Άνθρωποι απάνθρωποι μην δηλητηριάζετε τα ζώα...

Ο τετράχρονος Ντάνιελ δηλητηριάστηκε από φόλα!... 

Λάβαμε ένα στενάχωρο μήνυμα πριν λίγο από τον Κάτω Άγιο Πέτρο, που έλεγε τα ακόλουθα:

«Καλημέρα σας,

λέγομαι Μαστρογιώργης Νικόλαος του Μιχαήλ θέλω να σας κάνω επώνυμη καταγγελία. Εδώ στον Κάτω Άγιο Πέτρο ρίχνουν φόλες για τα αδέσποτα που υπάρχουν. Σήμερα το δικό μου σκυλί δηλητηριάστηκε από μια τέτοια φόλα. Μπορείτε να το δείτε και στο προφίλ μου.»

Πήγαμε στο προφίλ του αναγνώστη κι είδαμε μερικές πολύ σκληρές φωτογραφίες. Ζητήσαμε να στείλει φωτογραφίες του σκυλιού εν ζωή. Να δουν όλοι τον χαριτωμένο τετράχρονο Ντάνιελ, που είχε έρθει από δύο μηνών από το εξωτερικό και ο κ. Μαστρογιώργης είχε δεθεί πολύ μαζί του και στην ανάρτηση για την απώλεια του στο facebook ξέσπαγε γράφοντας:

«Υπάρχουν απάνθρωποι εδώ στον Κάτω Άγιο Πέτρο που πετάνε φόλες και δηλητηριάζουν σκύλους και γατιά. Σήμερα το πρωί δηλητηρίασαν το δικό μου σκυλί, που δεν τους έκανε τίποτα, που δεν πείραξε κανέναν. Ας κάνει κάτι ο Δήμος και η φιλοζωική της Άνδρου γι' αυτούς τους απάνθρωπους τα κτήνη, που υπάρχουν, για να μην ξαναζήσουμε τέτοια πράγματα.»

Νομίζουμε πως αρμόδια αρχή για να ερευνήσει το συμβάν με τις φόλες είναι κυρίως η αστυνομία γιατί υπάρχουν νόμοι που απαγορεύουν αυστηρά την κακομεταχείριση και την δολοφονία των ζώων.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Στις 18 Μαρτίου 2019 έγραφα στη φιλόξενη ιστοσελίδα για την δηλητηρίαση 5 μικρών( έως ενός έτους)γατών που κατέληξαν και έθαψα στον κήπο μου μεσα σε πέντε ημέρες από την Καθαρά Δευτέρα και ενημέρωσα κάποιους γείτονες με οικόσιτα(σκυλάκια) να προλάβουν τα ζωάκια τους από κακόβουλη ενέργεια όταν τα ελευθέρωναν για περίπατο.Πρόσφατα εξαφανισθηκε δικός μου ήμερος γάτος.Συνήθως οι γάτοι μετά την περιπλάνησή τους 1-2 ημερών επιστρέφουν στον κήπο τους ακόμα και ασθενούντες. ΠΡΟΣΟΧΗ συστήνω ειδικά στους μη μονίμους κατοίκους με σκύλους που νομίζουν ότι αφήνοντας σε ελεύθερο περίπατο το σκύλο τους δεν κινδυνεύει στα χωράφια..Δυστυχώς κάποιος ανώμαλος ηδονίζεται να θανατώνει πετώντας ανεξέλεγκτα φόλες ή κάποιος βλάκας(εξίσου πιθανόν) ρίχνει χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις ποντικοφάρμακο. Τέλος παράκληση κάνω στους οδηγούς αυτοκινήτων να μετριάζουν την ταχύτητα στους παράδρομους.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας.