Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα στο Μπατσί!!!

 

Στην παραλία του Μπατσιού στην Άνδρο μπροστά στο παρκινγκ του Πολέμη (λίγο πιο πέρα από το νέο μαγαζί του Γ. Τρανάκου) βρέθηκε σήμερα αργά ακέφαλο πτώμα από περίοικους, οι οποίοι ειδοποίησαν το λιμενικό.

Το ακέφαλο σώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη γιατί από μια πρώτη εξέταση είχε μείνει πολύ πάνω από μήνα στο νερό. Δεν φορούσε ρούχα, δεν διακρινόταν αν ήταν άνδρας ή γυναίκα. Ουσιαστικά ήταν ο σκελετός και μέρη του σώματος και το δέρμα. Μετά την πρώτη εξέταση κατέληξαν πως πρόκειται για νέα γυναίκα της οποίας λείπει το κεφάλι και το ένα πόδι!

Στην Άνδρο δεν έχει δηλωθεί καμία εξαφάνιση τους τελευταίους μήνες ώστε να στραφούν οι υποψίες προς κάπου. Το λιμεναρχείο άρχισε προανάκριση, ενώ στέλνει το σώμα στα εργαστήρια για τα περαιτέρω και ανάλυση του DNA. Πρώτες εκδοχές μιλάνε ίσως για μετανάστρια που χάθηκε στη θάλασσα και τα ρεύματα έφεραν το ακρωτηριασμένο σώμα της στην Άνδρο. Παρ' όλα αυτά οι αρχές δεν αποκλείους τίποτα και εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις. 

Σημείωση: Μόλις14 λεπτά μετά την ανάρτηση του παραπάνω θέματος (είχε ήδη φτάσει τους 700 αναγνώστες καθώς είχε κοινοποιηθεί και στα site της Αττικής) χτύπησε το κινητό τηλέφωνο. Ήταν συντάκτης του Πρώτου Θέματος που ρωτούσε λεπτομέρειες και τις εκδοχές για το ακέφαλο πτώμα. Του είπαμε ότι ξέραμε και εξήγησε πως το site είναι γνωστό μιας και κατά καιρούς έχει βγάλει ειδήσεις που αφορούσαν όλη την Ελλάδα, αλλά και καλές αναδημοσιεύσεις. Κάτι, λοιπόν, καταφέρνουμε και στην Άνδρο αν λειτουργούμε επαγγελματικά, με γνώση και μεθοδικότητα...

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Νικολός???