ΒΡΕΘΗΚΕ H ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Μισή ώρα μετά την ανάρτηση μας η ιδιοκτήτρια του σκύλου επικοινώνησε και πήγε και τον πήρε από τον Κλοντιάν. Ο σκύλος ξέφυγε στο σουπερ-μαρκετ Μασούτης από την ιδιοκτήτρια του και χάθηκε στα Λάμυρα και κατέληξε στο σπίτι του Κλοντιάν. Ο Κλοντιάν σκέφτηκε το Εν Άνδρω για να δημοσιεύσουμε την απώλεια. Μέσα σε μισή ώρα επικοινώνησε η κυρία μαζί του και πήγε πήρε το σκυλί. Πριν λίγα λεπτά μάς τηλεφώνησε ευγενέστατα π Κλοντιάν να μάς πληροφορήσει για την ευχάριστη κατάληξη. Η ικανοποίηση του ήταν και δική μας και φυσικά της ιδιοκτήτριας που ήταν από τις Στενιές και τον βρήκε.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Βρέθηκε σκυλάκι στα Λάμυρα που χάθηκε προφανώς από κάποιο σπίτι ή από επισκέπτη. Το σκυλάκι φέρει λουράκι, είναι ήρεμο, φιλικό και πεντακάθαρο. Το ζώο μπήκε μόνο του στο σπίτι του Κλοντιάν και κάθισε σε μια γωνία.

Ο Κλοντιάν κατάλαβε αμέσως από την συμπεριφορά και την καθαριότητα του σκυλιού πως ανήκει σε κάποιον και το φρόντισε. Στη συνέχεια έστειλε φωτογραφία του στο Εν Άνδρω και πήρε και τηλέφωνο ώστε να βοηθήσουμε με μια δημοσίευση να βρεθεί ο ιδιοκτήτης που το έχασε.

Όποιος το ψάχνει να πάρει τηλέφωνο τον Κλοντιάν στα Λάμυρα και να πάει να το πάρει. Τα τηλέφωνα του Κλοντιάν είναι...

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet