31ο Κορθιανό Καρναβάλι 2018

Συνεπείς στην παράδοση και στις υποσχέσεις μας ....για ένα Κορθιανό Καρναβάλι «για πάντα» , και συμπληρώνοντας 31χρόνια ..... συνεχίζουμε ακόμα πιο δημιουργικοί! Το 31ο Κορθιανό Καρναβάλι προετοιμάζεται για ένα τριήμερο ψυχαγωγικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Αποκριάς από την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

Ένα ακόμη πολιτιστικό γεγονός που είναι προέκταση της ιστορίας και της παράδοσης του Κορθίου Άνδρου. Το δημιουργούν οι άνθρωποί του, το αγκαλιάζουν οι επισκέπτες του, το υποστηρίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις, το ενισχύουν ιδιώτες και φορείς του νησιού.

 Σας προσκαλούμε όλους να «καρναβαλιστούμε» μέχρι τελικής πτώσεως σ’ ένα πολύχρωμο ξέφρενο τριήμερο και σε πείσμα των καιρών να δημιουργήσουμε, να αναβιώσουμε τις παραδόσεις και τους μύθους, να μασκαρευτούμε, να πάρουμε μέρος σε δράσεις και να γλεντήσουμε!

 Με χαρά σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα του τριημέρου, καθώς και των παράλληλων εκδηλώσεων για την ενίσχυση της διοργάνωσης. Oι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία του Όρμου Κορθίου.

· Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου

Τσικνοπέμπτη & Ρεμπέτικη Βραδιά , στο Sea Satin , στις 21.00. Μαζί μας ο Ανδρόγιαννης Αλεξόπουλος και ο Αλκης Αντωνίου

Πρόγραμμα 3ημέρου

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

Night Maska Run – 2018 Νυχτερινός αγώνας δρόμου 2χλμ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ!

Ώρα Εκκίνησης: 21.30

Mετά την περσινή επιτυχία του μικρού αποκριάτικου νυχτερινού αγώνα δρόμου Korthi Night Maska Run, που πραγματοποίησε το Κορθιανό Καρναβάλι το 2017, σας παρουσιάζουμε και φέτος το 2ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου Κορθίου 20018, αποκλειστικά για Μασκαράδες.

Ντυθείτε μασκαράδες και ελάτε το βράδυ της Παρασκευής να «δοκιμαστείτε» σε έναν αποκριάτικο αγώνα δρόμου. Εμείς σας δίνουμε τη μάσκα, εσείς απλά τρέχετε δύο φορές την κυκλική διαδρομή που δίνει εκκίνηση και τερματισμό στην πλατείόα του Όρμου.

Η διαδρομή διασχίζει τον πεζόδρομο έως ότου φτάσει στο μικρό λιμάνι του Όρμου, απο εκεί οι δρομείς θα κάνουν αναστροφή για να διατρέξουν τον παραλιακό δρόμο και να καταλήξουν και πάλι στην πλατεία.....αλλά δύο φορές!

Μπορούν να συμμετέχουν όλοι από 7 ετών έως 100 με την προϋπόθεση ότι έχουν μασκαρευτεί.

Θα υπάρχει μικρός σταθμός ανεφοδιασμού μπροστά από το Allegria Cafe Restaurant με νερά.

Ο κάθε αθλητής παραλαμβάνει τη μάσκα του πριν τρέξει και στον τερματισμό ένα αναμνηστικό μετάλιο.

Νικητές Ανδρας/Γυναίκα

1οι : Δωρεάν Συμμετοχή σε όποιο αγώνισμα θέλουν στο Andros Trail Race 2018.

2οι: Ενα T-Shirt του Andros Trail Race

3οι : Μία τσάντα Andros Trail Race

Κόστος Συμμετοχής : 2ε (για την ενίσχυση της διοργάνωσης του 30ου Κορθιανού Καρναβαλιού).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με βάση τη δήλωση συμμετοχής.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ :

https://goo.gl/forms/7iZDvdvCVeNOELMd2

Tην ιδέα δανειστήκαμε από τον επιτυχημένο αγώνα Maska Run που πραγματοποιείται εδώ και 3 χρόνια , στον Ορχομενό

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

Άλλη μία δράση του Κορθιανού Καρναβαλιού που έγινε «θεσμός»  Το καθιερωμένο Κυνήγι του Θησαυρού θα διεξαχθεί και πάλι το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κόρθι.

Ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού στους δρόμους και τα μαγαζιά του Κορθίου στο πλαίσιο του 31ου Κορθιανού Καρναβαλιού .....σπαζοκεφαλιές,  συνετές αποφάσεις, δεξιότητες,  ευστροφία, ταχύτητα και άλλοτε γρίφοι, θα είναι τα βασικά συστατικά!

Αν κι εσείς θέλετε να ζήσετε το παραμύθι μαζί μας μην καθυστερείτε! Δηλώστε συμμετοχή  στα τηλέφωνα: 6947630119 (Γιώργος) 6973786808 (Αντώνης)

Ετοιμαστείτε για ένα φεστιβάλ χρωμάτων , για πρώτη φορά στην Άνδρο, από το Κορθιανό Καρναβάλι.

Ενα χρωματιστό σκηνικό διασκέδασης, μουσικής και χορού!

Σακουλάκια πολύχρωμης σκόνης θα είναι έτοιμα να εκτοξευτούν σε μαζικές ρήψεις, ενώ τα decks αναλαμβάνουν ο Βασίλης Μπατής και ο Jay Greed.

Τα χρώματα είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα από αβλαβή σκόνη, ειδικά ελεγμένη και εγκεκριμένη με πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Φεύγουν με αέρα και με νερό.

Κόστος Συμμετοχής : 5ε περιλαμβάνει ένα σακουλάκι χρώμα της αρεσκείας σας και μία μπύρα για τους ενήλικες ή αναψυκτικό για τους μικρούς μας φίλους.

Κάθε δεύτερο σακουλάκι : 2 ευρώ

Ντυθείτε στα λευκά -είναι ο καλύτερος καμβάς!

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Παρέλαση Αρμάτων. Μαζί τους το συγκρότημα κρουστών Coco Bloco!

Η ομάδα του Κορθιανού Καρναβαλιού