ΙΟΥΝΙΟΣ 2019: η πολιτιστική Άνδρος...

Γαύριο - Παρασκευή 21 Ιουνίου 

  

Χώρα - Σάββατο 29 Ιουνίου

Ο Μουσικός Σύλλογος σας προσκαλεί στο 30ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Άνδρου που θα λάβει χώρα το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο Ανοικτό Θέατρο Άνδρου. Ελάτε να απολαύσουμε μαζί υπέροχες μουσικές που θα αποδώσουν οι φιλοξενούμενες χορωδίες και τα τμήματα χορωδιών του Μουσικού Συλλόγου.

Μπατσί - Κυριακή 30 Ιουνίου 

 

Για 5η  χρονιά φιλοξενούμε έκθεση ενός σημαντικού καλλιτέχνη στην Aneroussa. Φέτος η υπέροχη ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΚΡΗ  με τις κεραμικές της δημιουργίες με τον γενικό τίτλο CATWALK / ΠΑΣΑΡΕΛΑ. Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00. Η διάρκεια της  έκθεσης  είναι από 30-06 μέχρι 29-09-2019

 

Τα έργα της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΜΑΚΡΗ είναι από πηλό υψηλής θερμοκρασίας (stonewere). Παρουσιάζουν γυναικείες κεραμικές φιγούρες που συντροφεύονται από υπέροχες γάτες, σε αρμονικές, αυτάρεσκες κινήσεις και στάσεις: ενσταντανέ με έκφραση μοναδικής εσωτερικότητας.

 

Οι «πρωταγωνίστριες» των έργων παρουσιάζονται πληθωρικές αιώνιες έφηβες, χαρούμενες, σκοτεινές, ζωντανές, που γυμνάζονται, κουβεντιάζουν, χορεύουν, ρεμβάζουν με πόζα μαζί με τις εκφραστικές γάτες τους σε μια γοητευτική πασαρέλα (catwalk) μορφών και συναισθημάτων.

 

Η έκθεση παρουσιάζεται στον Πολυχώρο του ξενοδοχείου Aneroussa και έρχεται σαν συνέχεια παρόμοιων εκθέσεων που πραγματοποιούνται τα τελευταία τέσσερα χρόνια με την παρουσίαση του έργου ενός καταξιωμένου καλλιτέχνη για όλη την καλοκαιρινή περίοδο και εντάσσεται στις εκδηλώσεις που υλοποιεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στα πλαίσια δράσεων κοινωνικής ευθύνης, για την καθιέρωση και ενίσχυση της πολιτιστικής δραστηριότητας στην Άνδρο.

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet