Δωρεά Μουστακείου σε μαθητές, δάσκαλο και σχολείο Πίσω Μεριάς

(Λάβαμε και δημοσιεύουμε δελτίο τύπου της διαχειριστικής επιτροπής του Κληροδοτήματος Μουστάκα για νέα δωρεά του Ιδρύματος προς το σχολείο της Πίσω Μεριάς Κορθίου – τάμπλετ στους μαθητές, lap top στον καθηγητή και εκτυπωτή/scanner στο δημοτικό σχολείο της περιοχής. Η μέριμνα του Μουστακείου – που πλέον έχει επαναδραστηριοποιηθεί πλήρως – προς το σχολείο και τους μαθητές της περιοχής  συνεχίζεται... – Εν Άνδρω).

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άνδρος, 11 Ιανουαρίου 2019

             Το Κληροδότημα Πέτρου Λ. Μουστάκα στο πλαίσιο υποστήριξης του Δημοτικού Σχολείου Πίσω Μεριάς πρόσφερε ηλεκτρονικό εξοπλισμό στους μαθητές, τον δάσκαλο και το σχολείο με απώτερο στόχο να εξοπλίσει τα παιδιά με τις απαραίτητα εργαλεία που μόνο η ψηφιακή παιδεία, που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία για τις σπουδές, δύναται να παρέχει.

            Η δωρεά του Κληροδοτήματος Πέτρου Λ. Μουστάκα αφορά στην προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες του σχολείου και συγκεκριμένα (11) έντεκα tablet ένα για κάθε μαθητή, (1) ένα Laptop για τον δάσκαλο και (1) ένα πολυμηχάνημα εκτυπωτής, fax, scanner.

            Παρόντες στην εκδήλωση  από την Διαχειριστική Επιτροπή του Μουστακείου Κληροδοτήματος ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πίσω Μεριάς Κορθίου κ. Γεώργιος Τρανάκος, ο Έπαρχος Άνδρου,  κ. Δημήτρης Λοτσάρης καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Ειρήνη Κοντού.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριοι, το τάμπλετ δεν είναι εξέλιξη της παιδείας, είναι εξέλιξη των play station και των διάφορων άλλων παιχνιδιών, που η εκάστοτε επιτροπή αγόραζε κάθε χρόνο στα παιδιά του Μουστακείου.

Πιστεύω ένας δάσκαλος, θα τους ήταν περισσότερο χρήσιμος.

Συγχαρητήρια για την καλή θέληση, αλλά θα προτιμούσα να γίνονταν πιο ουσιαστικές κινήσεις.

Καλή Χρονιά σε όλους!

This comment was minimized by the moderator on the site

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΤΩΡΑ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΡΑ ΠΑΝΑΓΊΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΞΕΡΟΣ Ο ΈΠΑΡΧΟΣ. ΓΑΤΆΚΙΑ ΕΕΕ ΓΑΤΆΚΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. ΤΤΣΣΣΣΣΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ....ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ