Θαλασσινά σπορ και παιχνίδια την εποχή της πανδημίας

 

Την ατέλειωτη περίοδο της πανδημίας με τον αναγκαστικό εγκλεισμό και τον φόβο να έχει φωλιάσει στις ψυχές όλων, η διάθεση και κυρίως η ψυχοσύνθεση μας έχει κατρακυλήσει και μας οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια μοναξιάς και μελαγχολίας.

Κάποιοι αντέδρασαν! Και οι κάποιοι έγιναν πολλοί. Έτσι βοηθούντος και του καιρού που φέτος μόνο χειμωνιάτικος δεν ήταν, κατηφόρισαν προς την θάλασσα και… βρήκαν την υγειά τους! Μια νέα τάση (μόδα) κυριαρχεί ήδη, που κερδίζει  συνεχώς νέους φίλους. Γυμναστική μέσα στο νερό. Χορός και yoga. Σωματική και ψυχική ευεξία, ομαδικό πνεύμα, καινούργιες γνωριμίες, χαμόγελα.

Στις παραλίες της Αττικής τα γκρουπ πολλαπλασιάζονται συνεχώς. Άλλοι κάνουν χορευτικές φιγούρες στην αμμουδιά και άλλοι χαλαρωτική γυμναστική πάνω σε ιστιοσανίδες μέσα στην θάλασσα. Όσοι συμμετέχουν είναι ενθουσιασμένοι αφού απελευθερώνονται από τα άγχη, τις φοβίες και τις κακές σκέψεις και απολαμβάνουν όλα τα οφέλη της φύσης. Ήδη υπάρχουν αναρτήσεις στο διαδίκτυο, με προσκλήσεις  για συμμέτοχη σε νέες ομάδες, όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και από κοντινά νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές. Αλήθεια λέτε να τα δούμε σύντομα και στην Άνδρο;

 Σ.Δ.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet