Περιπολικό 4χ4... "από δεύτερο χέρι" στην αστυνομία της Άνδρου!

 

Με επιχειρησιακό υλικό… «από δεύτερο χέρι», ενισχύεται η Αστυνομία της Άνδρου! Ως γνωστόν ολόκληρο το νησί στερείται εδώ και αρκετό καιρό ενός τζιπ 4χ4 που είναι άκρως απαραίτητο για περιπολίες και διαδρομές εκτός ασφάλτου, στα βουνά και τις ερημιές του νησιού.

Το παλιό-που βρίσκεται ακινητοποιημένο έξω από τον αστυνομικό σταθμό του Γαυριου-, έχει βγει λόγω παλαιότητας και επικινδυνότητας εκτός λειτουργίας. Άλλωστε, «είχε φάει τα ψωμιά του» αφού για περισσότερα από 10 χρόνια έκανε εκατοντάδες χιλιόμετρα στην Άνδρο. Προηγουμένως είχε «υπηρετήσει» στα ελληνοαλβανικά σύνορα, περιπολώντας στην μεθόριο για να αποτρέψει την  παράνομη είσοδο αλλοδαπών στη χώρα.

Αυτό που θα το αντικαταστήσει εχει περίπου την ίδια ιστορία. «Μετατίθεται» από την Αστυνομική Διεύθυνση Κομοτηνής στην Άνδρο, προφανώς να ολοκληρώσει ήρεμα την… καριέρα του!

Η κατάσταση του θα διαπιστωθεί μόλις παραληφθεί από τους αστυνομικούς του νησιού, στο οποίο φθάνει τις επόμενες μέρες.

X.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

...... αυτό που δεν επέτρεπε την πάταξη των παράνομων στις δύσβατες περιοχές ήταν η έλλειψη 4χ4 .....για τις περιπτώσεις που τα γεγονότα εξελίσσονται κατω από τη μύτη τους τι φταίει;

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά πάμε κατά τα άλλα απο φύλαξη σοτ νησί !! Ατομα σε επαρκή αριθμό δεν εχει η τοπική Αστυνομία, οχήματα επίσης λείπουν και περιμένει η τοπικη κοινωνία να επιστρέψει ο καταγόμενος κόσμος απο το νησί στον "αφύλακτο" τόπο του. Με τι κίνητρα από απόψης αισθήματος ασφάλειας να ανοιξει καποιος το σπίτι του και να παραμείνει στο νησί πείτε μας κύριοι αρχοντες του Τόπου? Γιατι δεν γινεται ξανά εντόνως αίτημα απο την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων να μετατεθεί τουλαχιστον ένας αριθμός αστυνομικών στη δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού? Τόσοι αστυνομικοί στα υπουργεία και τις βιλες των προυχόντων της Βουλής γιατί χρειάζονται??