αφήνουν καν να συζητηθεί το θέμα μας. Καλούμε τους κ. Σουσούδη και Καπάκη, που σήμερα δεν επέτρεψαν να συζητηθεί το θέμα μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, να σταματήσουν να φέρνουν προσκόμματα και να επιτρέψουν στη διοίκηση του Δήμου να προχωρήσει τις διαδικασίες, ώστε επιτέλους να πληρωθούμε.  

Είμαστε επαγγελματίες που δραστηριοποιούμαστε στον νησί,  το οποίο και εσείς υπηρετείτε μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Συμφωνείστε με τον Δήμαρχο να προχωρήσει η πρόταση και να χρηματοδοτηθεί η εξόφληση των τιμολογίων μας από το ανάλογο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών. Ας μη χαθεί άλλη μια ευκαιρία για μας.

Άνδρος, 14.7.2022

ΖΙΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΡΙΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΜΑΗΣ

ΑΜΙ ΑΕ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΝΤΟΡΦΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΔΡΟΣ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Για κοίτα στον καθρέφτη τον συντάκτη της αυθόρμητης επιστολής.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Εντελώς απρόβλεπτος και τυφλός είσαι. Ψάχνεις ποιος έγραψε την επιστολή που έφτασε από γραφείο δικηγόρου των δικαιούχων. Και δεν βλέπεις ποιοι την υπογράφουν. Η αξία μιας επιστολής δεν είναι ποιος δικηγόρος τη συνέταξε, αλλά ποιοι την υπογράφουν. Αλλά είστε σε πλήρη σύγχυση έτσι εκτεθειμένοι που είστε μπροστά σε όλη την Άνδρο καθώς τα κάνατε μούσκεμα με την Αναπτυξιακή τότε, τα κάνατε μούσκεμα επί 5ετία που είχατε την πλειοψηφία στη γενική συνέλευση. Και τα κάνετε μούσκεμα τώρα που είναι να πληρωθούν οι άνθρωποι. Όλα αυτά προβλέψιμα και έχουν το ονοματεπώνυμο της συντροφίας σας...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 μήνες πριν από το χρήστη enandro enandro