ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έκλεισε ο αστυνομικός σταθμός στο Γαύριο

 

Είναι καλό που η αστυνομία κινείται στο νησί και δεν είναι στατική στα γραφεία της. Όπως εδώ που το περιπολικό είναι σε αποστολή μακριά από την έδρα του.

Το τηλέφωνο χτυπούσε. Ήταν από το Γαύριο. Μόλις που το πρόλαβα. Αγανακτισμένος πολίτης άρχισε να λέει: «Απαράδεκτο. Κλείσανε τον αστυνομικό σταθμό στο Γαύριο. Με ένα έγκλημα στην πλάτη, με διαρρήξεις στην περιοχή και με τα ναρκωτικά. Eίναι απαράδεκτο». Τον ευχαριστήσαμε για την πληροφορία και πήραμε αμέσως τον αστυνομικό διευθυντή Άνδρου να μάθουμε τι συμβαίνει. 

Η απάντηση της αστυνομίας Άνδρου λίαν ενδιαφέρουσα: «Μην ανησυχείτε οι αστυφύλακες του σταθμού είναι σήμερα όλη μέρα έξω σε υπηρεσία. Κάνουν προσαγωγές και αστυνομικούς ελέγχους. Λογικό, λοιπόν, όταν λείπουν να τον κλείνουν. Δεν άλλαξε τίποτα απ’ ότι σας είπαμε προ καιρού». Πράγματι όπως έχουμε δημοσιεύσει εδώ και καιρό δεν κλείνει ο αστυνομικός σταθμός στο Γαύριο.

Μετά ταύτα επαναλλαμβάνουμε την διαπίστωση που είχαμε γραψει προ καιρού για τις φήμες που μερικές φορές "διατρέχουν" με ταχύτητα πυρκαγιάς με άνεμο 7 μποφόρ το νησί μας: χρειάζεται λίγη ψυχραιμία! Πρώτα να ρωτάμε. Μετά να διασταυρώνουμε. Γιατί οι φήμες πολλές αυτή την εποχή. Έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη γι' αυτό το φαινόμενο...

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Θα κριθούν κι αυτοί εκ του αποτελέσματος. Θα υπάρξουν συλλήψεις ή ο δολοφόνος του άτυχου γέροντα πίνει καφέ ανενόχλητος?
Πάντως, η αστυνομία μέχρι τώρα δεν είναι τόσο αποτελεσμακή.
Έλπίζω αυτό να αλλάξει.