Δήλωση στήριξης Χ. Βουραζέρη σε Δ. Λοτσάρη και Δ. Λάσκαρη

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΥΡΑΖΕΡΗ

π. Αντιδημάρχου Άνδρου

Ο Χρήστος Βουραζέρης είναι π. αντιδήμαρχος Άνδρου (2014-2017) και π. δημοτικός σύμβουλος Άνδρου (2011-2019)

Αγαπητοί συμπολίτες,

Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου καλούμαστε να συνθέσουμε, να ενώσουμε ικανότητες, εμπειρία, γνώσεις, όραμα, καινοτόμες ιδέες, που διασφαλίζουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Είναι ανάγκη μέσα από συγκλίσεις να προχωρήσουμε ενωμένοι την επόμενη μέρα.

Παρακολουθώ συνεχώς τα αυτοδιοικητικά δρώμενα στο Νησί μας. Ήρθε κατά τη γνώμη μου η ώρα, η Άνδρος να έχει επιτέλους, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, την ίδια Δημοτική Αρχή για δύο συνεχείς θητείες. Είναι πιστεύω ευκαιρία να δώσουμε τη δυνατότητα στον Δημήτρη Λοτσάρη, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη μου, να συνεχίσει το έργο του. Υπό την έννοια αυτή τάσσομαι στο πλευρό του και τον στηρίζω στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η Δημοτική Παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ-ΛΟΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ» στελεχώνεται με ανθρώπους που πιστεύουν στις δυνάμεις τους και ζητούν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, για να παλέψουν, να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν ένα καλύτερο αύριο για το συμφέρον της ευρύτερης κοινωνία μας. Το νησί μας  έχει ανάγκη από μια ισχυρή δημοτική αρχή και πολύ όρεξη για δουλειά. 

Απ' την άλλη και ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λάσκαρης δούλεψε, την τετραετία που τελειώνει,  σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμαρχο Δημήτρη Λοτσάρη  έχοντας επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα.

Πιστεύω ότι και οι δύο μαζί θα κάνουν πράξη το κοινό μας όραμα για μια καλύτερη και ισχυρότερη Άνδρο, με ανάπτυξη και περισσότερες ευκαιρίες για όλους. 

Καλώ τις φίλες και τους φίλους που με εμπιστεύονται, να αγκαλιάσουν τον συνδυασμό «Μαζί για την Άνδρο» του Δημήτρη Λοτσάρη καθώς επίσης και τον νυν έπαρχο Δημήτρη Λάσκαρη.

Έχω την πεποίθηση, ότι θα πράξουν το σωστό, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός ισχυρού μετώπου που θα οδηγήσει το Νησί μας σε κατεύθυνση περαιτέρω ανάπτυξης και δημιουργίας υποδομών που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά όλων μας.