ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟ SUPERFERRY ή ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ

Την Παρασκευή το πρωί 5 Απριλίου το πλοίο Superferry επιβίβασε από το Γαύριο για εκπαιδευτικό ταξίδι μέχρι τη Μύκονο με επιστροφή αυθημερόν τους μαθητές του Ναυτιλιακού τομέα Πλοιάρχων - Μηχανικών εμπορικού ναυτικού  ΕΠΑΛ Άνδρου. Ήταν μια εκπαιδευτική εκδρομή κατά την οποία τα παιδιά της Άνδρου που φοιτούν στο Λύκειο με σκοπό τα ναυτικά επαγγέλματα να αποκτήσουν μια πρώτη εμπειρία για το ναυτικό επάγγελμα. Η πληροφορία έφτασε από την Golden Star (έτυχε να ταξιδέψουμε με το ίδιο πλοίο προς Άνδρο).

Ζητήσαμε δύο λόγια από το ΕΠΑΛ για το εκπαιδευτικό ταξίδι που έγινε με χορηγία της Golden Star. Η ανταπόκριση μέσα στο Σαββατοκύριακο των υπεύθυνων του ΕΠΑΛ ήταν άμεση και έστειλαν τόσο φωτογραφίες όσο και μια ενημερωτική ανακοίνωση. Τους ευχαριστούμε θερμά κι ευχόμαστε σε όσα παιδιά του ναυτιλιακού τομέα ακολουθήσουν το ναυτικό επάγγελμα ότι καλύτερο - ΕΝ ΑΝΔΡΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΛ ΑΝΔΡΟΥ

Με μεγάλη μας χαρά οι μαθητές της Β & Γ τάξης του Ναυτιλιακού τομέα Πλοιάρχων - Μηχανικών εμπορικού ναυτικού  ΕΠΑΛ Άνδρου Νικόλαος Αλεξάνδρου Καΐρης και οι καθηγητές ΠΕ 90  Κουτσαντωνάκη Άννα, Καραφλός Δημήτριος  και Αλεξανδροπούλου Δήμητρα υλοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο πλοίο Superferry  (γέφυρα, μηχανοστάσιο κ.α ) με εξ ολοκλήρου χορηγία της μετακίνησης τους από την της εταιρείας Golden Star Ferries   την Παρασκευή 5/ 4/ 2024 από Γαύριο προς Μύκονο και επιστροφή αυθημερόν στο λιμάνι του Γαυρίου.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Commercial Manager  κο Αντώνη Δανιόλο  για την άμεση ανταπόκριση και προθυμία υλοποίησης του αιτήματός μας, καθώς και τους :Πλοίαρχο :Cpt Κώνσταντίνο ΝίκαΆ Μηχανικό : Απόκοτο Ελευθέριο, και τον Ύπαρχο : cpt Αντώνη Βιδάλη για την φιλοξενία τους  στους χώρους της  γέφυρα και του μηχανοστασίου.

Η θετική στάση, η δεκτικότητα στην ανατροφοδότηση και η προθυμία  σε συνδυασμό με τον  επαγγελματισμό τους   καθήλωσαν και ενέπνευσαν τους μαθητές μας για την χάραξη της δικής τους πορείας. Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή των Α/Β Μηχανικού: Μπατσαλιά Κυριάκου στο χώρο του μηχανοστασίου και της πλοιοσυνοδού : Αναστασίας Χριστοδούλου η οποία προγραμμάτισε σε απόλυτη συνεργασία με τους προαναφερθέντες κάθε κίνηση μας στο πλοίο.

Εξίσου σημαντική ήταν και η ξενάγηση από τον υπολοστρόμο: Νικόλαο Γιαννίση στον χώρο πρόσδεσης της πλώρης του πλοίου. Αξιοσημείωτη ήταν η ευγένεια και ο επαγγελματισμός όλων των αξιωματικών και μελών του πληρώματος. Με τη συμβολή όλων μας επιτεύχθηκαν οι εκπαιδευτικοί στόχοι για την απόκτηση συγκεκριμένων γνώσεων, ικανοτήτων  και δεξιοτήτων των μαθητών μας.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet