Το Μπατσί συνεχίζει να τιμά τους ξένους που το αγάπησαν

Το λιτό και πανέμορφο καραβάκι του Στρόφιλα - που αγαπήσαμε και υιοθετήσαμε εδώ και 5 χρόνια στο Εν Άνδρω - και που το Σωματείο Επαγγελματιών προσφέρει ως δώρο/βραβείο σε αυτούς που ήρθαν από μακριά και αγάπησαν το Μπατσί και την Άνδρο σαν δεύτερη πατρίδα τους. 

Σήμερα το Σωματείο Επαγγελματιών Τουρισμού Μπατσίου έκανε την δεύτερη βράβευση σε ξένους τουρίστες που αγάπησαν την Άνδρο κι έρχονται πάνω από 20 χρόνια στο Μπατσί. Βραβεύσαμε τον  HUBERT από την Γερμανία και την DANIEL από την Γαλλία.

Οι βραβευθέντες Daniel και Hubert

Το ζευγάρι μια εποχή ερχόταν συχνά στην Αθήνα. Μια φορά η  DANIEL σκέφτηκε να επισκεφτούν και ένα νησί. Πήραν λοιπόν έναν χάρτη και διάλεξαν την Άνδρο όλως τυχαίως.

Προετοιμάζοντας την γιορτή της βράβευσης

Ήρθαν λοιπόν στο Μπατσί με το Μοσχάνθη. Βγήκαν έξω με βάρκες στην μεγάλη σκάλα που έβγαινε τότε ο κόσμος. Και πήγαν να μείνουν στο ιστορικό ξενοδοχείο Κρίνος.

Ενθουσιαστήκαν από την γραφικότητα του Μπατσίου, την αγνότητα των κατοίκων και την θαυμάσια παραλία με τις μεγάλες αρμυρήθρες, τα κρινάκια και την πανέμορφη αμμουδιά του. Γοητευμένοι συνέχισαν να επισκέπτονται το Μπατσί για τα επόμενα 44 χρόνια συνεχώς…

Χτες ο αντιδήμαρχος ήταν εκεί. Κάποιοι άλλοι δεν τα κατάφεραν πάλι...

Η βράβευση  έγινε στο μαγαζί του προέδρου του Σωματείου Ευτύχη Τσιβουράκη με σαμπάνια, κρασιά, ψάρια και με παρόντες Εγγλέζους και Νορβηγούς τουρίστες. Στην γιορτή παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Υδρούσας Γιώργος  Ψωμάς.

Γιάννης  Κατσιλίβας

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΧΤΕΝΑ....
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κι εσύ μοιάζεις με χήνα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 5 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro