ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΙΤΣΑΣ: Για πάντα Ο.Υ.Κ.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συγχαίρει συγκινημένος τον παλαίμαχο ανδριώτη βατραχάνθρωπο Γιάννη Κολίτσα.

Στην βράβευση του παλαίμαχου στελέχους του Σώματος Υποβρυχίων Καταστροφών Γιάννη Κολίτσα προχώρησε ο Σύλλογος Βατραχανθρώπων Ελλάδος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος  παρουσία του Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, καθώς και  πολλών ακόμα εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικών.

Ο Γιάννης Κολίτσας από το Απροβάτου με την τιμητική πλακέτα και με το καπέλο των ΟΥΚ στην τιμητική εκδήλωση. 

Ο  Γιάννης Κολίτσας με καταγωγή από το Απροβάτο και μόνιμος κάτοικος Μπατσίου ολοκλήρωσε το 1962 το 9ο Σχολείο Βατραχανθρώπων. Εν συνέχεια προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Κύπρο, καθώς και σε άλλες αποστολές στον Ελληνικό Χώρο.

Η πατρίδα τίμησε σε μια ωραία τελετή στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος τον παλαίμαχο Γιάννη Κολίτσα.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης η κόρη  του Αναστασία Κολίτσα δήλωσε:

«Η θητεία του πατέρα μου στο Σώμα Υποβρυχίων Καταστροφών σημάδεψε όλη του την ζωή. Τα συναισθήματα και οι εμπειρίες υπήρξαν τόσο έντονες που τις κουβαλούσε πάντα και μέχρι και σήμερα στην ψυχή του. Μαζί με εκείνον και όλη μας η οικογένεια έζησε τις εμπειρίες  από την στρατιωτική του θητεία και την προσφορά του στην Πατρίδα ως Ο.Υ.Κ.  Είναι ότι πιο δυνατό έζησε  εκείνος και μαζί όλη μας η οικογένεια. Είμαστε όλοι περήφανοι γι’ αυτόν».

Κ.Θ.

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet