Οι αλογοκαβαλάρηδες του Φελλού! Καλοκαιρινές ιστορίες και περιπέτειες...

Την πρώτη φορά που είδαμε τα άλογα με τους καβαλάρηδες στον Φελλό ήταν πριν ενάμιση μήνα. Μας εντυπωσίασαν. Βγάλαμε δύο μέτριες φωτογραφίες και ο ένας από τους καβαλάρηδες μας έδωσε μια κάρτα και μας είπε πως είναι επιχείρηση με άλογα που κάνει βόλτα τους παραθεριστές στον Φελλό και στα γύρω βουνά όλη μέρα. Ρωτήσαμε αν έχουν κόσμο και απάντησαν πως "δόξα τον Θεό, πάνε καλά". Είπαν να τους στείλουμε ένα μέηλ για να στείλουν κείμενο και φωτογραφίες. Είπαμε ναι και... χάσαμε την κάρτα!!! 

Την δεύτερη φορά ήταν αργά το βράδυ πριν λίγες μέρες. Πήγαμε για απογευματινό-βραδινό μπάνιο σε έναν μαγικό Φελλό. Φεύγοντας βράδυ προσπεράσαμε τα άλογα με τους καβαλάρηδες. Θυμηθήκαμε το περιστατικό και σταματήσαμε. Ζητήσαμε πάλι μια κάρτα. Μας θυμήθηκαν και μας έδωσαν γελώντας λέγοντας: "αυτή ελπίζουμε να είναι πιο τυχερή!!!" Τους το υποσχεθήκαμε και κρατήσαμε την υπόσχεση. Την επομένη έφτασε ένα ωραίο κείμενο και 7-8 υπέροχες φωτογραφίες με κυριές,κυρίους και οικογένειες που έκαναν βόλτα με τα άλογα αυτό το καλοκαίρι. 

Διαλέξαμε τις πιο εντυπωσιακές κι όλως τυχαίως ήταν με αμαζόνες!!! Τις παραθέτουμε στη σειρά μαζί με την εισαγωγή που μιλά γι΄ αυτούς τους εξαιρετικούς τύπους που προσφέρουν μια άλλου τύπου εναλλακτική διασκέδαση - μαζί με μαθήματα ιππασίας - στην υπέροχη Βορειοδυτική Άνδρο. Και το πολύ ωραίο κείμενο τους που είναι σχετικό με την δραστηριότητα τους, που προσδίδει στην Άνδρο ένα άλλο χρώμα. Πιο φυσικό, πιο μυθικό, πιο εξωτικό...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

TI EINAI H ORiA

"Κάτι για εμάς... 

Πιστεύουμε ότι οι καλύτερες διακοπές είναι αυτές που παραμένουν στις αναμνήσεις μας, ακόμα και μετά από πολλά χρόνια. Εμπνευσμένο από τη φυσική ομορφιά της Άνδρου, κύριο ενδιαφέρον της ORiA είναι να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη του νησιού την ευκαιρία να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Οι υπαίθριες δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν ειδικές περιηγήσεις σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μέρη της Άνδρου. "Μυστικές" παραλίες, ναυάγια, καταρράκτες και χωριά γίνονται μέρος ενός συναρπαστικού ταξιδιού μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, όπου η διασκέδαση είναι ο μοναδικός προορισμός. Ανακαλύψτε τα  «κρυμμένα» θαύματα της Άνδρου, αποτυπώνοντας στη μνήμη σας αξέχαστες εικόνες από τη φύση του νησιού. Εξερευνήστε μερικές, περισσότερο ή λιγότερο, προσβάσιμες γωνιές της Άνδρου, χρησιμοποιώντας είτε ένα από τα τζιπ μας, είτε ιππεύοντας ένα από τα πολύ φιλικά άλογα της επιχείρησης.

Συμμετέχετε στη μοναδική περιπέτεια ιππασίας της ORiA, ανεξάρτητα από την εμπειρία σας.  Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να απολαύσετε τη στιγμή, είτε πρόκειται για ένα φωτογραφικό πλάνο των τέλειων τοπίων είτε για να βουτήξετε στα κρυστάλλινα νερά της Άνδρου. Στην ORiA, είμαστε εδώ για να προσαρμόσουμε τις δραστηριότητές σας με βάση τις επιθυμίες σας και θα διασφαλίσουμε ότι θα φύγετε από το νησί με ξεχωριστές αναμνήσεις που θα σας κάνουν να σχεδιάσετε το επόμενο ταξίδι σας ξανά εδώ."

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet