ΑΝΔΡΟΣ: παράξενα και εντυπωσιακά (φωτορεπορτάζ)

Στην Άνδρο έχουμε δει πολλά παράξενα και εντυπωσιακά. Όμως οι αναγνώστες μας έχουν δει ακόμα πιο παράξενα και πιο εντυπωσιακά. Από τις φωτογραφίες που μας έστειλαν τις τελευταίες μέρες επιλέγουμε μερικές πραγματικά και παράξενες και εντυπωσιακές και τις παρουσιάζουμε σε ένα μικρό φωτορεπορτάζ περιδιάβαση στα "ενδότερα" της Άνδρου. Απολάύστε το...

 

Από τα πιο παράξενα αυτή πινακίδα στον Πιτροφό. Κάποτε σε πιο αθώες εποχές οι πινακιδες έγραφαν: "προσοχή ο σκύλος δαγκώνει". Τώρα πια εξελιχθήκαμε και γίναμε... Άγρια Δύση και οι πινακίδες γραφούν πιο προχωρημένα πράγματα!!! Την φωτογραφία την έστειλε ο αναγνώστης μας Π.Α. με MMS.

 

Δύο φωτογραφίες από την θαλασσοταραχή των 9-10 μποφώρ στο λιμάνι της Χώρας. Τα κύματα καβαλάνε τον μεγάλο κυματοθραύστη πλημμυρίζοντας την εσωτερική προβλήτα. Το Κεντρικό Αιγαίο δεν αστειεύεται μερικές φορές. Τις φωτογραφίες  έστειλε ο αναγνώστης Μάριος Ιουλιανός μέσω F/B.

Έχει και ο Κάβο Ντόρο τα κυματάκια του....

Η Χώρα από την κορυφή των Γερακώνων. Το κύμα-κύμα για να μην ξεχνιώμαστε...

Και η αγροτική ζωή έστω και υπό μορφή ωραίας ταβέρνας (Κόσσης) είναι εδώ...

Και μια εικόνα βγαλμένη από το αγροτικό παρελθόν της Άνδρου στο ξεχασμένο Βουνί!...

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Βλέπιντας την φωτογραφία της Χώρας γίνεται ακόμα πιο έντονη η πεποίθηση μου ότι η Άνδρος διαθέτει την πιο όμορφη και γραφική Χώρα των Κυκλάδων. Νησάκι μου πόσο σε αγαπώ!