Επιστολή παραίτησης στο Ίδρυμα Κυδωνιέως!!!

   

(Από τον κ. Ν. Χατζηγεωργίου - υπεύθυνο Τύπου του Ιδρύματος Κυδωνιέα - λάβαμε επιστολή παραίτησης του, την οποία ακολούθησε και τηλεφώνημα, που εξηγούσε το πως και το γιατί έφτασε μετά από 26 χρόνια σε αυτή την κίνηση. Την δημοσιεύουμε και ελπίζουμε το Ίδρυμα να βρει τρόπο να ισορροπήσει πάλι - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)

EΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ 

Απευθύνομαι αποκλειστικά στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Π. & Μ. Κυδωνιέως της Άνδρου, δηλώνοντας ότι μετά από 26 χρόνια συνεργασίας και παρακάμπτοντας στοιχεία αγνωμοσύνης, που κατά καιρούς αντιμετώπισα, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι παραιτούμαι. 

Η απόφασή μου αυτή ελήφθη κατόπιν ωρίμου σκέψεως, καθώς η συνεργασία μαζί σας κατέστη, ιδιαιτέρως κατά το τελευταίο διάστημα, μετά την έκθεση του Τσαρούχη, άκρως προσβλητική και υποτιμητική.

Την απόφασή μου αυτή προτίθεμαι να τη γνωστοποιήσω σε όλο το φάσμα του επαγγελματικού μου χώρου και σε όλους όσους εκτιμώ, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πόσα προσέφερα στο Ίδρυμά σας, όλα αυτά τα χρόνια.

Άλλωστε, με όλους αυτούς τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους της Τέχνης βρίσκομαι σε συνεχή επαφή λόγω της νέας μου δραστηριότητας στον εκδοτικό οίκο ΑΕΙΝ ως μέτοχος.

Υστερόγραφο

Την ανοιχτή αυτή επιστολή μου την κοινοποιώ και στην κυρία Αθηνά Σχινά, η οποία, φυσικά, και δεν σχετίζεται με τίποτε από τα ανωτέρω, κάνοντας, όλα αυτά τα χρόνια, άριστα τη δουλειά της, αναφορικά με την ειδικότητά της. 

7 Ιουνίου 2021

Νίκος Κομν. Χατζηγεωργίου