Και το Aqua Blue για Άνδρο κάθ...
(Από τον Βασίλη Αδάμη εκπρόσωπο της SEA JETS λάβαμε τις παρακάτω πληροφορίες που αναφέρονται στην έκτακτη πρωινή δρομολόγηση του πλοίου AQUA BLUE από Ραφήνα για Άνδρο από την Μ. Πέμπτη μέχρι 12/5/19 - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 
Πρόταση για αυθημερόν σύνδεση ...
  To Aqua Jewel που κάνει το ενδοκυκλαδικό και συνδέει Άνδρο με Σύρο Σήμερα το πρωί το Επαρχείο πήρε την πρωτοβουλία και κατέθεσε με επιστολή το αίτημα στο υπουργείο Ναυτιλίας ώστε να προχωρήσει η τροποποίηση που βοηθά στην αυθημερόν μετακίνηση των ανδριωτών από και προς Σύρο. Κάτι που είχε λεχθεί στην προχθεσινή σύσκεψη για το λιμάνι της Άνδρου στο Γαύριο με τον αν. υπουργό Ναυτιλίας Ν. Σαντορινιό. Το δρομολόγιο είχε αλλάξει και πέρσι με παρέμβαση του επαρχείου και πάλι.
Μικρή βλάβη στο τιμόνι υποχρεώ...
Μία τεχνική βλάβη προκάλεσε αναταραχή στο πρόγραμμα των επιβατών του πλοίου «Super Ferry 2» που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηράκλειο – Σαντορίνη – Μύκονος. Η βλάβη προκάλεσε και μια μικρή ανησυχία στους ανδριώτες φίλους του πλοίου, που είναι πολλοί, οι οποίοι μας ειδοποίησαν ρωτώντας: "τι συμβαίνει με το πλοίο". Το πλοίο της Golden Star Ferries όπως είναι γνωστό κάνει αυτές τις μέρες δρομολόγια στο νότιο Αιγαίο πριν επιστρέψει και πάλι στην γραμμή μας, τον άλλο μήνα, για να συνδέσει και πάλι την Άνδρο με την Ραφήνα φτάνοντας μέχρι την Κρήτη.  
Έκτακτα δρομολόγια και από το ...
Από τον υπεύθυνο της SeaJets κ. Βασίλη Αδάμη λάβαμε τα έκτακτα δρομολόγια του Πάσχα του Tera Jet από Ραφήνα προς Άνδρο Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή και από Άνδρο προς Ραφήνα Δευτέρα και Τετάρτη του Πάσχα.
Η Τράπεζα Πειραιώς ξεκινά καθη...
  Η Τράπεζα Πειραιώς στο Γαύριο  Όπως πληροφορηθήκαμε η Τράπεζα Πειραιώς - για την οποία δόθηκε μάχη πέρσι ώστε να παραμείνει ανοικτή στο Γαύριο (είναι η μοναδική τράπεζα στο μοναδικό επιβατικό λιμάνι της Άνδρου) - θα ξεκινήσει κι εφέτος την καθημερινή λειτουργία της από την Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 μέχρι τον Οκτώβριο 2019.
Αρκετές μέρες εκτός δρομολογίω...
  Το Αικατερίνη στην Ραφήνα χθες υποβοηθούμενο από ρυμουλκό (φωτ. Αθανασία Δρίβα). Το «Αικατερίνη» μετά την μηχανική βλάβη την οποία υπέστη χτες το πρωί έξω από την Άνδρο επέστρεψε στην Ραφήνα και αποβίβασε επιβάτες, ΙΧ και νταλίκες, οι οποίοι προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με το απογευματινό πλοίο της Faste Ferries «Θεολόγος».
Επιστρέφει λόγω βλάβης στη Ραφ...
  Μηχανική βλάβη παρουσιάστηκε, σύμφωνα με τον καπετάνιο, στις 10:15 περίπου σήμερα το πρωί στο πλοίο της γραμμής μας Αικατερίνη έξω από τα Γαυριονήσια αμέσως μετά την πρωινή αναχώρηση του από Άνδρο. Το πλοίο επιστρέφει Ραφήνα για να την διορθώσει.
ΓΑΥΡΙΟ: Μισό λιμάνι εκτός λειτ...
   Πλησιάζοντας το Γαύριο αυτές τις μέρες βλέπει κανείς ένα μικρό φορτηγό πλοίο που μεταφέρει βυτία καυσίμων αρόδο να περιμένει. Είναι το "Νέαρχος" που μεταφέρει τα βυτία που έχει φέρει και γεμίζουν καύσιμα από το δεξαμενόπλοιο "Άγ. Γεώργιος", που είχε το ατύχημα στους υφάλους του Γαυρίου την περασμένη εβδομάδα. Εδώ περιμένει να μπουν και να βγουν τα επιβατηγά/οχηματαγωγά της γραμμής μας για να μπει κι αυτό να πάρει τα φορτωμένα βυτία (φωτ. Εν Άνδρω).
Παρασκευή 22/3/19 - Έληξε το α...
Παρασκευή 22/3/19 - ΕΛΗΞΕ το ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ - Ξεκίνησαν τα πλοία