Πρωινά καλοκαιρινά δρομολόγια:...
 Πρωινό. Καθημερινή τ' Αυγούστου. Το Superferry II φτάνει έξω από το Γαύριο στην ώρα του. Και κάνει κράτει. Το λιμάνι έχει ήδη μέσα δύο πλοία. Το Aqua Blue από Μύκονο για Ραφήνα και το Andros από Ραφήνα για Μύκονο. Το Superferry II θα περιμένει...
Καλοκαιρινά δρομολόγια: Γαύριο...
ΓΑΥΡΙΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Το Aqua Blue φεύγει πρώτο από το λιμάνι...  Κυριακή απόγευμα 11/8/19 το Aqua Blue που ήρθε από Ραφήνα και μπήκε πρώτο αναχωρεί από το Γαύριο. Παρακολουθήσαμε όλη την κίνηση την Κυριακή πριν τον Δεκαπενταύγουστο στο Γαύριο. Θέλαμε να δούμε πως δουλεύει το λιμάνι μετά το πρώτο αλαλούμ που υπήρξε στην κίνηση μια Κυριακή απόγευμα του Ιουλίου. Παραμονές Δεκαπενταύγουστου κι όλα λειτούργησαν καλά. Το λιμάνι ρόλαρε. Η αστυνομία ήταν παρούσα. Το λιμεναρχείο ήταν παρόν. Η κίνηση αν και αρκετή δεν μπλόκαρε. Να τα γράφουμε κι αυτά λοιπόν. Μπήκαμε στον Αύγουστο χωρίς μεγάλα προβλήματα στα απογεύματα της Κυριακής. Και παρά το γεγονός πως την συγκεκριμένη Κυριακή στο λιμάνι είχε πολύ αέρα και τα πλοία έμπαιναν ένα-ένα...
Καλοκαιρινές προσφορές του Aqu...
  Η Seajets ανακοινώνει με δελτίο τύπου τις νέες μειωμένες τιμές εισιτηρίων του επιβατηγού/οχηματαγωγού πλοίου Aqua Blue για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.
On line… κράτηση ξαπλώστρας στ...
Άγιος Πέτρος Και η Άνδρος μπήκε δυναμικά στην εποχή της τεχνολογίας και της… μόδας! Από φέτος το καλοκαίρι όσοι ενδιαφέρονται να βρουν ξαπλώστρα ελεύθερη να τους περιμένει την ώρα που θέλουν σε κάποια παραλία του νησιού, δεν έχουν παρά να την κλείσουν από… το κινητό τους!
Ιούλιος 2019: κίνηση ίδια με π...
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Ιουλίου 2019, που έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα το Λιμεναρχείο Άνδρου, η κίνηση με τον Ιούλιο του 2018 ήταν ίσα βάρκα ίσα νερά! Μα όταν λέμε ίσα βάρκα ίσα νερά δεν θα το πιστέψετε, αλλά είχαμε μεταβολή -0,01% στους επιβάτες και +0.05% στα ΙΧ. Αντιθέτως ο Ιούνιος του 2019 είχε άνοδο 22,30% στους επιβάτες και 28,44% στα ΙΧ σε σχέση με αυτόν του 2018.
Έφυγε και συνεχίζει δρομολόγια...
Έφυγε σήμερα το πρωί 2/8 στις 10:00 π.μ. το πλοίο Aqua Blue από το Γαύριο συνεχίζοντας κανονικά το δρομολόγιο του για Τήνο και Μύκονο. Θα επιστρέψει κανονικά στην Ραφίνα μετά για το κανονικό δρομολόγιο του στις 16:30.
Προσάραξε στα αβαθή του Γαυρίο...
Αποψινή φωτογραφία του Aqua Blue στο Γαύριο, ενώ περιμένει τον δύτη να πέσει για να ελέγξει ώστε να επιτραπεί ο απόπλους του. Στο πρώτο του ταξίδι σήμερα το απόγευμα από Ραφήνα για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο το Aqua Blue μπαίνοντας για το ρεμέτζο στο λιμάνι του Γαυρίου προσάραξε στα αβαθή! Επί μισή ώρα προσπάθησε και στο τέλος με την βοήθεια κάβου, που έδεσε, κατάφερε και ξεκόλλησε μόνο του.
SEAJETS: Ξεκινά τα δρομολόγια ...
Seajets: Δελτίο Τύπου Η Seajets ανακοινώνει την έναρξη των δρομολογίων του επιβατηγού/οχηματαγωγού πλοίου Aqua Blue από σήμερα Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 16.30 από το λιμάνι της Ραφήνας με καθημερινές αναχωρήσεις προς Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.
Βλάβη στον καταπέλτη του Super...
Μηχανική βλάβη στον αριστερό καταπέλτη παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι το ταχύπλοο Super Express κατά την διαδικασία απόπλου από το λιμάνι της Τήνου για Άνδρο και Ραφήνα.