ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ: Προς το Κόρθι και από το ΕΚΑΒ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΘΙ

 Από την μεγάλη φωτιά στην Πλάκα εφέτος το καλοκαίρι. Φωτογραφία αρχείου Εν Άνδρω.

Αγαπητό «εν Άνδρω»,

Είμαι ένας από τους πυροσβέστες που επάνδρωσαν το πυροσβεστικό κλιμάκιο Κορθίου για το χρονικό διάστημα που λειτούργησε για φέτος - περίπου τρεις μήνες. Τέλος Οκτωβρίου έκλεισε ο κύκλος για φέτος. Η πλήρης λειτουργία του κλιμακίου  είναι έξι μήνες.

Νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή ενέργεια από το κράτος που έγινε αυτό το εξτρά, κατά κάποιον τρόπο, κλιμάκιο διότι μίκρυναν οι αποστάσεις από τα συμβάντα και το νησί έχει περισσότερο έγκαιρη και  καλύτερη πυροσβεστική κάλυψη. Και μην ξεχνάμε τους εθελοντές που είναι πάντα παρών και με ουσιαστική δράση όπου υπάρχει ανάγκη. 

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Άνδρου και το όμορφο Κόρθι (όλους ανεξαιρέτως) για την φιλοξενία. 

Αντώνης Γιαννίσης

Πυροσβέστης

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

ΑΝΔΡΟΣ 31-10-20 

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του Φαρμακοποιού Αριστοτέλη Διαπούλη και γνωστής Εφοπλιστικής Οικογενείας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι    το Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εξοπλίστηκε με φορητή Συσκευή Παρακολούθησης Ζωτικών Παραμέτρων (Monitor & printer). Η προσφορά και η εγκατάσταση  του συγκεκριμένου εξοπλισμού αναβαθμίζει σημαντικά   τις  διαγνωστικές δυνατότητες  της κινητής μονάδας κατά την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών και την διαδικασία διακομιδών . 

Η  σημαντική αυτή βοήθεια έρχεται σε αυτές τις Δύσκολες στιγμές της πανδημίας και ευελπιστούμε να γίνει το έναυσμα   , ώστε ο μεγάλος μας στόχος – η απόκτηση ενός Δεύτερου Ασθενοφόρου κινητή μονάδα- να γίνει πραγματικότητα.

Μετά τιμής

O Επικεφαλής ΕΚΑΒ ΑΝΔΡΟΥ

Αυγέρης Κωνσταντίνος

             

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet