Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, το ελικοδρόμιο της Άνδρου και η δραστήρια κ. σμήναρχος…

 

Η κ. Έφη Βουτσινά - Μαλταμπέ στο ελικοδρόμιο της Άνδρου με τον πιλότο ιδιωτικού ελικόπτερου που πήρε VIP επιβάτες από την Άνδρο. 

Επιτέλους κάποια υποψήφια με ουσία και μεγάλη κινητικότητα στην Άνδρο. Ο λόγος για την Έφη Βουτσινά – Μαλταμπέ που ορίστηκε υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο. Πριν πάμε όμως στην κ. Βουτσινά-Μαλταμπέ ας πούμε δύο λόγια για το πως έχουν προεκλογικά τα πράγματα στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Απομένουν ουσιαστικά δύο μήνες: ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος. Στις 8 Οκτωβρίου έχουμε εκλογές. Δύο μήνες προ των εκλογών και δεν υπάρχει ψηφοδέλτιο που να στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ! Υπάρχει μόνο ένα όνομα στο τραπέζι. Εντυπωσιακή η ανικανότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ απλώς ανακοίνωσε ένα όνομα. Και το ΚΚΕ θα κατέβει όπως πάντα μόνο του.

Συνεπώς  υπάρχει μέχρι στιγμής ένα πλήρες ψηφοδέλτιο στην περιφέρεια (αυτό του περιφερειάρχη του Γιώργου Χατζημάρκου). Και όλοι συνωστίζονται σε αυτό. Για τον λόγο αυτό και οι υποψήφιοι στην Άνδρο είναι τρεις. Ο Δημήτρης Λάσκαρης, ο σημερινός Έπαρχος, είναι γνωστός δεν χρειάζεται συστάσεις μετά από 5 χρόνια στον Δήμο Άνδρου (αντιδήμαρχος, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας) και τέσσερα χρόνια Περιφερειακός Σύμβουλος (Έπαρχος Άνδρου, αντιπεριφερειάρχης  βιομηχανίας).

Εκείνη που εκπλήττει είναι η δραστήρια κ. Έφη Βουτσινά – Μαλταμπέ. Ανακοινώθηκε ως υποψήφια στις 11 Ιουλίου. Έκτοτε είναι πανταχού παρούσα. Αεικίνητη και λίαν δυναμική. Εχτες έφτασε στον ιστότοπο μας ένα σημείωμα και μια φωτογραφία σχετικά με το ελικοδρόμιο της Άνδρου, στη Χώρα. Η κ. Βουτσινά – Μαλταμπέ με την ιδιότητα της ως σμηνάρχου και ελέγκτρια εναέριας κυκλοφορίας επισκέφθηκε με πρωτοβουλία της το ελικοδρόμιο της Άνδρου μαζί με τον αντιδήμαρχο Δ. Γιαννίση και τον υπεύθυνο του ελικοδρομίου εκ μέρους του Δήμου Άνδρου Δημήτρη Χαζάπη.

Είχε ήδη διαβάσει τα δύο ραπόρτα γι’ αυτό. Το πρώτο από την ΥΠΑ το 2014 και το δεύτερο από την στρατιωτική αεροπορία το 2018. Και με τις εξειδικευμένες γνώσεις που έχει - λόγω επαγγέλματος - έκανε πλήρη επιθεώρηση. Διαπίστωσε τις βελτιώσεις που έχουν γίνει από την διοίκηση Λοτσάρη τα τελευταία χρόνια (περίφραξη, νέοι φωτισμοί, ραδιοσήματα κλπ), αλλά ανάγκες που υπάρχουν (νέα γεννήτρια σε ασφαλές σημείο, ολοκλήρωση της πυρόσβεσης κλπ). Υποσχέθηκε να «βάλει πλάτη» και να βοηθήσει τους αρμόδιους του Δήμου ώστε να καλυφθούν τα κενά. Ο αντιδήμαρχος Δ. Γιαννίσης και ο υπεύθυνος του ελικοδρομίου Δ. Χαζάπης που συζήτησαν μαζί της αισθάνθηκαν πως βρέθηκε επιτέλους ένας άνθρωπος με ειδίκευση που επισκέφθηκε το ελικοδρόμιο και είδε και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα απομένουν προς λύση.

Η κ. σμήναρχος μπήκε στα κοινά με φόρα και δυναμισμό, αλλά και μεγάλη διάθεση να προσφέρει και στον Δήμο και στην Περιφέρεια. Η παρουσία της από όποια θέση κι αν την ορίσει η κοινωνία της Άνδρου στις προσεχείς εκλογές ήδη κρίνεται θετική. 

ΥΓ Δύο μήνες πριν τις εκλογές κι ακόμα δεν έχουμε λάβει κάποιο μήνυμα από την τρίτη υποψήφια του συνδυασμού Χατζημάρκου. Περίεργο…

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet