ΛΗΞΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ 12:00 - Πως τροποποιούνται τα σημερινά δρομολόγια

ΤΡΙΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΛΗΞΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ 12:00

Φωτογραφία αρχείου Εν Άνδρω

Το απαγορευτικό που ισχύει επί δύο μέρες λήγει σήμερα Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι. Ως εκ τούτου τα πλοία της γραμμής μας θα αναχωρήσουν στις 12 και τα δρομολόγια τους τροποποιούνται ώστε και να εξυπηρετήσουν τα νησιά, αλλά και να καταλήξουν εγκαίρως στη Ραφήνα γιατί εκεί θα δέσουν μιας και αύριο Τετάρτη πρωτοχρονιά δεν θα εκτελέσουν δρομολόγια.

 Αναλυτικά, το Superferry ξεκινά από Ραφήνα στις 12:00 και αναμένεται στην Άνδρο γύρω στις 14:00. Αντιστοίχως τροποποιούνται οι ώρες άφιξης στην Τήνο (15:45) και Μύκονο (16:45). Το πλοίο στη συνέχεια θα επιστρέψει από Μύκονο κατευθείαν Ραφήνα (γύρω στις 20:00) όπου θα δέσει για πρωτοχρονιά.

Ο Θεολόγος τώρα θα ξεκινήσει από Μύκονο στις 12:00 και αναμένεται στην Άνδρο λίγο πριν τις 15:00 με προορισμό την Ραφήνα όπου θα δέσει κι αυτό και δεν θα εκτελέσει δρομολόγιο αύριο Τετάρτη πρωτοχρονιά. Τα πλοία θα επαναλάβουν τα δρομολόγια τους κανονικά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 το Superferry to prv;i stiw 07:50 και ο Θεολόγος στις 17:30.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ

Φωτογραφία αρχείου

Ενισχύθηκαν οι άνεμοι που πνέουν στα πελάγη φτάνοντας οι ριπές τους και τα 10 μποφόρ! Το απαγορευτικό απόπλου που εκδόθηκε χτες Κυριακή 29 Δεκεμβρίου συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2019.

Τα πλοία πιθανόν να ταξιδέψουν αύριο Τρίτη που πέφτουν οι ριπές στα 8 μποφόρ. Να σημειώσουμε όμως πως την Τετάρτη 1/1/20 πέφτει ο καιρός και οι ριπές του ανέμου θα είναι στα 6 μποφόρ όμως λόγω της είναι πρωτοχρονιά πάλι δεν θα έχουμε δρομολόγια. Τα δρομολόγια επανέρχονται κανονικά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, καθώς οι προβλέψεις μιλάνε για ανέμους 7-8 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΥ

Ραφήνα. Superferry II. Φωτογραφία αρχείου Εν Άνδρω.

Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων. Δεν θα εκτελεστούν σήμερα δρομολόγια από και προς Ραφήνα. Το Superferry και ο Θεολόγος δεν ταξιδεύουν. Το πρώτο έδεσε Ραφήνα, το δεύτερο Μύκονο. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο καιρός αναμένεται να φρεσκάρει κι άλλο από το βράδυ της Κυριακής και την Δευτέρα και η πιθανότητα να συνεχιστεί το απαγορευτικό και αύριο πολύ μεγάλη.

Όπως είχαν προβλέψει οι υπηρεσίες η καταιγίδα "Ζηνοβία" ήρθε με ισχυρούς ανέμους και βροχοπτώσεις και στην Άνδρο. Οι άνεμοι πνέουν στο νησί με ριπές 8 μποφόρ και η κατώτερη θερμοκρασία κυμαίνεται από 3 μέχρι 6 βαθμούς Κελσίου. Επειδή οι κρύοι άνεμοι είναι βορειανατολικοί οι χαμηλότερες θερμοκρασίες είναι στα ορεινά και στα ανατολικά του νησιού...

Νεώτερα για την καταιγίδα στην Άνδρο αργότερα. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet