Το Κόρθι συνεχίζει την μάχη στον ναυταθλητισμό

Της Κάτιας Σαραβάνου

Αθλήτριας του Ν.Ο.Κορθίου – Άνδρου

  1. Δοκιμάζοντας το νέο της εξοπλισμό RS:X, χορηγία της Γεωργίας Μαρτίνου και του Φούρνου Βενέτη.

(Με ιδιαίτερη χαρά δημοσιεύουμε την επιστολή της αθλήτριας Κάτιας Σαραβάνου που συνεχίζει εδώ και αρκετά χρόνια τον δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού στην ιστιοσανίδα με αφετηρία και βάση της ένα μικρό χωριό της Άνδρου, το Κόρθι. Η Κάτια που γράφει εξαιρετικά μας πληροφορεί για τις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε. Όμως δεν γράφει το πόσο δύσκολος ήταν και είναι ο αγώνας που διεξάγει μόνη της. Χωρίς πολλά υλικά μέσα, χωρίς υψηλό ανταγωνισμό, σε μια όμορφη μα ξεχασμένη γωνιά της Άνδρου. Δεν λέει πως με την παρουσία της εκεί ενεργοποιεί τον ναυταθλητισμό μιας ολόκληρης περιοχής. Τα σημειώνουμε εμείς. Και ευχόμαστε ση νεαρή αθλήτρια κάθε επιτυχία στους αγώνες και στη ζωή της – Εν Άνδρω).

Έχοντας ολοκληρώσει άλλη μία αγωνιστική χρονιά, την όγδοη της καριέρας μου στο Ολυμπιακό Windsurfing Νέων και τη δεύτερή μου συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νοιώθω ότι επιτέλους ότι έγιναν κάποια βήματα προς τον απώτερο στόχο μου.

Ήταν σίγουρα άλλη μία σεζόν γεμάτη με μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις και βέβαια ατελείωτες ώρες κοπιαστικών προπονήσεων. Όμως αυτή τη φορά κατάφερα να έχω δίπλα μου τους περισσότερους χορηγούς και υποστηρικτές της αθλητικής μου πορείας. Έτσι με την ανάλογη προπόνηση και με δυνατούς και χρήσιμους χορηγούς κατάφερα να ανέβω φέτος από την 54η στην 35η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

  1. Ταξιδεύοντας το Techno 293, την Ολυμπιακή σανίδα νέων.

Σε αυτή τη σημαντική χρονική στιγμή θέλω να ευχαριστήσω τους δύο ανθρώπους οι οποίοι με μανατζάρουν και κυριολεκτικά τρέχουν και αγωνίζονται δίπλα μου, τη μητέρα μου Μαρία και τον προπονητή μου Θάνο Σακκά, ώστε να μπορώ να έχω τα απαραίτητα για να προπονούμαι και να αγωνίζομαι.

Ευχαριστώ τους χορηγούς και υποστηρικτές μου: κ. Γεωργία Μαρτίνου (Βουλευτής ΝΔ), κ. Δημήτριο Λοτσάρη (Έπαρχο Άνδρου)/Φούρνος Βενέτη, Fast Ferries, κ. Στέλιο Καλδή (Hotels Emmantina & Palmyra), All Flowers, Windsurf Academy, κ. Θωμά Γκουντή (Φυσιοθεραπευτής), Sposa Sports Group (Oakley και 361) και τον μεγαλύτερο χορηγό μου ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet