Ο Ναυτικός Όμιλος Κορθίου, η πίτα και μια νέα αρχή

Το Σάββατο βράδυ 1/2 στο παραλιακό μπαρ Centrο ο Ναυτικός Όμιλος Κορθίου έκοψε την πίτα του με την παρουσία 100 και πλέον ατόμων. Ο Ναυτικός Όμιλος Κορθίου έχει τη δική του ιστορία στην Άνδρο. Έχει μέχρι σήμερα περάσει από 40 κύματα. Ιστιοπλοϊκά, ιστιοσανιδικά, κολυμβητικά. Και τα κατάφερε. Και σήμερα είναι στην ευχάριστη θέση σε μια ωραία γωνιά της όμορφης παραλίας να έχει βρει τον χώρο του και να συνεχίζει ανανεωμένος την πορεία του υπό έναν νέο ανθρωπο, τον Μιχάλη Τηνιακό και την παρέα του, που με τον δικό τους τρόπο δίνουν τον τόνο σε μια συνέχεια την οποία έχει μεγάλη ανάγκη το Κόρθι. 

 Οι νέες κοπέλες που έχουν αναλάβει το ΔΣ είχαν φτιάξει εξαιρετικό μπουφέ και πρόσφεραν αφρώδες κρασί στην είσοδο δημιουργώντας μια θαυμάσια ατμόσφαιρα από την αρχή. Στο ωραίο γεγονός που ζέστανε όλο το Κόρθι προσήλθε σύσσωμη η αδελφότητα της Μονής Παναχράντου με επικεφαλής τον Γέροντα Ευδόκινο που ευλόγησε την πίτα ευχήθηκε "να μείνουν όλοι πάντα αγνοί Κορθιανοι και να μην αλλάξουν". Και μετά ο Μιχάλης Τηνιακός έκοψε την πίτα. Το φλουρί της πίτας το πήρε ο παπα-Γιακούμης από το Κόρθι και το βραβείο της λαχειοφόρου, ένα ποδήλατο mountain bike το κέρδισε η Δέσποινα Αλεξούδη, δασκάλα στο δημοτικό Κορθίου.

Το ποδήλατο και η νικήτρια που το κέρδισε. Μια νέα κυρία με ένα νέο ποδήλατο. Ταιριαστά τα πράγματα στο Κόρθι.

 Παραβρέθηκαν στη γιορτή ο λιμενάρχης Άνδρου, ο προπονητής του ΝΟΑ, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τρανάκος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κορθίου, εκπρόσωποι και πρόεδροι των τοπικών συλλόγων του Κορθίου, ο μηχανικός του Δήμου Ισίδωρος Νικολάου και η διευθύντρια του Γυμνασίου - Λυκείου κλπ.

Από την διοίκηση του Δήμου Άνδρου παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Τηνιακός, Δημήτρης Γιαννισης και Αθηνά Μακρή.

 Τέλος δύο λόγια παρουσίασης για το νέο ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Κορθίου Άνδρου που το αποτελούν μια σειρά νέων ανθρώπων που ανέλαβαν να τον ανεβάσουν σε άλλο επίπεδο. Και αυτοί είναι οι: Τηνιακός Μιχάλης, Καλογερόγιαννης Γιάννης, Τηνιακού Κατερίνα, Σαραβάνου Μαρία, Χλωρός Γιώργος, Αντώνης Τζιώτης,Ιωάννα Ραμούνδου, Σταυρούλα Μαρίνου, Δημήτρης Γριμάνης, Ιωάννα Σαραβάνου, Τόνια Σκενδέρη.

 "ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet