Ανακατατάξεις στο Μπατσί όπου χάθηκε και... το γραμματοκιβώτιο (!), αλλά "ξαναβρέθηκε" μετά την δημοσίευση μας!

 

Το φετινό καλοκαίρι θα βρει το Μπατσι (το πιο τουριστικό και δημοφιλές χωριό της Άνδρου), με πολλές αλλαγές, καθώς η εποχή μας, είναι περίοδος επιχειρηματικών ανακατατάξεων και καλών και κακών.

Μπαρ, εστιατόρια και καφετερίες με «παρελθόν» στην διασκέδαση και προνομιούχες θέσεις στην παραλία και το κέντρο της προκυμαίας έκλεισαν ή άλλαξαν θέση, ενώ κάποιοι επαγγελματίες καταστρώνουν τα τελικά τους σχέδια, για την ανανεωμένη παρουσία τους, τους επομένους μήνες.

Εκείνο όμως που συζητείται έντονα αυτές τις μέρες στο Μπατσί, είναι η εξαφάνιση του μοναδικού… γραμματοκιβωτίου των ΕΛΤΑ, που χάθηκε μυστηριωδώς αργά τη νύχτα της Πέμπτης (26.4) από το κέντρο του λιμανιού!

(Το σχόλιο του συνεργάτη μας για απώλεια του γραμματοκιβωτίου στο Μπατσί και οι παρατηρήσεις του για το δημόσιο αγαθό της αλληλογραφίας προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του προέδρου του Τοπικού και του διευθυντή του Ταχυδρομείου, οι οποίοι επικοινώνησαν με το Εν Άνδρω και εξήγησαν πως στο κουτί λόγω παλαιότητας είχε χαλάσει η πόρτα. Το κουτί μας είπαν ξηλώθηκε από τον πρόεδρο του Τοπικού σε συνενόηση με τον διευθυντή του Ταχυδρομείου, ο οποίος έχει παραγγείλει νέο που θα μπει στη θέση του μόλις έρθει. Μετά από αυτό προσθέτουμε στο σημείο αυτό της ανάρτησης του συνεργάτη μας τις διευκρινήσεις τους - Εν Άνδρω).

Επειδή κάποια σχόλια επιμένουν για το υστερόβουλο της υπόθεσης του γραμματοκιβωτίου δεχθήκαμε νέο τηλεφώνημα από τν λιμενάρχη Άνδρου, στον χώρο του οποίου έγινε η ενέργεια. Μάς είπε πως ήταν ενήμερος και έστειλε σχετικά φωτογραφία της χαλασμένης/από την σκουριά πόρτας που έμενε ανοικτή (από κάτω) ώστε να πεισθούν οι αναγνώστες μας.

Σε ότι αφορά τις αλλαγές, έκλεισε ένα μπαρ ακριβώς «στην καρδιά» του χωριού, λίγο πιο πάνω ένα κατάστημα που πουλούσε κυρίως κρέπες και πιο δίπλα μια καφετερία με πανοραμική θέα. Στην παραλία, πάνω από την αμμουδιά έκλεισε ένα μπαρ-εστιατόριο.

Στο κέντρο λέγεται ότι έκλεισε ένα άλλο μπαρ που είχε κυρίως ζωντανό πρόγραμμα, ενώ στα μέχρι σήμερα κλειστά παραλιακά καταστήματα δίπλα από την πιάτσα των ταξί, ανοίγει ξανά μια πιτσαρία, ενώ συγχρόνως μεταφέρεται από άλλο μέρος στο λιμάνι, ένα μεζεδοπωλείο.

Όπως όλα δείχνουν πολύ σύντομα ίσως υπάρξουν και άλλες ανακατατάξεις…

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι και μέλος του τοπικού Μπατσίου η κυρία που ξέρανε την μουρία για να γεμιση με πραγματα απο το σουβενιρ της το χώρο αυτόν. Κατά τα αλλα το παίζει και οικολόγα και δεν θέλει το χυτυ στην πλούσκα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Γνωστός επαγγελματίας στο Μπατσι προσπαθεί απεγνωσμένα εδω και χρονια να ξεραίνει την μουριά της πλατείας . Αυτη η μουριά ειναι ενα κοσμικά στην πλατεία και θα ειναι κρίμα να καταστραφεί.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σε τάξη πρέπει να μπουν και αυτοί που πανε ανάποδα στον μονόδρομο. Γιατι υπάρχουν και παιδιά που παίζουν στην πλατεία και κάνουν βόλτες με τα ποδήλατα και κινδυνεύουν απο τους ανεγκέφαλους που χωρίς συγκεκριμένο λόγο η χωρίς να εχουν κάποια άδεια οδηγούν ανάποδα στο μονόδρομο. Αυτο ειναι πιο σημαντικό απο τα παγκάκια .

This comment was minimized by the moderator on the site

Πρόσφατα υπήρχαν και πολλά παγκάκια στο συγκεκριμένο πλάτωμα τα οποία αφαιρέθηκαν για να μπουν τα τραπεζοκαθίσματα. Αυτό το απαγόρευε το Λιμενικό Ταμείο που τους παραχώρησε την χρήση του χώρου. Βγάλτε λοιπόν στην δημοσιότητα τις αποφάσεις παραχώρησης και ας μπει επιτέλους μια τάξη ....

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπάρχει μια πολυ καλή θεςη για το κουτί που δεν την εχει σκεφτεί κανεις. Στην πλατεία μπροστά στη κακοποιημένη μουριά . Αυτη ειναι μια παρα πολυ καλή θεςη . Ετσι θα βλέπει περισσότερος κόσμος την κακοποίηση που εχει υποστεί το καημένο δέντρο τα τελευταία χρονια.

This comment was minimized by the moderator on the site

Το καινούργιο κουτί, που θα το βάλει ο πρόεδρος του Τοπικού; Είδαμε πως ήδη τοποθέτησε τραπεζάκια και καρέκλες για ητν πελατεία του μαγαζιού του. Δεν νομίζουμε πω θα το βάλει πάλι εκεί. Θα βρει καμιά γωνία που να μην του εμποδίζει τα επιχειρηματικά του συμφέροντα.......

This comment was minimized by the moderator on the site

Νομιζουμε πως δεν σας ενδιαφέρουν οι εξηγήσεις ούτε του Λιμενάρχη, ούτε του Διευθυντη τοτ Ταχυδρομείου με τις οποίες συμπληρώθηκε το δημοσίευμα μας. Ούτε ενδιαφέρει η φωτογραφία του Λιμενικού που δείχνει την κακή κατάσταση του γραμματοκιβωτίου. Εσείς έχετε αποφασίσει... είτε να τρολάρετε είτε να ρολάρετε.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ο τοπικός κόσμος πως επιτρέπει στον κάθε πρόεδρο ή αιρετό να λειτουργεί σαν τσιφλικάς με την δημόσια περιουσία? Ας ελπίσουμε στις επόμενες εκλογές οι Ανδριωτρες να μην ξεχάσουν παλι!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ηρθαμε στο παραπέντε της έναρξης της τουριστικής σεζόν και το Μπατσίείναι διαλυμένο. Κοιτάχτε τα χάλια της παραλίας, οι πέτρες εχουν βγεί παντου και η άμμος εχει μεταφερθεί στη μία πλευρά. Εκ του δήμου απαντούν οτι δεν τους αφήνει η κτηματική η ανυπαρξία τους παντού. Το.νερό.που τρέχει στις βρύσες χωμάτινο και αυτό προς το παρόν... Αγροτικό ιατρείο Μπατσίου τριτοκοσμικές συνθήκες μέσα στη βρώμα ...Το λιμάνι χωρίς φώτα και μες το σκουπίδι κατά τα άλλα ελπίζουν.ότι θα ξαναψηφιστούν από την περιοχή.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντή οταν σαπίσει κάτι και θέλει αντικατάσταση το βγάζεις μέρα και όχι τα μεσάνυχτα και να φιλάς πότε θα φύγει ο κόσμος και να το αφαιρέσεις. Τα ρουσφετάκια του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι γνωστά σε όλους και είναι κρίμα το Μπατσί να το διοικούν τέτοιοι άνθρωποι

Περισσότερα