ΔΤ: Το αποκριάτικο πάρτυ του Ναυτικού Ομίλου και της Ένωσης Ανδρίων


Με κυρίαρχο «πιστεύω» το «ισχύς εν τη ενώσει» ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου και η Ένωσις Ανδρίων γιόρτασαν τις Απόκριες, μασκαρεμένοι και από κοινού σε ένα πολύ όμορφο πάρτι  σε έναν ιδιαίτερο χώρο, στη Τεχνόπολη, στο Γκάζι, το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση των Batala, 20 μουσικών με τα τύμπανά τους, μεταξύ των οποίων και η Ίλια Μαρκουίζου, οι οποίοι με τον ιδιαίτερο φωτισμό και τους βραζιλιάνικους ρυθμούς έκαναν την βραδιά ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Για την κοινή εκδήλωση οι πρόεδροι του ΝΟΑ και της ΕΑ προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:

Λεωνίδας Πολέμης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους δύο σύλλογοι της Άνδρου ενώθηκαν στην Αθήνα, με στόχο να περάσουν μια κεφάτη βραδιά μαζί. Μαζί με την Ένωση Ανδρίων κάναμε το αποκριάτικο πάρτι μας με πολύ ενθουσιασμό και μεράκι. Ήταν μια ιδιαίτερη συγκέντρωση , παντού έβλεπες Ανδριώτες μασκαρεμένους και προσπαθούσες να ανακαλύψεις ποιος κρύβεται πίσω από την μάσκα του. Ίσως η πιο πετυχημένη μεταμφίεση ήταν αυτή του κ. Λεονάρδου Λουλούδη. Παρόλες τις δυσκολίες που περνάει η Ελλάδα και η ναυτιλία , ήταν μια βραδιά που μας έκανε να ξεχαστούμε και να διασκεδάσουμε. Εύχομαι να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε  και με άλλους συλλόγους σε μια εποχή που όλοι έχουμε ανάγκη από αλληλεγγύη.»

Μιχάλης Καψαμπέλλης: «Σε κάποια εκδήλωση που παραβρεθήκαμε  ο κ Λεωνίδας Πολέμης και εγώ σκεφτήκαμε την πραγματοποίηση  μιας  εκδήλωσης με σκοπό να προσελκύσουμε τα  κοινά μέλη αλλά πολύ περισσότερο τους νέους. Η  ιδέα εύκολη η πραγματοποίηση της δύσκολη. Τα προβλήματα πολλά αλλά όχι άλυτα. Τα καταφέραμε κάνοντας μια εκδήλωση που όποιος δεν ήταν παρών το μετάνιωσε... Ο κόσμος ήλθε διασκέδασε επιβραβεύοντας μας αλλά κυρίως δίνοντας μας κουράγιο για την πραγματοποίηση μελλοντικών  τέτοιων  εκδηλώσεων. Υποσχόμαστε ότι θα υπάρξει και συνέχεια...»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet