ΠΡΟΣΟΧΗ: Χορήγηση επιδόματος Χ...
Σας αποστέλλουμε συνημμένα Εγκύκλιο Οίκου Ναύτου αναφορικά με την χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ανέργων ναυτικών για τις εορτές Χριστουγέννων 2018. Παρακαλούμε για την ηλεκτρονική δημοσίευση της εν λόγω εγκυκλίου προς ενημέρωση του αναγνωστικού σας κοινού σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία μας για δικαιούχους που κατοικούν ή βρίσκονται στην νήσο Άνδρο – ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΝΔΡΟΥ
30/11/18: Ξεκινάνε το μεσημέρι...
Ραφήνα, πρωινή φωτογραφία 30/11/18 (φωτ. Εν Άνδρω). 30/11/18 Με το απαγορευτικό να λήγει στις 15:00 οι δύο εταιρείες της γραμμής μας για να μην μείνει η Άνδρος και τα άλλα νησιά χωρίς καράβι ξεκινάνε έκτακτο δρομολόγια σήμερα.
Sea Jets & Golden Star Ferries...
Του Μηνά Τσαμόπουλου Η δρομολογιακή χρονιά 2018-2019 αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερη όσο αφορά τον αριθμό πλοίων. Βάσει των αιτήσεων για δρομολόγια που κατέθεσαν μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2018, όπως είχαν δικαίωμα οι εταιρείες, θα δρομολογηθούν 255 πλοία όλων των τύπων από 1η Νοεμβρίου 2018 έως 31 Οκτωβρίου 2019.
Ιδού το Golden Express. Δηλώσε...
 Την Κυριακή το πρωί 25/11/18, όπως ήταν προγραμματισμένο, το ισπανικό ρυμουλκό που μετέφερε το ταχύπλοο των εταιρειών Fast Ferries & Golden Star Ferries από το Λας Πάλμας της Ισπανίας, έφτασε έξω από το λιμάνι του Πειραιά. Δύο ρυμουλκά της οικογένειας Παναγιωτάκη (της μια από τις δύο πλοιοκτήτριες εταιρείες) το υποδέχθηκαν και το μετέφεραν στο κεντρικό λιμάνι στην προβλήτα του Αγίου Σπυρίδωνα (φωτ. Εν Άνδρω).
Έφτασε το Golden Express – Ζητ...
  Έφτασε σήμερα Κυριακή 25/11 το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά το ταχύπλοο Golden Express των εταιρειών Fast Ferries & Golden Star Ferries. Το πλοίο θα παραμείνει δεμένο στο λιμάνι για μια εβδομάδα. Στη συνέχεια θα πάει στο Πέραμα για προσαρμογή στα δεδομένα των γραμμών του Αιγαίου.
Ακτινογραφία της ακτοπλοΐας: κ...
Του Μηνά Τσαμόπουλου   ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Αν και η ελληνική ακτοπλοΐα διαθέτει έναν ποιοτικό στόλο ίσως τον καλύτερο στην Ευρώπη για παρόμοιες υπηρεσίες και διεκπεραιώνει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο μεταφορικό έργο το οποίο το 2017 ξεπέρασε τους 17.500.000 επιβάτες και αναμένεται να ξεπεράσει τα 18 εκατ. το 2018, η ανανέωσή του είναι μία διαρκής ανάγκη.
Black Friday και η Golden Star...
Δεν προλάβαμε να στρίψουμε για μια ώρα και να και το μήνυμα του φίλου Δ.Ρ. από την Golden Star Ferries: "Καλησπέρα Εν Άνδρω, Βγάλαμε κι εμείς προσφορά για την Παρασκευή..." Πράγματι και η Golden Star Ferries ακολουθεί το έθιμο και ρίχνει τις τιμές - 30%. Καθόλου άσχημα...
BLACK FRIDAY στην FAST FERRIES...
Η Black Friday έφτασε για δεύτερη χρονιά στην FASTF ERRIES! Έτσι την Παρασκευή 23.11.2018 από τις 00.00 έως τις 23.59, ήτοι για 24ώρες, μπορείτε να αγοράστε τα εισιτήρια σας για οποιαδήποτε ημερομηνία του χρόνου επιθυμείτε και όσα εισιτήρια θέτε και ταξιδέψετε όποτε θέλετε κερδίζοντας έκπτωση 30%!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Χωρίς πλοία την Τετάρ...
Η διοίκηση της ΠΝΟ εξαγγέλλει 24ωρη απεργία την Τετάρτη 28/11/2018 με αναφορά το συνταξιοδοτικό, το ασφαλιστικό και συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ. «ΕΝ ΑΝΔΡΩ»