#My_Andros: ΤΟΠΙΑ & ΑΝΘΡΩΠΟΙ (φωτογραφική έκθεση για την Άνδρο)

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: iefimerida.gr

Τοπία και άνθρωποι της Ανδρου αποτυπώθηκαν στον φακό των φωτογράφων-instagramers για μια έκθεση με τίτλο «#Μy_Andros». Το φωτογραφικό πρότζεκτ, που ξεκίνησε την περασμένη άνοιξη, εγκαινιάζεται  στις 18/11 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς και παρουσιάζει ολοκληρωμένο το φωτογραφικό πρότζεκτ τους. 

 

Πρόκειται για φωτογραφίες 116 φωτογράφων-επαγγελματίες και ερασιτέχνες, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στο νησί προκειμένου να καταγράψουν με δημιουργική ματιά τους φανερές και κρυμμένες ομορφιές της Άνδρου.

 

Το Project «#My_Andros» διοργάνωσε η ομάδα Greek Instagramers Events, σε συνεργασία με το Κυκλαδικό Τουριστικό Δίκτυο Άνδρου CTN ANDROS (andros.travel) και την φωτογραφική λέσχη Άνδρου, υπό την αιγίδα του Δήμου της Άνδρου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μέχρι στιγμής η έκθεση έχει τμηματικά παρουσιαστεί σε πολιτιστικούς χώρους της Άνδρου και ένα μέρος της παρουσιάζεται αυτές τις μέρες και στην 34η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia 2018, στην Θεσσαλονίκη. Η έκθεση στην Αθηναΐδα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα διαρκέσει έως τις 25/11.