2 Ιουλίου Ανοιχτό Θέατρο 'Ανδρου - Μια συναυλία στο μπαλκόνι των αστεριών…

 

Στην Άνδρο για μια ακόμα χρονιά η πανεπιστημιακός Γκέλη Μανούσου διοργανώνει στο ξενοδοχείο Πηγή Σάριζα το 4ο θερινό σχολείο σε συνεργασία του Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία και υπό την διεύθυνση του καθηγητή Αντώνη Λιοναράκη.

Είναι μια αξιόλογη εκπαιδευτική προσπάθεια που γίνεται αρκετά χρόνια στα Αποίκια από εκπαιδευτικούς που αγαπούν την δουλειά τους και έχει στόχο την βελτίωση των ικανοτήτων και την εξοικείωση με καινούριες μεθόδους διδασκαλίας των νέων δασκάλων.

Αυτή την χρονιά η προσπάθεια της κ. Μανούσου και του Πανεπιστημίου Κρήτης - που δουλεύουν αθόρυβα και με συνέπεια στους χώρους του παλιού όμορφου ξενοδοχείου δίπλα στην πηγή της Σάριζας - έχει και μια διάσταση εξωστρέφειας και προσέγγισης της κοινωνίας της Άνδρου.

Για τον λόγο αυτό προσεκλήθη η χορωδία του καλλιτεχνικού πολιτιστικού συλλογου του Δήμου Χαλκηδόνος – Κουφάλια «Στο Μπαλκόνι των Αστεριών». Την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, ώρα 21.000, στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου (είσοδος ελεύθερη) θα δώσουν μια συναυλία για το κοινό της Άνδρου υπό την διεύθυνση της μαέστρου Έλενα Μοργκουνόβα με σολίστ τον Δημήτρη Βασιλειάδη. Θα ακουστούν έργα του έντεχνου τραγουδιού.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"