ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK

Το ανακαινισμένο Επισκοπείο στη Χώρα.

Κύριε διαχειριστά της ιστοσελίδας Εν Άνδρω,

Στο facebook της εποχής δύο σχόλια μου τράβηξαν την προσοχή. Το πρώτο του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Βασίλη Μπατή. Το δεύτερο της Μαρίας Λοτσάρη. Και τα δύο έχουν μια διαφορετική ματιά στα της αυτοδιοίκησης της Άνδρου. Το πρώτο με το ήρεμο ύφος προσπερνά την πολιτική αντιπαλότητα κι εκφράζει την πολιτική προσδοκία για ένα καλύτερο δημοτικό συμβούλιο. Το δεύτερο καταθέτει μια κριτική ματιά και μια εμπειρία στα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Νομίζω πως συνεισφέρουν με τον τρόπο τους στα πολιτικά δρώμενα του νησιού. 

Κυριάκος Θωμάς

Οικονομολόγος - π. Δήμαρχος Υδρούσας

Παιδική χαρά στο Γαύριο

Vasilis Batis

Δεν Θα έρθω σε κόντρα με κανέναν για τις εκλογές …Πιστεύω στη λογική του κόσμου που είναι ο μοναδικός που θα επιλέξει σε ποιον θα εμπιστευτεί την επόμενη 5ετια το νησί ! Δεν χρειάζονται τακτικές της εποχής του 70 και του 80 ..αυτά γινόντουσαν κάποτε σε μια άλλη εποχή , ζούμε σε ένα νησί που όλοι μας γνωριζόμαστε , μεγαλώσαμε κτλ κτλ και όλοι μας έχουν τον ίδιο σκοπό! Καλή επιτυχία σε όλους και εύχομαι το επόμενο δημοτικό συμβουλίου να είναι διαφορετικό από το μέχρι τώρα για το καλό του νησιού …Θα παραμείνω ρομαντικός …άλλωστε οι καλύτεροι θα είναι και οι νικητές!

Μαζί για την Άνδρο - Λοτσάρης Δημήτρης

Αφαλάτωση στο Μπατσί

Μαρία Λοτσάρη

Προεκλογικές κολοτούμπες! 

Εκεί που φτύνεις γλείφεις και αυτόν που με μένος κατηγορούσες, εξυμνείς με πάθος έχοντας το θράσος να διεκδικείς τη ψήφο του κόσμου!

Υπάρχουν και όρια φίλε υποψήφιε! Δεν απευθύνεσαι σε μη νοήμονες πολίτες!

Σημαντικό δεν είναι να είσαι υποψήφιος. Σημαντικό είναι ως εκλεγμένος να σέβεσαι την παράταξη στην οποία ανήκεις και να παράγεις έργο!!!

Ατομικό όμως έργο στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει, μόνο συλλογικό!!!

Η δυνατή ομάδα, η σωστή επιλογή συνεργατών, η καλή δικτύωση και οι αποτελεσματικές επαφές των αιρετών με τα κέντρα λήψης αποφάσεων, φέρνουν μετρήσιμο αποτέλεσμα το οποίο αποδεικνύουν οι αριθμοί!

Όταν οι αριθμοί "φωνάζουν" οι φανφάρες και τα ψέματα πρέπει να 'κρύβονται' !!!

Κρίμα να ξεφτιλίζονται έτσι οι άνθρωποι για έναν τίτλο που θα δώσει αξία στο κενό περιεχόμενό τους .. "Τενεκέδες" προσπαθούν να κάνουν θόρυβο για να τονίσουν την ύπαρξη τους μπας κ μαζέψουν ψηφαλάκια, δεν κατανοούν όμως ότι προκαλούν ηχορύπανση!!

Το πλήρως ανακαινισμένο δημοτικό στάδιο Άνδρου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Εν Άνδρω

Αναλώνουμε την κριτική μας σε συγκεκριμένα προβλήματα του νησιού κι όχι σε "μυριάδες" αόριστα. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να προβάλουμε αυτόν που δεν έκανε έργο. Προβάλουμε το έργο κι αυτόν που το έκανε. Στο νησί ενδιαφέρουν τα έργα. Αυτά προβάλουμε πρωτίστως. Κι ακολουθεί αυτός που τα έκανε. Η ενότητα γίνεται μέσα από τα έργα κι όχι μέσα από τα λόγια. Τα λόγια είναι προπαγάνδα. Τα έργα είναι αυτά που ενώνουν γιατί λύνουν προβλήματα. Αυτά που γράφετε δείχνουν πως δεν έχετε καταλάβει πως χρειάζονται έργα κι όχι λόγια.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet