Πάνω από 440 αθλητές και επισκέπτες για τον αγώνα τριάθλου Andros EXPERIENCE. Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα.

 

Στην τελική φάση βρίσκονται οι προετοιμασίες από την Ιωάννα Σαραβάνου, την Σοφία Τουντασάκη και την Ευαγγελία Λάμπρου για την διοργάνωση του «Τριαθλητικού Αγώνα» Andros EXPERIENCE υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου και με την συνεργασία του αθκητικού σωματείου «Κολυμβητικός Σύλλογος Επίλεκτων» (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Οι αγώνες ξεκινούν την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 και ήδη οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 200 και μαζί με τους συνοδούς θα πλησιάσουν τους 400 επισκέπτες και με την έλευση τους θα αποτελέσουν μικρή οικονομική ανάσα για την περιοχή σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο καλοκαίρι.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Στόχος του Δήμου και της εθελοντικής ομάδας των γυναικών που έχουν αναλάβει εκ μέρους του η όλη εκδήλωση, όπως λέει η Ιωάννα Σαραβάνου, είναι  να καθιερωθεί ως θεσμός και να πραγματοποιείται τον Ιούνιο κάθε έτους σε μια προσπάθεια επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και «ανοίγοντας» τουριστικά το νησί περαιτέρω και από μεριά Δήμου Άνδρου στον αθλητικό τουρισμό.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Υδρούσας από τις 10 έως και 12 Ιουλίου 2020. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές Κολυμβητικές διαδρομές ,ακουαθλο, τριαθλο, παιδικό αγώνα και ένα αγώνισμα 3.000 μέτρων σε δρόμο . Τα έσοδα θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό σύλλογο Αποικίων.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παρακάτω αγωνίσματα στις μέρες και στις περιοχές που αναφέρονται:

Ειδικότερα:

  • Φιλανθρωπικό δρομικό event 3.000μ. με προαιρετικό κόστος συμμετοχής. Τα έσοδα θα δοθούν στο φιλανθρωπικό σύλλογο Αποικιών.
  • Κολυμβητικό event με 3 κολυμβητικές αποστάσεις 750μ., 3.600μ. και 5.200μ.
  • Κολυμβητικό event Brave 3.300μ. μόνο για 30 συμμετοχές και μόνο αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
  • Παιδικό κολυμβητικό event 200μ.
  • Swim Relays 3 x 400μ. όπου ένας συμμετέχοντας από κάθε ομάδα θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι άλλου φύλου.
  • Sprint άκουαθλο: 750μ. κολύμβηση, 5.000μ. τρέξιμο (υπό την αιγίδα της ΕΟΜΟΠ)
  • Sprint τρίαθλο: 750μ. κολύμβηση, 20.000μ. ποδηλασία, 5.000μ. τρέξιμο (υπό την αιγίδα της ΕΟΜΟΠ) Οι εκκινήσεις θα πραγματοποιηθούν από παραλίες και τοποθεσίες της Άνδρου εκτός από το κολυμβητικό event Brave του οποίου η εκκίνηση θα διεξαχθεί από τη νήσο «Μεγάλο».

Όλοι οι τερματισμοί θα γίνονται στο Μπατσί. Το τρίαθλο θα έχει εκκίνηση και τερματισμό στο Γαύριο.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Παναζία μου, όλοι οι λιγνιτωρύχοι στην Άντρος μαζευτήκανε;;;;!!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Η Ανδρος γυρίζει σελίδα!