Ο πολιτισμός πέρα από τα όρια του καλοκαιριού (Ανδριωτικο Τακίμι - Μουσικός Σύλλογος Άνδρου)

 

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού πολλές και ποικίλες. Μέσα σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα 50-60 ημερών. Που περνούν και χάνονται. Κι απομένουν οι υπόλοιπες 300 μέρες σε μια Άνδρο που αναζητά διεξόδους. Γιατί ο πολιτισμός είναι τρόπος ζωής και οι εκδηλώσεις μέρος της καλής ζωής. Πως γίνεται λοιπόν ο τρόπος ζωής να συνεχιστεί και τον χειμώνα και οι εκδηλώσεις ως μέρος της καλής ζωής να συνεχίσουν πέραν του καλοκαιριού;

Απαντήσεις στα παραπάνω έρχονται να δώσουν με μουσικό τρόπο ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου και οι ντόπιοι καλλιτέχνες «Ανδριώτικο Τακίμι». Ο πρώτος με την ολοχρονίς παρουσία του και οι δεύτεροι με τις συνεχιζόμενες εμφανίσεις τους και τον Σεπτέμβριο, αλλά και πέραν αυτού - ΕΝ ΑΝΔΡΩ.

Αναλυτικά:

(α) Φθινοπωρινές παρουσίες

Το Ανδριώτικο Τακίμι με αφίσα του ανακοινώνει πως θα παίξει την Τρίτη 17/9/19 στον προαύλιο χώρο της Αγίας Σοφίας Άνω Γαυρίου ίσως στο τελευταίο πανηγύρι μιας σεζόν που είχε πολλά και ενδιαφέροντα:

 

(β) Και ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου με εκτενές δελτίο τύπου περιγράφει την ετήσια δραστηριότητα του και προσκαλεί τους κατοίκους της Υδρούσας να πλαισιώσουν τις δραστηριότητες του.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Μουσικός Σύλλογος Άνδρου (ΜΟΥ.Σ.Α.) συνεπής στους στόχους και τις αξίες του που δεν είναι άλλοι παρά η αναβάθμιση της ποιότητας του πολιστικού επιπέδου του νησιού μας και η καλλιέργεια υψηλών σχέσεων και ισχυρών δεσμών φιλίας μεταξύ ανθρώπων, φορέων και συλλόγων, μέσω της μουσικής, στα μέσα Αυγούστου, ολοκλήρωσε τις δραστηριότητές του για τη σχολική χρονιά 2018-19 και είναι έτοιμος και πάλι να ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχτεί όλα τα μέλη του αλλά και όλους όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στην όμορφη συντροφιά του.

Ενδεικτικά οι δραστηριότητες που είτε διοργάνωσε είτε συμμετείχε ο ΜΟΥ.Σ.Α. ήταν οι ακόλουθες :

Και ξεκινάμε τη νέα σχολική (μουσική) χρονιά γεμάτοι όρεξη και κέφι, νέα σχέδια, νέες συνεργασίες, δημιουργική σκέψη και θετική διάθεση. 

Για αρχή λοιπόν :

Ο αριθμός των μελών του ΜΟΥ.Σ.Α. είναι απεριόριστος, οι πόρτες του Συλλόγου ανοιχτές για όποιον θέλει και του αρέσει να συμμετέχει!

Σας περιμένουμε!