Το Andros Trail Race 2019, ξεκινά με pasta party 

Το Andros Trail Race 2019, ξεκινά γαστρονομικά με την βραδιά του pasta party που πάντα αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Χειροποίητες χυλοπίτες, μοναστηριακή συνταγή σάλτσας τομάτας, πιπεράτες γεύσεις τοπικών τυριών, παραδοσιακοί χοροί: μία γεύση από Άνδρο, δηλαδή!

Φέτος  υλοποιείται με την υποστήριξη της Γαστρονομικής Ομάδας Άνδρου «Άνδρος πέρα από …. » αλλά και των σπουδαστών των τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef) του ΙΕΚ PRAXIS. Ο αθλητισμός, ο εθελοντισμός και η γαστρονομία θα ενωθούν σε μια βραδιά γευσιγνωσίας. Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα και ξεχωριστές γεύσεις σε μία διαφορετική βραδιά ‘pasta party”.

Η Γαστρονομική ομάδα Άνδρου «Άνδρος πέρα από … » παρουσίασε για πρώτη φορά την αγροτική κουζίνα του νησιού στο 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019 στο stage του “Μαγειρεύουμε Ελλάδα – Πίνουμε Ελλάδα» με πολύ μεγάλη επιτυχία, μέσα από μία συλλογική δουλειά επαγγελματιών, παραγωγών και συλλόγων του νησιού.
H Διοργάνωση του 4ου Andros Trail Race αναδεικνύοντας τη σημασία και τα οφέλη που δίνει ο συνδυασμός αθλητισμού, ισορροπημένης διατροφής και ευζωίας, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τα προϊόντα της BLFOODS.GR.  Επιλέγοντας για τις συνταγές τους τα πιο θρεπτικά παραδοσιακά προϊόντα από την ελληνική γη όπως λιναρόσπορο, φακές, βρώμη και χαρούπι, δημιούργησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια σειρά τροφίμων με μέγιστη διατροφική αξία μόνο από φρέσκα άπαχα ελληνικά κρέατα.

Από το δελτίο τύπου του Andros Trail Race


 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet