Η ΑΝΔΡΟΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΛΑΤΙΝ!!!

 

Ο φίλος Δημήτρης πετάχτηκε Άνδρο την Παρασκευή - λόγω του καλού καιρού - για μια βόλτα και να δει και το σπίτι. Το διασκέδασε και στον γυρισμό μαζί με τον Λάκη ξαφνιάστηκαν όταν είδαν μια ομάδα όμορφων και λυγερόκορμων κοριτσιών να φωτογραφίζονται με ένα πανό που έγραφε FAST FERRIES.

Φιλοπερίεργος όπως πάντα ρώτησε κι έμαθε Και ιδού το όντως πολύ χαριτωμένος ρεπορτάζ που μάθαμε μέσω της νεαρής δασκάλας Αμάντα Αζάπη που  συνόδευε τα κορίτσια της σχολής "We Dance" της Χώρας (Άγιος Σπυρίδωνας) στον πανελλήνιο διαγωνισμός χορού λάτιν στην Αθήνα. 

Ο διαγωνισμός θα γίνει στο κλειστό γήπεδο του Περάματος το Σάββατο 18/2. Θα συμμετέχουν 100 και πλέον παιδιά από όλη την Ελλάδα σε 10 διαφορετικές ατομικές κατηγορίες συν μια κατηγορία που είναι το ομαδικό. Από την Άνδρο θα συμμετέχουν 7 κορίτσια ηλικίας από 15 μέχρι 18 ετών. Τα παιδιά που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό κάνουν χορό κατά μέσο όρο 8 χρόνια. Η σχολή έχει γύρω στα 30-40 παιδιά σε σταθερή βάση και ανήκει στην Βαρβάρα Σπανού. Η σχολή έχει αρκετές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια. Ενδεικτικά πέρσι η ομάδα πήρε πρώτη θέση στο ομαδικό πέρσι και είχε και αρκετές στα ατομικά.

 

Η Fast Ferries τους πρόσφερε για να βοηθήσει το ταξίδι τους εκπτωτικά εισιτήρια με το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (Άνδρος - Ραφήνα) την Παρασκευή και με το ΘΕΟΛΟΓΟΣ την Κυριακή (Ραφήνα - Άνδρος). Και με την φωτογραφία που έστειλαν και δημοσιεύουμε θέλανε να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"