ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ: Κατεστράφη από πυρκαγιά η αποθήκη του ζαχαροπλαστείου Ερμής

 

Εκδηλώθηκε στην αποθήκη του ζαχαροπλαστείου Ερμής στην πλατεία Καΐρη πυρκαγιά στις 9:00 περίπου, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς την αποθηκευτικό χώρο.

Επί τόπου έφτασαν δύο αυτοκίνητα της πυροσβεστικής με 4 άνδρες, ένα αυτοκίνητο του ΣΕΔΑ με 4 εθελοντές και η πολιτική προστασία του Δήμου που έφτασε αμέσως λόγω γειτνίασης. Οι πυροσβέστες και οι εθελοντές κινήθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή λόγω της ύπαρξης πολλών εύφλεκτων υλικών. Την φωτιά αντιμετώπισαν μέσα στο φλεγόμενο οίκημα δύο πυροσβέστες και ο επικεφαλής του ΣΕΔΑ.

Η φωτιά έσβησε γύρω στις 10:00 αφήνοντας πίσω της καμένη εντελώς την αποθήκη του γνωστού ζαχαροπλαστείου, που είναι πίσω από αυτό. Ευτυχώς το ζαχαροπλαστείο με όλη την πραμάτεια του δεν έπαθε τίποτα και λειτουργεί κανονικά.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες από ψηλά είναι του Εν Άνδρω και από την πλατεία Καΐρη συνεργάτη του site και είναι από την σημερινή πυρκαγιά.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΑΒΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΦΙΑΛΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ...